Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny kochane
Witam sie w ten piękny niedzielny poranek
U mnie w domku już pachnie rosołkiemBella_Bella lubi tę wiadomość
-
U mnie @ juz dobiega końca
Teraz tylko czekać na ovu i do dziełaKim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki u mnie rosołek już od wczoraj bo moje dziecie doczekać się nie mogło:)
Mi dzisiaj temp coś skoczyła nie wiem czemu jakoś wcześnie chyba, fakt późno wróciłam od znajomych a i coś wypiłam i jestem nie wyspana ale na pomiar się przebudziłąm nie wiem czy to ma jakiś wpływ:P -
Narobiłyście smaka na rosołek! My dzisiaj do moich rodziców na obiad, kto wie może rosołek będzie
U mnie koniec @, więc za serduszkowanie się zabieram od jutra, w ramach ćwiczeń
Głowa boli od rana, ale przynajmniej pogoda wróciła, u nas był tydzień deszczu i burz, wczoraj wieczorem tak waliły pioruny, że gdy poszłam sprawdzić do córeczki jak tam śpi, to nakryłam ją w różowych, futerkowych, zimowych nausznikach, nie wiem czy przed snem założyła, czy się przebudziła i jej burza przeszkadzała... -
witam
czekam aż młody zje śniadanie i uderzamy z naszą sunią do weta. Wczoraj na jej legowisku znalazłam megaśnego kleszcza, tak opitego krwią że szok. Jeszcze pierun żył i ruszał się. Zabiłam dziada. A psinkę zaczęłam oglądać ze wszystkich stron i znalazłam jeszcze dwa małe kleszcze. A pod pachą (prawa przednia łapa) znalazłam mega krwiaka, tak na co najmniej 4 cm długości. Jest on lekko wypukły i twardawy. Podejrzewam że to sprawka tego megaśnego kleszcza. Wczoraj jak się zorientowałam to już było późno weterynarz miał już zamknięte. Na szczęście dziś ma otwarte do 13ej więc idę.
A to moja 14 miesięczna sunia (na pierwszym foto jak miała 3m-ce a na drugiej fotce jej aktualny wygląd) jest przesłodka i bardzo mądra, bardzo lubi się bawić.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29ef7c0c8827.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b9292275d94.jpg
Parsleyek wrote:Podobne słowa usłyszałam ostatnio od mojej teściowej, bo my po ślubie już 5 lat i niedawno się zdecydowaliśmy, to teraz dajmy czas groszkowi
nasz też wiele znajomych atakuje z pytaniem "kiedy drugie?" Nawet moja teściowa co mnie wkurza bo dobrze wie jakie miałam problemy zdrowotne że przez nie nie mogłam się starać. A jak w tym roku zaszłam i poroniłam to potrafiła mnie oskarżyć o to że pewnie przyczyniłam się do tego, wprost mnie zapytała czy czasem nie wzięłam tabletki poronnej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 10:03
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:witam
czekam aż młody zje śniadanie i uderzamy z naszą sunią do weta. Wczoraj na jej legowisku znalazłam megaśnego kleszcza, tak opitego krwią że szok. Jeszcze pierun żył i ruszał się. Zabiłam dziada. A psinkę zaczęłam oglądać ze wszystkich stron i znalazłam jeszcze dwa małe kleszcze. A pod pachą (prawa przednia łapa) znalazłam mega krwiaka, tak na co najmniej 4 cm długości. Jest on lekko wypukły i twardawy. Podejrzewam że to sprawka tego megaśnego kleszcza. Wczoraj jak się zorientowałam to już było późno weterynarz miał już zamknięte. Na szczęście dziś ma otwarte do 13ej więc idę.
A to moja 14 miesięczna sunia (na pierwszym foto jak miała 3m-ce a na drugiej fotce jej aktualny wygląd) jest przesłodka i bardzo mądra, bardzo lubi się bawić.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29ef7c0c8827.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b9292275d94.jpg
nasz też wiele znajomych atakuje z pytaniem "kiedy drugie?" Nawet moja teściowa co mnie wkurza bo dobrze wie jakie miałam problemy zdrowotne że przez nie nie mogłam się starać. A jak w tym roku zaszłam i poroniłam to potrafiła mnie oskarżyć o to że pewnie przyczyniłam się do tego, wprost mnie zapytała czy czasem nie wzięłam tabletki poronnej. -
Kim87 wrote:HEj kochanie tak patrze na twój wykres i na to plamienie. Kurcze może rzeczywiście progesteron u ciebie szwankuje. U mnie jak w ciąży szwankował ( na początku jest produkowany przez ciałko żółte) to miałam różowe, czerwone i brązowe plamienia. Tak na wkładkę nie na podpaskę,
Witaj Kimi
No ja właśnie tak mam, używam dwóch wkładek w ciągu dnia. Nic mnie nie boli jeszcze okresowo ale to plamienie dziwne jestZobaczymy jak się rozwinie sytuacja. W nowym cyklu mam isc na kolejny monitoring to powiem o tym lekarzowi. No i zrobie progesteron po owu.
Myślisz Kimi że zrobic tez 4dc dla porownania najpierw, czy wystarczy sprawdzic po owu?Kim87 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Witaj Kimi
No ja właśnie tak mam, używam dwóch wkładek w ciągu dnia. Nic mnie nie boli jeszcze okresowo ale to plamienie dziwne jestZobaczymy jak się rozwinie sytuacja. W nowym cyklu mam isc na kolejny monitoring to powiem o tym lekarzowi. No i zrobie progesteron po owu.
Myślisz Kimi że zrobic tez 4dc dla porownania najpierw, czy wystarczy sprawdzic po owu?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
szatynka wrote:witam
nasz też wiele znajomych atakuje z pytaniem "kiedy drugie?" Nawet moja teściowa co mnie wkurza bo dobrze wie jakie miałam problemy zdrowotne że przez nie nie mogłam się starać. A jak w tym roku zaszłam i poroniłam to potrafiła mnie oskarżyć o to że pewnie przyczyniłam się do tego, wprost mnie zapytała czy czasem nie wzięłam tabletki poronnej.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO