Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgatka89 wrote:Łączniej już się staramy ponad 19 miesięcy. (z jednym poronieniem w miedzy czasie). Naprawdę nie mam już sil na tych lekarzy, badania, kłucia, wyniki, stresy... Po prostu odpuszczam. Może spróbujemy w przyszłym roku...
Może i racja !
Odpocznijprzewietrz umysł
Będzie co ma być!
W końcu i na nas przyjdzie poraKim87, daga_00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Życzę Wam powodzonka. Jak najwięcej zoielonych kropek w tym cyklu:* sobie tez tego zycze.... W tamtym roku sierpien byl szczesliwy. Ten tez moglby byc:*
LILITH.P, Bella_Bella, Kim87 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:To teraz mi nie zaprzeczycie !
W ciazy nie można miec twardej i nisko ulozonej szyjki ! :p
I tu Was mam !
I tu juz nie mam złudzeń do tego cyklu :p
Ale nas teraz zrobiłaś na szaro
Dobrze, że pozytywnie podchodzisz do tegoZołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niestety naprawdę.... Prawdopodobnie zawał łożyska. Pojechalam ze skurczami. Rodzić. A w szpitalu okazało się, ze moja Kruszynka już nie zyje:(
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki, ja po weekendzie pełnym wrażeń wracam do rzeczywistości
wróciliśmy z mężem do domu.
Jestem wpisana na testowanie jutro ale chyba jeszcze się wstrzymam. Of wyznaczył mi @ na środę i chyba nie chcę wcześniej robić testu... i tak mam przeczucie że nic z tego
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Dzieki kochane:* teraz gdy lekarz dal zielone swiatlo, mam nadzieje, ze nasz Aniolek wymodli dla nas ziemskiego Maluszka
Zołza:), daga_00 lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Niestety naprawdę.... Prawdopodobnie zawał łożyska. Pojechalam ze skurczami. Rodzić. A w szpitalu okazało się, ze moja Kruszynka już nie zyje:(
Biedroneczka nawet nie wyobrażam sobie co musiałaś przeżyć. Współczuję Ci mocno i trzymam kciuki że i tym razem sierpień będzie Ci sprzyjał :*19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Hej dziewczynki, ja po weekendzie pełnym wrażeń wracam do rzeczywistości
wróciliśmy z mężem do domu.
Jestem wpisana na testowanie jutro ale chyba jeszcze się wstrzymam. Of wyznaczył mi @ na środę i chyba nie chcę wcześniej robić testu... i tak mam przeczucie że nic z tego
Dlaczego tak negatywnie nastawiona? Ja widzę skok temperatury dzisiaj -
19Biedroneczka91 wrote:Niestety naprawdę.... Prawdopodobnie zawał łożyska. Pojechalam ze skurczami. Rodzić. A w szpitalu okazało się, ze moja Kruszynka już nie zyje:(
bardzo, bardzo współczuję
niech sierpień będzie dla Ciebie łaskawy :*