Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Ja właśnie sączę
Ja też właśnie piję kawcię z mleczkiem
i jem placucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 14:03
Bella_Bella lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
dziewczyny nadrobić dzisiejsze Wasze wpisy to wyzwanie, ale widzę że humory Wam dopisują i bardzo dobrze
skończyłam czytać wpisy a tu taka rewelacyjna wiadomość że Lokokoko zafasolkowaławspaniale
ja w niedziele czekam na @. Małżowi kupiłam fertilman plus a sobie juz oeparol femina.
Powiedzcie kochane ja przeważnie cykle mam 28 dni, zdarza się ze i 30 cykl ma, w którym to najlepiej dc iść sprawdzić pęcherzyk?35 lat, 2 ciąża -
hej dziewczyny 6 dc a u mnie się już pokazuje dużo płodnego śluzu , mogłabym już serduszkować ale jeszcze chwilami plamię ;/ w tamtym miesiącu przegapiłam owu i nie współżyłam ani razu przed he masakra ;/27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Malwiś124 wrote:Hej dziewczyny. Mam maly problem. 2 tyg temu mialam @ po @ stosunek, nabrzmiale piersi do tej pory i co mnie zaskoczylo? mam znowu plamienia:/ Czy ktoraj tak miala? Czyzby znowu @?
hej a może to plamienie okołoowulacyjne ? bo 2 tyg od miesiączki to 14 dni , to może na owulkę27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Malwiś124 wrote:czarnulka24 nigdy tak nie mialam. To pierwszy raz. Dlatego tak sie przejelam
Jak @ to sie chyba zastrzele
a jak duże to plamienie ? plamisz żywą czerwoną krwią ? brązową czy to może domieszka krwi i śluzu ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Malwiś124 wrote:czarnulka24 nigdy tak nie mialam. To pierwszy raz. Dlatego tak sie przejelam
Jak @ to sie chyba zastrzele
u mnie dzisiaj to samo... wiem, że dzisiaj lub wczoraj była owulacja i pierwszy raz odkąd się obserwuje, czyli ładny odcinek czasu, miałam płodny śluz z niteczkami krwi, a przy nachylaniu mocno boli prawy jajnik...
mam nadzieję, że to znak, że owu była i jajo pękło i wędrujeZołza:), czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Malwiś124 czasami można krwawić w wyniku otarć podczas stosunku, jak się ma np nadżerkę ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 14:29
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:u mnie dzisiaj to samo... wiem, że dzisiaj lub wczoraj była owulacja i pierwszy raz odkąd się obserwuje, czyli ładny odcinek czasu, miałam płodny śluz z niteczkami krwi, a przy nachylaniu mocno boli prawy jajnik...
mam nadzieję, że to znak, że owu była i jajo pękło i wędruje
Pękło pękło !Teraz czekamy !
-
czarnulka24 wrote:a jak duże to plamienie ? plamisz żywą czerwoną krwią ? brązową czy to może domieszka krwi i śluzu ?
Nie jest takie plamienie jak na okres, wyglad lekko brazowo-czerwone. Plamienie tak jakbym sie skaleczyla. Nie leci ze mnie jak to zawsze przy @. Jezeli to @ to nie mam nawet objajwow takich jak zawsze na @Nie wiem co jest, nigdy tak nie mialam....
-
czarnulka24 wrote:czasami można krwawić w wyniku otarć podczas stosunku, jak się ma np nadżerkę ..
u mnie przy podcieraniu było duuuużo śluzu płodnego a w nim kilka nitek krwina krwawienie to nie wyglądało
jaram się, bo dzisiaj rano było