Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
MarysiaLA wrote:30ddc ja cały czs mam śluz taki lepki i mam wrażenie jakby się płodne nie skończyły,a co najdziwniejsze lekarz na usg mówił cos o jakiś pecherzykach tylko nie do konca rozumiem o co chodzi ze jakby jeden z prawej sttrony na macicy z lewej w jajowodzie. Powiedział że wygląda mu na to jakbym jajeczkowała z obu jajników a endometrium (czy jakoś tak) nie wygląda na taką przed okresem
Endometrium to wyściółka macicy. Jak masz dobre to super bo łatwo się zagnieżdża wtedy jajo. Zazwyczaj owulacja zaczyna się na obu jajnikach ale jeden jest dominujący i uwalnia jajo. Choć zdarzają się owulacje z obu naraz.MarysiaLA lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
marciaa wrote:Witam.
Mam pytanie czy przy niedoczynności tarczycy jest trudno zajść w ciążę czy to nie ma reguły ?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
magnolia82222 wrote:dziewczyny z tyłozgięciem macicy, jak badacie szyjke przed owu to ona jest tak wysoko że nie mozecie sięgnąć palcem? bo wczoraj badałam i mogłam jej dotknąć, czułam tak jakby lekkie jej rozwarcie i była miękka, a dziś badałam i palcem ledwo ledwo siegam i tylko moge wyczuc że jest miękka.
MarysiaLA lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:Witam.
Mam pytanie czy przy niedoczynności tarczycy jest trudno zajść w ciążę czy to nie ma reguły ?
znajoma zaszła chyba w 5 cyklu...a ma niedoczynność. Najważniejsze, żeby leczyć i zdiagnozować. Wysokie tsh nie służy ciąży. Ona przy zajściu miała 5,lekarz od razu zwiększył jej dawkę tabl. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.awitaj Kim87. Po 32 fniach od zabiegu lyzeczkowania dostalam okresu bardzo obfitego przez 4 dni. Jak myslicie to dobrze ? Chcialabym sie juz starac z mezrm o dziecko ale czy to nie za wczesnie? Podobno dobrze ze tak obfite krwawienie bylo.10sierpnia mam wizyte u gina i bedzie to 12 dzien cyklu.Czy juz cos widac czy bedzie owulacja? Jesten ciekawa co mi powie ginekolog.Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Mayes wrote:Cześć dziewczyny.awitaj Kim87. Po 32 fniach od zabiegu lyzeczkowania dostalam okresu bardzo obfitego przez 4 dni. Jak myslicie to dobrze ? Chcialabym sie juz starac z mezrm o dziecko ale czy to nie za wczesnie? Podobno dobrze ze tak obfite krwawienie bylo.10sierpnia mam wizyte u gina i bedzie to 12 dzien cyklu.Czy juz cos widac czy bedzie owulacja? Jesten ciekawa co mi powie ginekolog.
WitajJa 12dc mam już owulacje więc zależy od długości cyklu
-
Mayes wrote:Cześć dziewczyny.awitaj Kim87. Po 32 fniach od zabiegu lyzeczkowania dostalam okresu bardzo obfitego przez 4 dni. Jak myslicie to dobrze ? Chcialabym sie juz starac z mezrm o dziecko ale czy to nie za wczesnie? Podobno dobrze ze tak obfite krwawienie bylo.10sierpnia mam wizyte u gina i bedzie to 12 dzien cyklu.Czy juz cos widac czy bedzie owulacja? Jesten ciekawa co mi powie ginekolog.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Mayes wrote:Dzieki Kim za pocieszenie
Pewnie gin zmierzy mi endometrium a ile powinno wynosic by bylo prawidlowe? Jestem w tym wszystkim zielona
-
Bella_Bella wrote:Widzialyscie wykres Jaguś? Tam na pewno coś groszkuje
U ciebie temp jest ok mogą być skoki ważne że w góręBella_Bella lubi tę wiadomość