Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
Bierka wrote:Cholera to prawda!! Co z tym sierpniem, miał byc lepszy od lipca. Kochana a ty masz juz dzieciaczka? Dobrze kojarze?
kochana poczekaj dopiero co się sierpień rozpoczął, więc nie bój żabyliczę na dużo zielonych kropeczek na wykresach
przedwczoraj zakończyłam brać globulki pimafucin a od wczoraj jestem na globulkach fluomizin. Rano wstaję z myślą, że pewnie rozpuściła się i będzie na wkładce a tu pusto. Dziwne. Pimafucin jak brałam to rano po wstaniu wypływały ze mnie resztki rozpuszczonego leku a po tym fluzomizin nic
Witam nową koleżankę pink
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 11:03
Bierka lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualny
-
marcia ja mam niedoczynność tarczycy hashimoto w pierwszą ciążę można powiedzieć że zaszłam w pierwszym cyklu (no niby to był drugi ale ten pierwszy to było takie celowanie w dni okołopłodne dlatego też nie biorę go pod uwagę) w drugą ciążę co straciłam zaszłam w 1cs.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 11:05
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:hej
kochana poczekaj dopiero co się sierpień rozpoczął, więc nie bój żabyliczę na dużo zielonych kropeczek na wykresach
przedwczoraj zakończyłam brać globulki pimafucin a od wczoraj jestem na globulkach fluomizin. Rano wstaję z myślą, że pewnie rozpuściła się i będzie na wkładce a tu pusto. Dziwne. Pimafucin jak brałam to rano po wstaniu wypływały ze mnie resztki rozpuszczonego leku a po tym fluzomizin nic
Witam nową koleżankę pinkMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
szatynka wrote:marcia ja mam niedoczynność tarczycy hashimoto w pierwszą ciążę można powiedzieć że zaszłam w pierwszym cyklu (no niby to był drugi ale ten pierwszy to było takie celowanie w dni okołopłodne dlatego też nie biorę go pod uwagę) w drugą ciążę co straciłam zaszłam w 1cs.
Czyli niekoniecznie jest trudno -
wiecie co ja to bym chciała tak położyć się i usnąć i obudzić się 13 sierpnia w dniu w którym powinien się rozpocząć nowy cykl ... bo te odczekanie dwóch cykli strasznie mi się dłuży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 11:07
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Zołza:) wrote:Zapomniałam kupić :p
HehehA wykres niedostępny i nawet Cię podejrzeć nie można
Który to dzień? 25? Jak tam przeczucia?
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Bierka wrote:Mniaaaaaaaaammmm mam normalnie ślinotok
podeslesz przepis?n
zwykły biszkopcik czasmi daję zwykłe okrągłe jak nie chce mi się piec
na zimny biszkopt ubijam dwie śmietanki 36% dodaję do na pół ubitej śmietany 2łyżki żelatyny rozpuszczonej w 1/3 szkl. wody i ubijam na sztywno. śmietanę wykładam na biszkopt na niej układam maliny mi wystarcza 400g. jak śmietana stężeje wylewam na nią tężejącą galaretkę i do lodówki. A i ja nasączam biszkopt alkoholemBella_Bella lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
marciaa wrote:Czyli niekoniecznie jest trudno
najwidoczniej nie jest trudno skoro mi tak szybko się udało
ważne aby brać lek w odpowiedniej dawce coby tsh było utrzymane na odpowiednim poziomie
w pierwszą ciąże zaszłam z tsh 2,28 a w drugą 0,934.
Teraz po tym poronieniu tsh mi podskoczyło do 3,077 na 17 sierpnia umówiłam się do endokrynologa. A przed wizytą mam zamiar powtórzyć TSH jeśli się unormowało że będzie poniżej 2,0 to odwołam wizytę a jak będzie dalej wysokie to pójdę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 11:13
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Bierka PRIV
Bierka lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:najwidoczniej nie jest trudno skoro mi tak szybko się udało
ważne aby brać lek w odpowiedniej dawce coby tsh było utrzymane na odpowiednim poziomie
w pierwszą ciąże zaszłam z tsh 2,28 a w drugą 0,934
O proszę, to niezła rozbieżność.
Jak mi się nie uda w tym cyklu to chce zrobić hormony i zapisać męża na badanie.
Żeby wiedzieć co i jak -
Justyś91 wrote:Bierka to była moja "wesoła twórczość"
zwykły biszkopcik czasmi daję zwykłe okrągłe jak nie chce mi się piec
na zimny biszkopt ubijam dwie śmietanki 36% dodaję do na pół ubitej śmietany 2łyżki żelatyny rozpuszczonej w 1/3 szkl. wody i ubijam na sztywno. śmietanę wykładam na biszkopt na niej układam maliny mi wystarcza 400g. jak śmietana stężeje wylewam na nią tężejącą galaretkę i do lodówki. A i ja nasączam biszkopt alkoholempieknie to wyglada!!! Jestes moze z Warszawy?
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Heheh
A wykres niedostępny i nawet Cię podejrzeć nie można
Który to dzień? 25? Jak tam przeczucia?
Olalam zabawe z wykresem...Zostałam przy testowaniu które i tak mi nie szło - pojechalam na urlop i zabraklo mi testów
Dziś mój 25dc i wczoraj wieczorem mocno brzuch bolał... szyjka nisko... twardo...
Także nic nowego... czekam na Fr@nce.
Planuje iść na monitoring od nowego cyklu -
Bierka wrote:Jezusie ale mam ochote na ten sernik!!! Ide po biszkopty, resztę mam w domu. Normalnie nie moge ślinotoku opanować
pieknie to wyglada!!! Jestes moze z Warszawy?
-
Kim87 wrote:Przegródka?
Mam przegrodę w macicyPotocznie wszyscy nazywają to przegródką
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015