Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:2 godziny różnicy może dać inny pomiar niż zwykle. Ale 0,1 to jeszcze nic strasznego, na temperaturę wpływa wiele czynników i normalne że jednego dnia może być troszkę wyższa, a drugiego niższa. Głowa do góry!
Dzieki Persleyek:* zaluje, ze nie mam testu. Chociaz moze teraz jakby byla ciaza to z popoludniowego moczu by pokazalo. Skocze do apteki i zrobie dzis i jutro ranoo ilr @ nie przyjdzir.
Jaka piekna pogoda, bylam pograbilam ogrodek. Zapach swiezo skoszonej trawy. Mniam!!!!!!
A u Was jak tam? Pogoda dopisuje?:*Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Dzieki Persleyek:* zaluje, ze nie mam testu. Chociaz moze teraz jakby byla ciaza to z popoludniowego moczu by pokazalo. Skocze do apteki i zrobie dzis i jutro rano
o ilr @ nie przyjdzir.
Jaka piekna pogoda, bylam pograbilam ogrodek. Zapach swiezo skoszonej trawy. Mniam!!!!!!
A u Was jak tam? Pogoda dopisuje?:*
Test jutro rano powinien być już wiarygodnyTrzymam kciuki!
Pogoda słoneczna i od razu lepiej się żyjemiłego piątku
Lokokoko lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
cześć dziewczny kochane ostatnio rzadko tutaj bywam staram się wyciszyć i nie nakręcać.
Skróci któraś co tutaj się działo ostanim czasem???
Buziam wszystkie :*Zołza:) lubi tę wiadomość
-
Lokokoko jeśli mierzysz zazwyczaj o 10, a dzisiaj wyjątkowo o 7, nie powinnaś w ogóle brać pod uwagę tej temp. 3h różnicy to bardzo dużo, także nic nie jest przesądzone
ja właśnie zrobiłam 10 km spacerkiem i poćwiczyłam na siłowni na świeżym powietrzuczas na jakieś 2 śniadanko i pakowanie
czeka nas weekend u przyjaciół w Toruniu
czas na Lenkiewicza! odwiedziny starych uniwersyteckich kątów
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Lokokoko jeśli mierzysz zazwyczaj o 10, a dzisiaj wyjątkowo o 7, nie powinnaś w ogóle brać pod uwagę tej temp. 3h różnicy to bardzo dużo, także nic nie jest przesądzone
ja właśnie zrobiłam 10 km spacerkiem i poćwiczyłam na siłowni na świeżym powietrzuczas na jakieś 2 śniadanko i pakowanie
czeka nas weekend u przyjaciół w Toruniu
czas na Lenkiewicza! odwiedziny starych uniwersyteckich kątów
Okej czyli zaznacze opcje ignoruj te temperaturedzieki za rade.
Ah ale przyjemnie sie zrobilo od samego czytania o tym spacwrku i silowni!!
Codziennie cwiczysz?
Marciaa z tego co wiem dziewxzyny robia niekiedy kilka testow dziennie :*Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:
Ah ale przyjemnie sie zrobilo od samego czytania o tym spacwrku i silowni!!
Codziennie cwiczysz?
mhmmmmwzięłam się za siebie
odkąd biorę leki na tarczyce nie ciągnie mnie do słodkości, w tydzień zeszło mi 5 cm z ud, talii i bioderzważę się w połowie września
Lokokoko, Zołza:), Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
marciaa wrote:jak w paczce jest 5 testów to zbankrutowałabym ;p
otóż to, to jest jednak drogi interes, ja w tym cyklu kupiłam tańsze i w ogóle nie podziałały...16 zł 30 testów i nic z tego, może później się przydadzątestowałam rano, ok.10 i później o 18, jak mi został jeden z domowego lab. to pokazywał ciemniejsze kreski, niż te tańsze...
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:jak w paczce jest 5 testów to zbankrutowałabym ;p
Hmm... A podobno na Allegro sa tam po kilkadziesiat sztuk
LILITH.P WOW *.* 5 cmm? No mistrz agent z Ciebie!!!!! Super wynikja tez planuje, ale jakos zmotywowac sie nie moge...
hahaha! Moje cwiczenia nazywaja si "od jutra juz na pewno"
Zołza:), Bella_Bella lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Hmm... A podobno na Allegro sa tam po kilkadziesiat sztuk
LILITH.P WOW *.* 5 cmm? No mistrz agent z Ciebie!!!!! Super wynikja tez planuje, ale jakos zmotywowac sie nie moge...
ja mam coś w stylu tych z allegro, ale z apteki... nie rozgryzłam ich, w instrukcji kazali sikać z porannego moczu, a ja przeczytałam ją jak już było po owu
ja przez większość życia miałam praktycznie niedowagę, jak Mama zachorowała na nowotwór, zażerałam stres...i tak zeżarłam w 4,5 roku 30 kg...masakra... jest z czego zlatywać
edit: w sierpniu przeszłam już 100 kmWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 13:00
-
nick nieaktualny
-
Lokokoko wrote:LILITH.P WOW *.* 5 cmm? No mistrz agent z Ciebie!!!!! Super wynik
ja tez planuje, ale jakos zmotywowac sie nie moge...
również podziwiamsuper! Ja do lata jeszcze jako tako ćwiczyłam, praktycznie codziennie, a teraz mam taką wykańczającą robotę, niby nie fizycznie, ale strasznie się idzie zmęczyć, czasem niedospać itd, że albo nie mam czasu ćwiczyć albo ani trochę siły. Jak zaciążę, to od nowego roku odpoczywam już od roboty, poćwiczę sobie ćwiczenia dla kobiet w ciąży
Ja testy owu wzięłam sobie na allegro, aż trzy do kompletu z testem ciążowym, z dostawą wyszło mnie taniej niż w aptece kupić... może do przyszłego cyklu się już nie przydadzą, mam nadzieję -
Hmmm... Ja w rezultacie nie robie testow owulacyjnych. Takze wypowiadam sie na podstawie tego co czytalam
hehe.
Przykro mi z powodu Twojej mamy:*
To sporo przybralas, ale grunt ze teraz masz motwacje. Ja na ostatnie czasy przybralam 1,5 kg. Zawsze wazylam 55kg, a teraz 56,5kg. Niby przy wzrosxie 171 to nie wiele, ale ja sie zle czuje z taka wagaKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:mhmmmm
wzięłam się za siebie
odkąd biorę leki na tarczyce nie ciągnie mnie do słodkości, w tydzień zeszło mi 5 cm z ud, talii i bioderzważę się w połowie września
Szaaaacuuuun
Ja sie biore za siebie tak od... 2008 rokuLokokoko, LILITH.P lubią tę wiadomość
-
Lokokoko wrote:Hmmm... Ja w rezultacie nie robie testow owulacyjnych. Takze wypowiadam sie na podstawie tego co czytalam
hehe.
Przykro mi z powodu Twojej mamy:*
To sporo przybralas, ale grunt ze teraz masz motwacje. Ja na ostatnie czasy przybralam 1,5 kg. Zawsze wazylam 55kg, a teraz 56,5kg. Niby przy wzrosxie 171 to nie wiele, ale ja sie zle czuje z taka waga
ja mam też 171 cm i zazwyczaj ważyłam 48 kga nie prawie 80
byłam mega chudzielec, ale...zażeram stresy, taka moja przypadłość... najpierw waga leciała, a potem zażerałam
na szczęście z Mamą już stabilnie, tylko trzeba się wziąć za siebie
Zołza, ja 2 lata się zabierałamjakieś diety, cudy..i jojo zawsze
postawiłam na ruch i mż - mniej żrę