Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka666 wrote:laski co to ten detektor bo mi wyskoczylo 6 pkt:)
detektor - obserwator
po codziennym uzupełnianiu Twoich objawów on szacunkowo podaje % szans, że jesteś w ciąży. Czym więcej uzupełniasz objawów, uzupełniasz skrupulatnie każdą zakładkę masz więcej punktówjestem tu nowa ale wydaje mi się, że tak to właśnie działa
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
czarnulka24 wrote:no też mi się wydaje że jest przed owu boli mnie jajnik z 2 dni i ból troszkę podobny jak na miesiączkę ale inny, olej z wiesiołka własnie biorę o nazwie oepatrol zawsze mi pomagał ,do tego piję z 1 litr wody plus z 2 herbaty i kawę czyli tak z 2 litry wszystkiego,
hmm no nic będę czekać może mi się pokaże jeszcze śluz przed owulacjąMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Agatka89 wrote:Hej. Odebrałam wyniki :
Estradiol 178,40 pg/ml
Progesteron 17,10 ng/ml
beta-HCG <0,100 mIU/ml
Czyli czekamy do czwartku na okres...
Przytulam!Agatka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatka89 wrote:Ehh... Wiecie co? Chyba odpuszczam sobie całkiem. Mam dość rozczarowań.
jeśli możesz, przypomnij, który to Twój cykl starań?
edit: doczytałam... nie wiem, czy Cię to pocieszy, czy nie.. ale do roku starania są normą... wiem, że to brzmi strasznie, 12 miesięcy badania, czekania... ale trzeba być dobrej myśli. Robiłaś badania, są ok. Trzymam za Ciebie kciuki! Może więcej luzu i pyknieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 13:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny