Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
worldbyme wrote:Ile czasu po stosunku lezycie w łóżku? Bez wstawiania? I ile po idziecie siku
w dni płodne, nóżki do góry na jakieś 30 min. chociażKim radzi godzinkę, ale ja nigdy nie jestem w stanie dłużej wytrzymać
co ważne zaraz po, P.nie wychodzi ze mnie, tylko tak sobie leżymy jeszcze i się tulimy, całujemy... itp.
Po takich 40-50 min. ruszam się dopiero z wyrkaKim87 lubi tę wiadomość
-
Laski ja się melduje na szybko
Za moment wyjezdzam do Chorwacji
Zyczcie mi spokojnej drogi
a ja życzę samych grochów
odezwe się jak dojadę jutro
Buziaczki wielgachne :* :* :*
Bella_Bella, MMadziula, MarysiaLA, magnolia82222, Justyś91, Caro, Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Laski ja się melduje na szybko
Daga szerokości!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
udanego wypoczynku!! -
No właśnie wczoraj lezalam po tak z 20 min z nogami do góry a do toalety poszłam 3 h później. My też zawsze od razu po jeszcze lezymy i się przytulamy07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
LILITH.P wrote:w dni płodne, nóżki do góry na jakieś 30 min. chociaż
Kim radzi godzinkę, ale ja nigdy nie jestem w stanie dłużej wytrzymać
co ważne zaraz po, P.nie wychodzi ze mnie, tylko tak sobie leżymy jeszcze i się tulimy, całujemy... itp.
Po takich 40-50 min. ruszam się dopiero z wyrkazależy od tego jaka to pora dnia, czy jest czas, czy jest dziecko w domu i czy śpi... staram się zawsze chociaż chwilkę z nogami do góry poleżeć.
-
bbee wrote:o kurczę, to ja nie zawsze mam czas na to leżenie
zależy od tego jaka to pora dnia, czy jest czas, czy jest dziecko w domu i czy śpi... staram się zawsze chociaż chwilkę z nogami do góry poleżeć.
takie niezbędne min. to jakieś pewnie 15 min
ja tez nie zawszę mogę poleżakowaćKim87 lubi tę wiadomość
-
-
My tez staramy sie polezec ile sie da i tez przestrzegam obowiazkowego podnoszenia bog:) ale niestety mam sklonnosc do infekcji intymnych wiec nie ma mowy o pojsciu spac po
.. No ale coz...
Bella_Bella wrote:Ja nigdy nie leżę z podniesionymi nogami. Nie mam za bardzo takiej możliwości
Myślicie, że jest sens robić test 11dpo?
poczekałabym chociaż do 12 dpo, aczkolwiek najlepiej w dniu @ lub po jej terminie... -
Bella_Bella wrote:Ja nigdy nie leżę z podniesionymi nogami. Nie mam za bardzo takiej możliwości
Myślicie, że jest sens robić test 11dpo?
zgadzam się z LILITH.P, najlepiej jednak w dniu @ lub po. Tak mi się myśli, że ja się nie będę nigdy na te testy nastawiać do @. Dopiero jak nie przyjdzie. -
worldbyme wrote:Ile czasu po stosunku lezycie w łóżku? Bez wstawiania? I ile po idziecie siku
w tegorocznych staraniach tak ok 10-15 minut leżałam na plecach z poduszką pod pupą
Jak staraliśmy się o pierwsze dziecko to leżałam na łóżku z nogami wysoko opartymi o ścianęi też ok 10-15 min
magnolia podczas podniecenia u mężczyzn wydziela się tzw. preejakulat który może zawierać znaczne ilości żywych i ruchliwych plemników. Ja często i gęsto z moim uprawiałam stosunek przerywany i jakoś w ciążę nie zaszłam.
bella trzymam kciuki za wysoką tempkę i żeby plamienia zniknęły. A Twoją @ zabierambo mi jest potrzebna abym mogła zacząć nowy cykl
stokrotka za Ciebie też mocno trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 21:52
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:w tegorocznych staraniach tak ok 10-15 minut leżałam na plecach z poduszką pod pupą
Jak staraliśmy się o pierwsze dziecko to leżałam na łóżku z nogami wysoko opartymi o ścianęi też ok 10-15 min
magnolia podczas podniecenia u mężczyzn wydziela się tzw. preejakulat który może zawierać znaczne ilości żywych i ruchliwych plemników. Ja często i gęsto z moim uprawiałam stosunek przerywany i jakoś w ciążę nie zaszłam.
bella trzymam kciuki za wysoką tempkę i żeby plamienia zniknęły. A Twoją @ zabierambo mi jest potrzebna abym mogła zacząć nowy cykl
stokrotka za Ciebie też mocno trzymam kciuki