Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
magnolia82222 wrote:wczoraj robilam testy owulacyjne i na nich druga kreska byla bardziej niz zwykle intensywna i sama juz nie wiem czy oznaczala owulke w najblizszych godzinach czy nie. nie mam sluzu rozxiagliwego jeszcze, tYLKO taki mleczny jak sprawdzam szyjke. poradzcie mi dziewczyny bo zwariuje. nie wiem czy nęcić chłopa na
czy odpuszczac, bo staram sie o dziewczynke i musze
przed owulką
Tu jest wiele dziewczyn, które już miesiącami się starają o pierwsze dziecko a wybór płci to już dla mnie jakiś kosmos... oczywiście szanuje i trzymam kciuki za Córkę
Bierka, Kim87, Caro, magnolia82222, Parsleyek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
no wlasnie mozna sie zmylic, bo mam pobolewanie w podbrzuszu :)a tez pierwsze co to obstawialam ta z dzisiaj z rana, zrobie jutro testy i jeszcze do wtorku kontrolnie a potem przyjdzie mi czekac czy fr@nca sie pojawi
dzieki dziewczyny jak zwykle niezawodne jestescie
35 lat, 2 ciąża -
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Na wstępie witam Nowe Staraczki, bo widzę że spory ruch się tutaj zrobił
Kimi podglądam wykres i co, już po owu u Ciebie? To teraz faza ciąży urojonej i czekanie na efekty?U mnie to samo. Tak więc czekamy razem.
Bella_Bella prg bada się 7 dni po owu po to głównie by potwierdzić owu, ale można badać w I fazie jeżeli zachodzi taka potrzeba by sprawdzić "stan początkowy" ze tak powiemCaro lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
magnolia82222 wrote:No nie była taka sama tylko bardziej intensywna niz w poprzednich testach. Sprawdzajac śluz dopochwowo to nie mam jeszcze tego rozciagliwegoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Ostatnio czytałam że testy owu powinny wychodzić mocne dwa trzy dni potem blady wtedy mamy ładna owulkę. Jak położna się wypowiadala
No też się zgadzam. Ja teraz miałam ładne dwie równe czerwone kreski. Dwa dni pod rządZresztą te testy to taki dodatek do własnych obserwacji swojego organizmu.
Magnolia mi również się wydaje, że ten 14dc ten najbardziej widoczny. Ale ogólnie to bardzo jasne te kreski i ciężko stwierdzić..
Daga PopieramMnie to obojętnie. Czy chłopiec czy dziewczynka. Kiedyś przed staraniami,marzyłam o dziewczynce, teraz pragnę po prostu dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 20:14
Kim87, daga_00 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
daga_00 wrote:Mam nadzieje, ze Cię nie urażę tym pytaniem.. a czemu masz parcie na Córkę? Według mnie nie ma znaczenia płeć a każde dziecko się kocha... ważne, żeby było zdrowe
Tu jest wiele dziewczyn, które już miesiącami się starają o pierwsze dziecko a wybór płci to już dla mnie jakiś kosmos... oczywiście szanuje i trzymam kciuki za Córkę
Daga jak najbardziej czy będzie chłopak czy dziewczynka tak samo będę zadowolona i szczęśliwa. Mam 5letniego synka i tak się przyjęło przynajmniej wśród moich znajomych że chce sie miec parkę. Wiem że najwazniejsze jest zdrowe, bo taka prawda, ale w sumie dziewczyny dlaczego nie realizować marzeń, jak się uda to się uda, a jak nie to przecież się nie załamęmam nadzieje że troszke Wam wyjaśniłam
Bierka, Parsleyek, Kim87 lubią tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
LILITH.P wrote:to u Ciebie namiętny czas
Kim87 lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Caro wrote:
Daga PopieramMnie to obojętnie. Czy chłopiec czy dziewczynka. Kiedyś przed staraniami,marzyłam o dziewczynce, teraz pragnę po prostu dziecka
Mogę się podpisać pod tym. Identycznie u mnie
daga_00, Caro lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Ja myśląc o dzidzi mam w głowie tylko śliczne, różowe i zdrowe maleństwo
Kim87, daga_00, Caro lubią tę wiadomość
-
marciaa wrote:Dorwalam już męża, po co czekać do nocy.
Tylko wkurza mnie ze jest oznaczenie tylko rano i wieczorem
Dokładnie ja też mojego dorwalam i nie wiem jak oznaczyc07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
Aniołek 14.10.2015
-
Magnolia zawsze masz 50% szans na dziewuche
Zrozum też dziewczyny że niektóre mogą inaczej myśleć o ciąży bo chcą mieć dziecko bez względu na płeć. Starają się dłużej od ciebie i im nie wychodzi.
Z testami owu planowanie płci myślę jest trudne bo one czasem mogą zaklamac. Zresztą nie wiesz w jakim czasie po piku masz owulkę. Mam nadzieję że twoje marzenia się spełnia i będzie bobo bez antenkimagnolia82222, Caro lubią tę wiadomość
-
A swoją drogą magnolia może załóż wątek o planowaniu płci może inne dziewczyny które chcą określoną płeć jak ty się odezwą i podzielą z tobą wiedzą.
I proszę nie odbierz tego jako wyganiania stąd bo nie mam takiego zamiaru. Myślę że nie jesteś jedyną która ma takie rozterki a u nas jak widać żadna jeszcze tego nie praktykowala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 20:32
-
Kim87 wrote:Magnolia zawsze masz 50% szans na dziewuche
Zrozum też dziewczyny że niektóre mogą inaczej myśleć o ciąży bo chcą mieć dziecko bez względu na płeć. Starają się dłużej od ciebie i im nie wychodzi.
Z testami owu planowanie płci myślę jest trudne bo one czasem mogą zaklamac. Zresztą nie wiesz w jakim czasie po piku masz owulkę. Mam nadzieję że twoje marzenia się spełnia i będzie bobo bez antenki
Dziewczyny ja Was jak najbardziej rozumiem i wiem, ze dla osoby która w ogóle się stara o jakiekolwiek dziecko jest niepojęte by "wybierać" płec dziecka. Ja po prostu chciałabym spełnić swoje marzenie i jużMam juz 5 letniego synka, a ogólnie planujemy z mężem trójeczke wiec jak nie tym razem to moze następnym się uda
nie miejcie mi tego za złe, błagam
Kim87 lubi tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
Magnolia spokojnie jesteśmy tutaj aby ci pomoc na tyle na ile się da;)
I nikt tu nie strzela focha ci;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 20:35
magnolia82222, daga_00 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Robią aktualizacje ale tego nie poprawili07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
Może to głupie co napiszę ale stale mam coś w głowie i nie wiem czy któraś z Was też odczuwa to co ja.
Otóż męża mam wspaniałego , nigdy ale to przenigdy mi nie dał do zrozumienia, że martwi się brakiem maleństwa u nas ....ale kurde w Sylwestra jak skladalismy sobie życzenia powiedział , że za rok chce świętować ze mną i synemwalnął jak to facet , wiem , że córkę traktowac będzie jak księżniczkę
A ja mam cały czas wyrzuty sumienia, że go w jakiś sposób zawodzę ;-( wiem to idiotyczne ale tak bardzo chciałabym Nas uszczęśliwić i stale myślę o tym co powiedział