Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Dlaczego tak negatywnie nastawiona? Ja widzę skok temperatury dzisiaj
Na weekendzie temperaturę mierzyłam na wyjeździe i po co nieco alkoholu. Więc nie wiem czy jest wiarygodna. Zobaczymy jak będzie jutro rano w swoim łóżku
taki jakiś mały pesymizm zapanował, ale już staram się go wyprosić od siebie29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Na weekendzie temperaturę mierzyłam na wyjeździe i po co nieco alkoholu. Więc nie wiem czy jest wiarygodna. Zobaczymy jak będzie jutro rano w swoim łóżku
taki jakiś mały pesymizm zapanował, ale już staram się go wyprosić od siebie
Wypraszaj go jak najszybciej i szykuj się na testowanieParsleyek lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Maciupki.. jak dziecięce kupki :p
te dziecięce kupki wcale nie są malutkie
to już są mega miny, śmierdzące bomby... szczególnie, gdy wdraża się stały pokarmBella_Bella, Zołza:), Kim87 lubią tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Niestety naprawdę.... Prawdopodobnie zawał łożyska. Pojechalam ze skurczami. Rodzić. A w szpitalu okazało się, ze moja Kruszynka już nie zyje:(
Bardzo wspolczuje
Nawet nie potrafie dobrac slow, do tego co Ci sie przytrafilo..
Jestes bardzo dzielna -
Mam pytanie..
Nie wiem czy kupie, nie ufam tego typu sklepom przez internet..
Ale chodzi o to, ze szukam sukienki na wesele.. znalazlam taka na allegro.. z tylu jest wiazana, gorset specjalnie wszyty aby wszystko sie trzymalo.. mi podoba sie i to bardzo..
Ale kosztuje 240zl.. co myslicie ??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7bfd18a6032.jpgdaga_00 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Mam pytanie..
Nie wiem czy kupie, nie ufam tego typu sklepom przez internet..
Ale chodzi o to, ze szukam sukienki na wesele.. znalazlam taka na allegro.. z tylu jest wiazana, gorset specjalnie wszyty aby wszystko sie trzymalo.. mi podoba sie i to bardzo..
Ale kosztuje 240zl.. co myslicie ??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7bfd18a6032.jpg
Cena dobra jak na taką sukienkęJest śliczna
Ale ja nie kupiłabym przez allegro bez przymierzenia takiej sukienki, duże ryzyko.