Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:A ja mam.strasznie wywalone w tym.cyklu
Na prawdęzero spiny. Wiem że owu jakoś w tym tyg będzie i tyle.
raz na kilka cykli dobrze mieć wywalone, inaczej człowiek fiksuje i nic ze starań nie wychodziKim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Ja ostatnio czytałam na temat braku ciąży z powodu "blokady" w głowie...
Tylko ja się odblokować kiedy na około wszystko dołuje?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Zołza:) wrote:Ja ostatnio czytałam na temat braku ciąży z powodu "blokady" w głowie...
Tylko ja się odblokować kiedy na około wszystko dołuje?
ja ostatnio przyjęłam takie myślenie, obserwuje siebie, swoje ciało...bez zabezpieczeń, jestem otwarta na mały cud, aczkolwiek wiem, że nie wszystko jest ode mnie zależne... czy się nam uda, czy będzie nam dane...
ustaliliśmy sobie, że się nie szarpiemy o dziecko, że niepod owu, nie pozbawiamy się przyjemności, spontanu...
czytałam sporo historii dziewczyn, które walczyły o ciążę, o in vitro... czasami bezskutecznie i myślę, że to ponad moje siły, takie ukierunkowanie się na posiadanie dziecka
jak się nam nie uda, będziemy podróżować, zwiedzać świat i odkładać kasę na dom opieki, tyle... o adopcji nie myślę, bo mam w rodzinie, bardzo bliskiej, bardzo złe przykłady (wiem, że to krzywdzące, ale córka adopcyjna siostry babci, wynosiła wszystko z domu, by mieć na alko... syn wujka skończył z poderżniętym gardłem....)
edit:mój kuzyn ma za to żonę z domu dziecka, cudowna kobieta... taka ciepła, mocno skrzywdzona przez rodziców. Po wielu latach odnalazła swoje rodzeństwo, 2 siostry i brata i tylko Jej życie sensownie się ułożyło, miała w sobie tyle determinacji, by skończyć szkołę medyczną i pracuje jako pielęgniarka na OIOMie... ale rodzeństwo...hehWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 10:31
-
gdzieś z tyłu głowy mam przeświadczenie, że nie wszystkim się po prostu udaje...
nie chcę się zafiksować, stracić dobrych relacji z mężem
chcemy mieć dziecko,a co będzie, to będzie...
a jak się nie uda, to kiedyś na pewno założę fundację dla dzieci chorych onkologicznie... i wolontariat w hospicjum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 10:35
-
Witam się po wakacjach.. Takich wiecie.. Rodzina i te sprawy..
Ale opierdalIng trwa nadal..
No.. Trochę mnie wymęczyły te wakacje ale było warto..
I teraz znowu od rana do wieczora sama z Tosiem w domu..
Chociaż szczerze to odżyłam trochę.. Mam więcej energii..Bella_Bella, Evelin lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
cześć dziewczyny , mam do was pytanie może któraś mi odpowie,
Jestem po 2 poronieniu ostatnio dostałam właśnie miesiączkę była bardzo obfita , trwała coś około 6 dni z tym że w ostatnim dniu krwawienia wystąpił śluz bardzo ładny ciągnący się w7 i 8 dniu też ten śluz zaobserowałam ale już w 9 dc i dziś 10 dniu praktycznie jakby go nie było , a jak już coś się pojawi to nie wygląda to na śluz płodny bardziej lepki który nie rozciąga się . test owulacyjny dopiero zaczęłam robić w 9dc bo zawsze owulacja występowała u mnie 12-13 dzień przy cyklach 26 -27 dni , miałam w tym cyklu się starać o dzidziusia ale ten śluz mnie trochę zmartwił . nigdy nie miałam problemu ze śluzem , temperatura raczej nie wskazuje że owulacja mogła już być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 00:48
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:cześć dziewczyny , mam do was pytanie może któraś mi odpowie,
Jestem po 2 poronieniu ostatnio dostałam właśnie miesiączkę była bardzo obfita , trwała coś około 6 dni z tym że w ostatnim dniu krwawienia wystąpił śluz bardzo ładny ciągnący się w7 i 8 dniu też ten śluz zaobserowałam ale już w 9 dc i dziś 10 dniu praktycznie jakby go nie było , a jak już coś się pojawi to nie wygląda to na śluz płodny bardziej lepki który nie rozciąga się . test owulacyjny dopiero zaczęłam robić w 9dc bo zawsze owulacja występowała u mnie 12-13 dzień przy cyklach 26 -27 dni , miałam w tym cyklu się starać o dzidziusia ale ten śluz mnie trochę zmartwił . nigdy nie miałam problemu ze śluzem , temperatura raczej nie wskazuje że owulacja mogła już być
tu mój wykres jak mogłybyście to zaglądnijcie :
https://ovufriend.pl/graph/5a06da5dcba1fc11d720ca9273a3410f
co do wykresu dla mnie jestes przed owuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 10:55
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Hej też jestem po poronieniu. Też tak miałam z śluzem ale teraz jeszcze u mnie jest płodny. Wydaje mi się że to wina gospodarki hormonalnej. Wszystko się unormuje zobaczysz. Co do płodnego jak chcesz to od nowego cyklu zacznij brac olej z wiesiołka. On mi dużo pomógł
co do wykresu dla mnie jestes przed owu
no też mi się wydaje że jest przed owu boli mnie jajnik z 2 dni i ból troszkę podobny jak na miesiączkę ale inny, olej z wiesiołka własnie biorę o nazwie oepatrol zawsze mi pomagał ,do tego piję z 1 litr wody plus z 2 herbaty i kawę czyli tak z 2 litry wszystkiego,
hmm no nic będę czekać może mi się pokaże jeszcze śluz przed owulacjąWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 11:23
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity