Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Nie mam takowych, ponieważ wiedzą tylko trzy osoby o naszych staraniach i są delikatne w tych tematach.
U mnie też wie niewiele osób ale m.in teściowa... choć nie mam z nią problemów i jest dobrą kobietą to już męczyły mnie jej telefony z pytaniami: jak tam...
Akurat teraz zadzwoniła w nie najlepszym momencie 1dc i powiedziałam jej w końcu że nie chce już o tym rozmawiać bo to mnie jeszcze bardziej stresuje... powiedziała jeszcze kilka ciepłych słów i myślę że zrozumiała. No i się nie obraziłaczasem chyba takie 'prosto z mostu' jest najlepszym wyjściem.
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Bierka wrote:W sensie ona ma 2 dzieci nie ja. Ach ten słownikMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Pisałam Ci pewnie o tej co zaszła w ciążę jak.ja poronilam.i musiała mnie pierwszej powiedzieć mimo że wiedziała że straciłam ;/ głupie baby. Każda z nas ma.takie w swoim gronie
co innego my tutaj, mozemy wszystko
Kim87 lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Tak to już jest w życiu i otoczeniu... masz narzeczonego ... pytają się kiedy ślub... wyjdziesz za mąż... pytają sie kiedy dziecko... masz dziecko... pytaja się kiedy drugie... takie życie
Zgadzam siępoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
MMadziula wrote:Bella tez czasami mąż pyta czy nie jestem w ciąży bo np taka markotna jestem ...z tym , że staram się tłumaczyć to sobie , że się troszczy o mnie. Chociaż ciężko z tym na serduchu; -( musimy się wspierać i będzie dobrze no nie ?
Madziula myślę że większość z nas ma czasem podobne myśli.. mój w tym cyklu jakoś szczególnie mówił mi że teraz wyjdzie, że to nasz prezent na rocznicę będzie... no i cóż przyszedł ten dzień kiedy musiałam mu powiedzieć że okres się pojawiłi też były złe myśli i to, że to moja wina bo on wyniki ma dobre.
Trzeba czasem wypłakać swoje ale potem znów brać się w garść, bo psychika a raczej jej odblokowanie może zdziałać cudadlatego staram się myśleć pozytywnie i wierzę że kiedyś się uda. Nam wszystkim się uda!!!
Parsleyek wrote:Madziula myślę że większość z nas ma czasem podobne myśli.. mój w tym cyklu jakoś szczególnie mówił mi że teraz wyjdzie, że to nasz prezent na rocznicę będzie... no i cóż przyszedł ten dzień kiedy musiałam mu powiedzieć że okres się pojawił
i też były złe myśli i to, że to moja wina bo on wyniki ma dobre.
Trzeba czasem wypłakać swoje ale potem znów brać się w garść, bo psychika a raczej jej odblokowanie może zdziałać cudadlatego staram się myśleć pozytywnie i wierzę że kiedyś się uda. Nam wszystkim się uda!!!
-
19Biedroneczka91 wrote:Hej kochane:* mam nadzieję, ze Wasze humory lepsze niz moj:* pozdrawiam Was serdecznie
Yyy raczej niewłaśnie komentujemy wredne ciekawskie baby z cyklu " a jesteś już w ciąży ?" Albo " czas już u Ciebie na dziecko... czemu jeszcze nie jesteś w ciąży? "
-
MMadziula wrote:Kurcze my mieliśmy 29.06 rocznicę i tez miałam taką ogromną nadzieję na poprzedni cykl ;-( te momenty są chyba najgorsze, bo to my musimy powiedzieć "niestety nie udało się tym razem "
Ale kiedyś będzie ten dzień kiedy to my będziemy mogły powiedzieć 'kochanie udało się! zostaniesz tatusiem'daga_00 lubi tę wiadomość
Parsleyek wrote:Ale kiedyś będzie ten dzień kiedy to my będziemy mogły powiedzieć 'kochanie udało się! zostaniesz tatusiem'
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Bierka wrote:Dobra dziewczyny otwieram wino, ktora chętna?
Dawaj nie pytajchora nie jestem
Bierka lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Trza się napić
Zołzita by się przydała
Daga a kiedy Ty na tą Chorwację jedziesz? Chyba gdzieś teraz nie? Ależ Ci zazdroszczę tego wylegiwania na plaży29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"