Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Kupisz malutkie skarpeteczki takie tycie tycie i mu dasz
Bella_Bella, daga_00 lubią tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Zdróweczko... ja juz 2 kielichy bachnęłam
a prasuje... chyba już pas
daga_00, MarysiaLA lubią tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Daga a kiedy Ty na tą Chorwację jedziesz? Chyba gdzieś teraz nie? Ależ Ci zazdroszczę tego wylegiwania na plaży
tak latam miedzy deską do prasowania a kompem ;)jutro o 20.00 stratujemy
wiesz fajne jest to, że w ogóle ne bede myslała o tym czy zaszłam czy nie... jedziemy z sasiadami, co prawda z dziecmi ale mysle ze na pełnym chilloucie
oczywiście bede Was atakaować z Chorwacji
MarysiaLA, Bierka lubią tę wiadomość
-
daga_00 wrote:ha ha ha
smiesznie to zabrzmiało... no muszę przestać bo na bombiona to nie wiem co wyjdzie z tego prasowania
Daguś będzie twórczo się nie przejmujdaga_00 lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Miałam w ogóle kiedyś taką przyjaciółkę Magdę... byłyśmy bardzo blisko.. i ona nazywała mnie "Daguś"
wzieło mnie na wspominki..
Mam nadzieje , że same mile wspomnieniadaga_00 lubi tę wiadomość
-
Ja znikam, życzę wszystkim samych kolorowych i miłych snów! I żeby jutrzejszy nastrój był bardziej pozytywny niż ten dzisiejszy
trzymajcie się ciepło
Bella_Bella, MarysiaLA, Bierka lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyBella_Bella wrote:Wiem co czujesz.. w ciągu ostatnich dwóch cykli jak tylko zbliża się czas testowania to Mój pyta "jesteś w ciąży?" Albo na każde moje źle samopoczucie czy bóle "a może jesteś w ciąży?" Z taką nadzieją to wszystko... Wczoraj też tak było, a tu plamienie przyszlo... Czuję się jakbym była do niczego
Dlatego rozumiem Cię bardzo dobrze
Bella u mnie dokładnie to samo, tylko mój dodatkowo całuje brzuszek i mówi już nasza kropeczka rośnie...ja robie test widze (-)i łzy same napływają do oczu...
Wasze zdrówko ja też mam winko :*
Jeśli chodzi o osoby pytające mnie dobijają moi bracia, jednemu powiedziałam a dwóch mnie męczy potrafią mnie co tydzień (na zmianę jeden z drugim) pytać "i jak test pozytywny?" albo " wiadomo już coś" i to rzeczywisvie wnerwiajace ja 2-3 dni temu nie wytrzymalam i bratu kazalam poprostu wypi*****c to wyszedł a dzis rano przyjechal przeprosil i powiedzial ze on nie mial pojecia ze mnie tak to boli... -
MMadziula wrote:Szczerze ? Nie wiem jak mu to powiem. ..matko chyba bym się tak jąkała ze szybciej byłoby namalować
Heh, też tak miałam. Myślałam o tym, że kupię skarpetki i mu powiem jakoś w takiej romantycznej aurze. A było tak, że rano zrobiłam test i wybiegłam z łazienki, takie emocje, płakałam jak mu mówiłam, on płakał. Piękny poranek to był. Ale szczęście trwało krótko w moim przypadku, więc czekam na kolejny taki dzieńTego nie da się zaplanować
MarysiaLA, MMadziula, Parsleyek, Bella_Bella, daga_00 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
daga_00 wrote:Nasze drogi się rozeszły, ale myślę o Niej bardzo ciepło
może kiedyś będziecie miały okazję się spotkać
daga_00 lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Heh, też tak miałam. Myślałam o tym, że kupię skarpetki i mu powiem jakoś w takiej romantycznej aurze. A było tak, że rano zrobiłam test i wybiegłam z łazienki, takie emocje, płakałam jak mu mówiłam, on płakał. Piękny poranek to był. Ale szczęście trwało krótko w moim przypadku, więc czekam na kolejny taki dzień
Tego nie da się zaplanować
Caro bardzo bym chciała , żebys niedługo mogła znowu wybiec z łazienki i płakać ze szczęścia
i jestem pewna , że będzie wszystko po Waszej myśli
Caro lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Magnolia ja zazwyczaj robiłam raz dziennie około 17:00/18:00 w tym cyklu zrobiłam dopiero w tym momencie kiedy poczułam "kłucie" w jajnikach i to był wieczór ok 22:00, przez noc czułam coraz bardziej, rano już w ogóle byłam pewna, że to owu i znowu zrobiłam test. Dwa testy były z soczystymi kreskami. No i najważniejsze jest nie pić ok 2 h przed zrobieniem testu.
Marciaa widzę, że mamy ten sam dzień cykluJa to mam nadzieję, że ta urojona zamieni w się w tą "prawdziwą"
I widzę podobne dni serduszekCaro lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:
Caro bardzo bym chciała , żebys niedługo mogła znowu wybiec z łazienki i płakać ze szczęścia
i jestem pewna , że będzie wszystko po Waszej myśli
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
No tak doczytałam konwersacje.... Nam siostrzeniec męża sie pochwalił, ze z narzeczona spodziewaja sie dziecka.... Jeszcze dwa miesiace temu rozmawialam z ta dziewczyna i mowila ze nie chce dzieci.... To takie niesprawiedliwe:(