Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Mayes wrote:No zobaczymy jak to będzie. Liczę na to by wszystko juz było ok. U mnie nie bylo zadnych skrzepow tylko sama krew z tak jakby cieniutkim nablonkiem. Takze ciekawe co tam narosnie.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mayes wrote:No zobaczymy jak to będzie. Liczę na to by wszystko juz było ok. U mnie nie bylo zadnych skrzepow tylko sama krew z tak jakby cieniutkim nablonkiem. Takze ciekawe co tam narosnie.Kim87 wrote:Ja miałam naturalne więc mnie czyscilo ale ty miałaś zabieg więc jak dobrze go zrobili to nie miało co z ciebie wychodzić poza wyściółka
hej dokładnie tak jak kim87 pisze , ja teraz jak miałam miesiączkę po łyżeczkowaniu to zero skrzepów, a jak pierwszym razem poroniłam nie miałam łyżeczkowania miałam mnóstwo skrzepów, po naturalnym poronieniu bez zabiegu można po pierwszej miesiączce się starać , po łyżeczkowaniu najlepiej poczekać z 2 -3 miesiące chyba że lekarz zaleci z jakiś przyczyn odczekanie dłuższego okresu27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Tyle mocno
Ale @ jeszcze nie ma
Długo nie kazała na siebie czekać. Na razie na wkładce, ale jest...
Chyba mogę się z Wami przywitać w 1 dniu 9 cyklu starań. Ehh!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Zołza, Bierka
Zabieram Wam wasze @@ i myśli o niej!
Ja już ją mam ale Wy możecie jeszcze wysikać te dwie kreski! Przecież sierpień ma być równie owocny jak lipiec!
trzymam kciuki za wszystkie sierpniowe :*Bierka, Kim87, Zołza:) lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Zołza, Bierka
Zabieram Wam wasze @@ i myśli o niej!
Ja już ją mam ale Wy możecie jeszcze wysikać te dwie kreski! Przecież sierpień ma być równie owocny jak lipiec!
trzymam kciuki za wszystkie sierpniowe :* -
Parsleyek wrote:Długo nie kazała na siebie czekać. Na razie na wkładce, ale jest...
Chyba mogę się z Wami przywitać w 1 dniu 9 cyklu starań. Ehh!
Nie martw się Kochana9 cykl to nie tak źle, właśnie przez niego przechodzę
Parsleyek lubi tę wiadomość