Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:Tzn dziś okej bo wiedziałam że tak będzie.
Gorzej wczoraj
No nie ukrywam, jest mi smutno, ale idzie się,do przodu
pewnie!!
zachodzenie w ciążę łatwe nie jest, innym udaje się szybciej, innym później, ale nie ma się co poddawaćgroszek czeka, a jak mawiają...miłość cierpliwa jest (to dopiero popłynęłam), trzeba czekać i czekać, aż się pojawi pod serduszkiem
zrób badania tarczycy i inne, będziesz spokojniejsza -
Hej wszystkim, mam pytanie.
Wczoraj wzięłam pierwszą dawkę dupka, i dostałam śpiączki. Byłam tak senna, że zaspałam dziś. Przyznam się, że walnęłam sobie wczoraj 2 tabletki na raz bo nie chciałam tracić dnia. Dziś wezmę je w jakimś rozsądnym odstępie
Miał ktoś coś takiego ? -
Bella_Bella wrote:Dzień dobry wszystkim
Ja niestety jutro też do pracy więc piątek nie robi na mnie wrażenia
marciaa wrote:Tzn dziś okej bo wiedziałam że tak będzie.
Gorzej wczoraj
No nie ukrywam, jest mi smutno, ale idzie się,do przodu
Marciaa , nie smuć się, ściskam mocio ;*
chyba ten sierpień taki .. żadna z nas nie zaciążyła ;( ale dziewczynki postanowienie na wrzesień - wszystkie pozytywne Testytylko II krechy
19Biedroneczka91, Lokokoko, magnolia82222 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
LILITH.P wrote:pewnie!!
zachodzenie w ciążę łatwe nie jest, innym udaje się szybciej, innym później, ale nie ma się co poddawaćgroszek czeka, a jak mawiają...miłość cierpliwa jest (to dopiero popłynęłam), trzeba czekać i czekać, aż się pojawi pod serduszkiem
zrób badania tarczycy i inne, będziesz spokojniejszapieknie powiedziane. Nasze dziecko juz jest gdzies w naszym Mezczyznie, a w naszym organizmie znajdzie to co mu potrzebne do rozwoju:* a co do tarczycy to mi tsh wzroslo do 1,67 to dalej spoko przy staraniach czy slabo?
czarnulka24 wrote:Marciaa , nie smuć się, ściskam mocio ;*
chyba ten sierpień taki .. żadna z nas nie zaciążyła ;( ale dziewczynki postanowienie na wrzesień - wszystkie pozytywne Testytylko II krechy
czarnulka24, Dzezabella lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Jak poetycko sie zrobilo:*
pieknie powiedziane. Nasze dziecko juz jest gdzies w naszym Mezczyznie, a w naszym organizmie znajdzie to co mu potrzebne do rozwoju:* a co do tarczycy to mi tsh wzroslo do 1,67 to dalej spoko przy staraniach czy slabo?
Biedroneczko, tsh idealne :*19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Hej wszystkim, mam pytanie.
Wczoraj wzięłam pierwszą dawkę dupka, i dostałam śpiączki. Byłam tak senna, że zaspałam dziś. Przyznam się, że walnęłam sobie wczoraj 2 tabletki na raz bo nie chciałam tracić dnia. Dziś wezmę je w jakimś rozsądnym odstępie
Miał ktoś coś takiego ?
Moja siostra tak miała, nie mijalo pół godziny i zasypiala na stojąco prawie. Nie bierz lepiej dwóch tabletek na raz. -
MMadziula wrote:Hej wszystkim, mam pytanie.
Miał ktoś coś takiego ?
hej ja brałam dupka ale w ciąży byłam czasem senna ale to mogło wynikać z tego że właśnie byłam w ciąży a nie od tabletek , także tu nie pomogę ,ja brałam 2X dziennie rano i wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 10:03
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
LILITH.P wrote:
Biedroneczko, tsh idealne :*
19Biedroneczka91 wrote:Bella jak tam dzisiaj nastrój? Lepszy? Trzymasz sie:*?
Trochę lepiej. Nie rozmawiałam z Moim już o żadnych badaniach, o tym teście pct też nie, zostawię to na poniedziałek po wizycie u gina. Dzięki za zainteresowanie Bejbe :*19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Ja jeszcze wierze w sierpien:))
ooo jest jeszcze ktoś , kto będzie testował w sierpniu ??
trzymam mocno kciuki19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:Marciaa , nie smuć się, ściskam mocio ;*
Za to w wątku "sierpień-testujemy" wysyp jak nie wiem.
Chyba już jest więcej ciąż niż przez cały lipiec w lipcowym -
Bella_Bella wrote:Trochę lepiej. Nie rozmawiałam z Moim już o żadnych badaniach, o tym teście pct też nie, zostawię to na poniedziałek po wizycie u gina. Dzięki za zainteresowanie Bejbe :*
Bella ja wczoraj u lekarza usłyszałam, że jak po kuracji dupkiem się nie uda to mam brać męża na badania. Powiedziałam mu to wczoraj, to powiedział, że się z chłopakami wyrobiŻartował chociaż zauważyłam, że czuł się troszkę zmieszany. To z pewnością trudny temat dla facetów. Myślę,że w takich sprawach kobiety są bardzo zdeterminowane i biorą na klatę każdą diagnozę byle tylko temu zaradzić. Z kolei facet woli tego uniknąć...ale zobaczysz Twój mąż zrobi te badania jeżeli będzie trzeba tylko troszkę więcej czasu potrzebuje na zrozumienie tego :-*
-
marciaa wrote:Za to w wątku "sierpień-testujemy" wysyp jak nie wiem.
Chyba już jest więcej ciąż niż przez cały lipiec w lipcowym
To nic we wrześniu bierzemy co Nasze hahaha -
marciaa wrote:Za to w wątku "sierpień-testujemy" wysyp jak nie wiem.
Chyba już jest więcej ciąż niż przez cały lipiec w lipcowym
o kurczę ;)może a nas przyjdzie czas we wrześniumam nadzieję ..A ty dostałaś już @ ???jak nie to może a nóż będziesz sierpnióweczką
mnie dziś piersi bolą ;( nie wiem czemu , przed @ prawie w ogóle ale jak się @ pojawi to bolą cały czas a dziś 6dc ;(27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:ooo jest jeszcze ktoś , kto będzie testował w sierpniu ??
trzymam mocno kciukiczarnulka24, Bella_Bella, Dzezabella lubią tę wiadomość