Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Witam sie z Wami dzis troszkę późno ale wczesniej nie miałam ani chwilki nawet żeby was podejrzeć.
Teraz szykuje się na przyjazd gości
daga_00 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Witam sie z Wami dzis troszkę późno ale wczesniej nie miałam ani chwilki nawet żeby was podejrzeć.
Teraz szykuje się na przyjazd gości
-
LILITH.P wrote:
a zawsze masz takie plamienia między owulacją a @? czy to pierwszy raz?
Od kilku miesięcy miałam plamienia przed @ ale takie mniejsze na zasadzie brązowego śluzu. W ostatnim cyklu plamienie miałam chyba 21dc takie z krwią jak teraz i myślałam że to @ przyszła wcześniej, jednak po 4 dniach się skończyły plamienia a @ przyszla chyba 27 albo 28dc. No i teraz mi się zaczęły wczoraj czyli 20dc, takie jak w poprzednim czyli jakby sama krew. Może będzie tak jak ostatnio czyli skończą się jutro lub pojutrze i @ przyjdzie później. Nie wiem co o tym myśleć... Może bromek ma jakiś wpływ, ale nie słyszałam o tym wcześniej. W poprzednim cyklu zaczęłam go brać. Niestety nie wspomniałam o tym ostatnio lekarzowi bo byłam zaaferowana pierwszym monitoringiemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 18:15
-
Bierka wrote:Bella ja natomiast mam taki bardzo jasno brązowy śluz. Chyba przed @. Nie wiem
Kurcze bo pierwszy raz mam taki dziwny
Ja tak miałam zanim zaczęłam brać bromka. Około 3 dni przed @ pojawiał się taki brązowy śluz, dosyć sporo, potem przychodziła @. Gin mi powiedziała ze tak się zdarza, ten brązowy śluz.Bierka lubi tę wiadomość
-
magnolia82222 wrote:dziewczyny w fazie dni płodnych robicie testy 2 razy dziennie w jakich godzinach najlepiej? bo ja robię ok.10 rano i o 18.30 bo czytałam że póżnym wieczorem nie robić
Magnolia ja zazwyczaj robiłam raz dziennie około 17:00/18:00 w tym cyklu zrobiłam dopiero w tym momencie kiedy poczułam "kłucie" w jajnikach i to był wieczór ok 22:00, przez noc czułam coraz bardziej, rano już w ogóle byłam pewna, że to owu i znowu zrobiłam test. Dwa testy były z soczystymi kreskami. No i najważniejsze jest nie pić ok 2 h przed zrobieniem testu.
Marciaa widzę, że mamy ten sam dzień cykluJa to mam nadzieję, że ta urojona zamieni w się w tą "prawdziwą"
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Bella_Bella wrote:Ja tak miałam zanim zaczęłam brać bromka. Około 3 dni przed @ pojawiał się taki brązowy śluz, dosyć sporo, potem przychodziła @. Gin mi powiedziała ze tak się zdarza, ten brązowy śluz.
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
wczoraj robilam testy owulacyjne i na nich druga kreska byla bardziej niz zwykle intensywna i sama juz nie wiem czy oznaczala owulke w najblizszych godzinach czy nie. nie mam sluzu rozxiagliwego jeszcze, tYLKO taki mleczny jak sprawdzam szyjke. poradzcie mi dziewczyny bo zwariuje. nie wiem czy nęcić chłopa na
czy odpuszczac, bo staram sie o dziewczynke i musze
przed owulką
35 lat, 2 ciąża -
magnolia82222 wrote:wczoraj robilam testy owulacyjne i na nich druga kreska byla bardziej niz zwykle intensywna i sama juz nie wiem czy oznaczala owulke w najblizszych godzinach czy nie. nie mam sluzu rozxiagliwego jeszcze, tYLKO taki mleczny jak sprawdzam szyjke. poradzcie mi dziewczyny bo zwariuje. nie wiem czy nęcić chłopa na
czy odpuszczac, bo staram sie o dziewczynke i musze
przed owulką
Jeśli testowa była taka sama jak kontrolna to wynik pozytywny -
magnolia82222 wrote:dziewczyny jak wstawiacie tu zdjecia , bo chciałabym wam pokazac moje testy owulkowe z wczoraj i dzisiaj, bo sama juz nie wiem czy wczoraj to pozytywne czy jeszcze nie
Wejdź na stronę tinypic.com, załącz zdjęcie, a przy rozmiarze wybierz 15"Screen, potem kontynuuj tak jak stronka pokazuje i jak dojdziesz do linków to skopiuj ten zpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
http://www.tinypic.pl/lc4205zf7w73
to moje wczorajsze i dzisiejsze testy, jak myślicie czy któryś z nich był pozytywny?
przepraszam że was tak męczę, ale jesteście bardziej doświadczone, a moje to pierwsze testowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 19:39
35 lat, 2 ciąża -
magnolia82222 wrote:http://www.tinypic.pl/lc4205zf7w73
to moje wczorajsze i dzisiejsze testy, jak myślicie czy któryś z nich był pozytywny?
przepraszam że was tak męczę, ale jesteście bardziej doświadczone, a moje to pierwsze testowanie -
magnolia82222 wrote:http://www.tinypic.pl/lc4205zf7w73
przepraszam że was tak męczę, ale jesteście bardziej doświadczone, a moje to pierwsze testowanie