Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:ja mam też 171 cm i zazwyczaj ważyłam 48 kg
a nie prawie 80
byłam mega chudzielec, ale...zażeram stresy, taka moja przypadłość... najpierw waga leciała, a potem zażerałam
na szczęście z Mamą już stabilnie, tylko trzeba się wziąć za siebie
Zołza, ja 2 lata się zabierałamjakieś diety, cudy..i jojo zawsze
postawiłam na ruch i mż - mniej żrę
To dobrze, ze z mama dobrzeja choruje na nerwice serca i nie domyka mi sir zastawka i wlasnie przez nerwy w 1lo schudlam i tak mam do dzis(nie wliczajac tego 1,5kg)
Tak to mialam na stanie 63:-D i dupe jak Chicago:-D hahaKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:To dobrze, ze z mama dobrze
ja choruje na nerwice serca i nie domyka mi sir zastawka i wlasnie przez nerwy w 1lo schudlam i tak mam do dzis(nie wliczajac tego 1,5kg)
Tak to mialam na stanie 63:-D i dupe jak Chicago:-D haha
ja się na temat swojej d...nie będę wypowiadać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:ja się na temat swojej d...nie będę wypowiadać
Hahahahahaa propo cwiczen to glodna sie zrobilam niesamowicie! Tak bym wsunela skrzydelka z sosem czosnkowo-zurawinowym!!! Mmm:-D chyba se zamowie
chociaz dzis Piatek miesa nie powinnam. Wiec w takim razie rybka, haszbrałny do tego i salatka z rukola!
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Zasypiam, jestem tak wypompowana, a Wy mi tu o ćwiczeniach i d.... ;P jak ja mam wyrzuty sumienia jak patrzę na swoją
i nie wiem czy iść ćwiczyć czy kłaść się spać, sprzątać czy zdjąć pranie czy zająć się dzieckiem. Więc siedzę na forum i się zastanawiam
-
bbee wrote:Zasypiam, jestem tak wypompowana, a Wy mi tu o ćwiczeniach i d.... ;P jak ja mam wyrzuty sumienia jak patrzę na swoją
i nie wiem czy iść ćwiczyć czy kłaść się spać, sprzątać czy zdjąć pranie czy zająć się dzieckiem. Więc siedzę na forum i się zastanawiam
Phi, odpocznij sobieto co masz zrobic dzis-zrob jutro haha.
Chociaz ja juz posprzatalam mieszkanie, zrobilam pranie, pograbilam ogrodek, i zmykam za chwile do apteki i bede pichcic:-DZołza:) lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
nitta32 wrote:Jakie testy ciazowe polecacie?
nie a tak serio to ja plytkowe z rossmana kupowalam... I teraz tez mam taki zamiar
Parsleyek lubi tę wiadomość
Zołza:) wrote:Pije kto kawe?
I ja właśnie swoją kończę
Co do testów owulacyjnych to miałam te z allegro i nie sprawdziły się u mnie, teraz miałam "domowe laboratorium" czy coś takiego i mnie nie zawiodły - w tym i poprzednim cyklu.
Fakt, że jest ich 5 za coś koło 20zł, a na allegro za tą cenę można kupić kilkanaście, ale już wolę dopłacić i robić raz dziennie, ale porządnie
Choć w następnym cyklu nie zamierzam kupować w ogóle, i zdać się jedynie na monitoringZołza:) lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Lokokoko wrote:Phi, odpocznij sobie
to co masz zrobic dzis-zrob jutro haha.
Chociaz ja juz posprzatalam mieszkanie, zrobilam pranie, pograbilam ogrodek, i zmykam za chwile do apteki i bede pichcic:-D -
Lokokoko wrote:Zrobilam test
Pozytywny.
aaaaa! gratulacje! A już traciłaś nadzieje!!
Wstawiaj nam tu zdjęcie i podsyłaj wiruski!Dzezabella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:ja mam też 171 cm i zazwyczaj ważyłam 48 kg
a nie prawie 80
byłam mega chudzielec, ale...zażeram stresy, taka moja przypadłość... najpierw waga leciała, a potem zażerałam
hej ja mam 169 , ale ważę już 56, zawsze ważyłam 53 , max 54 , ale ja znowu tyję strasznie jak poraniam , nie wiem dlaczego po I poronieniu przytyłam 3 kg z wagi 53 do 56 .. w ciąży II schudłam do 54 , przy drugim poronieniu waga wzrosła do 59 .. a teraz obecnie ważę 56.. w moim przypadku to zachwiana równowaga powoduje tycie , więcej przytyłam w 2 tyg po poronieniu niż przez 3 miesiące ciąży ,,
ja mam to do siebie że uwielbiam jeśćale mimo to byłam zawsze taka chudzinka , teraz ważę to 56 ale mąż mówi że dużo lepiej wyglądam ,
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity