Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ριик ѕку wrote:Aaaa to Ciebie wyjątkowo nie zagaduję
Spokojnie... mam syna 6 lat i jeszcze nie spiwięc ten tego... nie ma lekko
widziałam, że powoli się zaopatrzasz w niezbędny sprzet
dobrze zrozumiałam, że starasz się o drugie dziecko?
-
daga_00 wrote:Ha ha
Spokojnie... mam syna 6 lat i jeszcze nie spiwięc ten tego... nie ma lekko
widziałam, że powoli się zaopatrzasz w niezbędny sprzet
dobrze zrozumiałam, że starasz się o drugie dziecko?
No chyba czas najwyższy:) Młoda ma 7 lat aktualnie wyjechała z babcią i ciocią na 2 noce do cioci na działkę przy jeziorze więc mam luzik.daga_00 lubi tę wiadomość
-
ριик ѕку wrote:No chyba czas najwyższy:) Młoda ma 7 lat aktualnie wyjechała z babcią i ciocią na 2 noce do cioci na działkę przy jeziorze więc mam luzik.
To witaj w gronie "staraczek"
znami raźniej a jak widzisz wątek jest aktywny i czasem cięzko nadrobić
-
daga_00 wrote:Znam to uczucie, mój Fif był teraz u dziadków... to też taka kawalierka
To witaj w gronie "staraczek"
znami raźniej a jak widzisz wątek jest aktywny i czasem cięzko nadrobić
D też była na początku lipca u drugich dziadków 2 tygodnie teraz w domu niestety musi siedzieć bo w tym roku bardzo oszczędnie ponieważ zaraz będziemy się przeprowadzać do nowego mieszkania tzn. jak już je wykończymy. Więc takie krótkie wyjazdy i osiedle a jak już wsiąknie to jak kamień w wodęmusze ja wołami do domu ciągnąćdaga_00 lubi tę wiadomość
-
ριик ѕку wrote:D też była na początku lipca u drugich dziadków 2 tygodnie teraz w domu niestety musi siedzieć bo w tym roku bardzo oszczędnie ponieważ zaraz będziemy się przeprowadzać do nowego mieszkania tzn. jak już je wykończymy. Więc takie krótkie wyjazdy i osiedle a jak już wsiąknie to jak kamień w wodęmusze ja wołami do domu ciągnąć
mój jest marzec 2010 i jeszcze się sam na "miasto" nie wypuszcza... czasem przed blok do kolegów... ale ja jestem na czuwaniu.. myślę, że na przyszłe wakacje już bedzie łaził sam
a ile masz lat? jeśli można wiedzieć?
-
Bierka wrote:No ja sie nie nakręcam na szczęśliwy finał ale tak nigdy nie miałam bardziej schizuje ze @ za wczesnie przylezie:-( a śluz tez mam mega dziwny bo leje sie ze mnie taka jakby woda mętna. Infekcji na bank nie mam. Stresuje mnie to
Bierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
daga_00 wrote:To Ty juz masz pannice
mój jest marzec 2010 i jeszcze się sam na "miasto" nie wypuszcza... czasem przed blok do kolegów... ale ja jestem na czuwaniu.. myślę, że na przyszłe wakacje już bedzie łaził sam
a ile masz lat? jeśli można wiedzieć?
28 skończyłam miesiąc temu. D październik 2010. Ona w miasto też się nie wypuszcza z tyłu podwórka mamy furtkę na osiedle takie bardzo kameralne więc spokojnie po ulicy nie biega. Rok temu też nie wychodziła przez rok w szkole baaaardzo wydoroślała:)
Tak więc już taka duża że już nie pamiętam jak to było po za tym o nią się nie starliśmy była cudownym przypadkiem jeszcze na studiach:)daga_00 lubi tę wiadomość
-
Tak czytam różne historie... i stwierdzam fakt, że każda z nas jest inna.. nie ma idealnych cykli, idealnych temperatur
Faktycznie najlepiej jest wyluzować i wyłączyć myślenie, ale żeby to takie łatwe było
Dziś mój gin mi powiedział, że jego znajomy - kolega po fachu ma żonę.. która miała niedrożne jajowody..i zaszła w ciążę.. prawdopodobnie kontrast spowodował udrożnienie.. także nie ma reguły... wszystkim nam życzę tego szcześliwego cyklu
oby tym razem... uciekam laski do chłopa..
dobranoc
Bierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ριик ѕку wrote:28 skończyłam miesiąc temu. D październik 2010. Ona w miasto też się nie wypuszcza z tyłu podwórka mamy furtkę na osiedle takie bardzo kameralne więc spokojnie po ulicy nie biega. Rok temu też nie wychodziła przez rok w szkole baaaardzo wydoroślała:)
Tak więc już taka duża że już nie pamiętam jak to było po za tym o nią się nie starliśmy była cudownym przypadkiem jeszcze na studiach:)to teraz rodzeństwo jest jak najbardziej wskazane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny