Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lokokoko wrote:Masakra...
No coz, ja juz w srodku czuje ze nic z tego. Testu tez nie mam bo chcialam kupic juteo i testowac w Niedziele. A bylabym spokojniejsza...
Dziewczyny a prosze powiedzcie mi ile nalezy mierzyc tempke termometrwm rteciowym? Bo chyba bede od przyszlego xyklu rteciowego uzywac.
termometrów rtęciowych już nie machoć masz na myśli tradycyjne - w buzi 4 min
nie wiem,jak wygląda sprawa na dole, bo ja zawsze oralnie mierzęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 08:50
-
KarolaFasola wrote:Wlasnie od pol roku mniej wiecej tak mam @ trwa 2-3 dni to cykl 25. A jezeli @ jest 4-5dni to cykl 28.. Moze to tylko przypadek
Lokokoko wrote:Hahaha tak pewnie maaz racje. Te mam na mysl
chociaz bylam pewna ze to rteciowy... A rteciowy wolno wkladac do ust?
a masz jeszcze stary rtęciowy termometr?? (wycofali kilka lat temu, pewnie tak z 4-6) bo te tradycyjne nie są już na bazie rtęcii ja wkładałam do ust
-
19Biedroneczka91 wrote:U mnie tez tak jest. Im dluzszy czas krwawienia tym dluzszy cykl:)
aha , także widocznie na to nie ma reguły zależy od organizmu , z tego co pamiętam Kim też dostała szybciutko @ coś około 25 dnia i też chyba @ trwała z 5 dni ,27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:aha , także widocznie na to nie ma reguły zależy od organizmu , z tego co pamiętam Kim też dostała szybciutko @ coś około 25 dnia i też chyba @ trwała z 5 dni ,
ale bardzo szybko dostała owu, z 2-3 dni wcześniej niż myślałaczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:ale bardzo szybko dostała owu, z 2-3 dni wcześniej niż myślała
no właśnie , ja też dostałam owu w 11 dc a @ przyszła w 23 dc , ja zawsze miałam owu około 13 dc + 13 dni fazy lutealnej = 26 dni cyku, a jak owu przyszła np, w 14 dc to wtedy cykl wynosił 27dni
nie wiem jak wy macie, w każdym bądź razie u mnie długość krwawienia nie wpływa na długość cyklu, tylko bardziej to jak szybko dostanę owu to szybko przyłazi @27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lokokoko wrote:Tak mam rteciowy i moj narzeczony kupil migo w aptece jakies 2-3tyg temu.
aa... to nie jest rtęciowyto stopy galu,indu
wygląda jak rtęć, bo jest taka szara ciecz, ale koło rtęci to nie leżało
UE wycofała z rynku takie termometry i zakazała ich produkcji
http://www.aptekagemini.pl/termometr-geratherm-basal-owulacyjny.html
ja mam taki, spokojnie możesz mierzyć w ustach -
Dziewczyny wracajac do wczorajszego tematu mezczyzn to wlasnie w radio polecali parenten czy parenton. Jakis suplement dla mężczyzn. Nie wiem co to, za ile i w ogole, ale uslyszalam to Wam pisze. Moze komus sie przyda:*ponoc wplywa na plemniczki:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 09:10
czarnulka24, Dzezabella lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczyny wracajac do wczorajszego tematu mezczyzn to wlasnie w radio polecali parenten czy parenton. Jakis suplement dla mężczyzn. Nie wiem co to, za ile i w ogole, ale uslyszalam to Wam pisze. Moze komus sie przyda:*
szafran :DD
mnie mąż wczoraj przyniósł do domu kilka paczek szafranu, bo wyczytał, że taka tygodniowa kuracja dobrze robi na potencję i mam mu gotować przed owu z nim potrawy
selen wcina - orzechy brazylijskie i cynk też - Salfazin
ale, ale... zaczął się ruszać!!! ćwiczy ze mną na tych siłowniach na świeżym powietrzu i basen!! bo tak to tylko komp, komp... taki plus, że w domu mi nie programuje, nie gra w gry -
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczyny wracajac do wczorajszego tematu mezczyzn to wlasnie w radio polecali parenten czy parenton. Jakis suplement dla mężczyzn. Nie wiem co to, za ile i w ogole, ale uslyszalam to Wam pisze. Moze komus sie przyda:*
o dobrze wiedzieć ,dzięki19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
No tak,pewnie zalezy to wszystko od naszego organizmu, przeciez kazda z nas jest inna. Zobacze jak w tym cyklu to sie sprawdzi
To bedzie moj pierwszy cykl z testami, mam pewne obawy ze nie bede umiala dobrze zinterpretowac tego czy owulacja juz byla albo czy i kiedy bedzie.
Zycze powodzenia dziewczyny -
LILITH.P wrote:ale jaka cena.....
nio, he he ja już mojemu aplikuje inne witaminki , ale dobrze wiedzieć że takie są ;)zawsze można poczytać skład i kupić osobno dane witaminy , tak jak kim pisała, wtedy wychodzi troszkę taniejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 09:15
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:nio, he he ja już mojemu aplikuje inne witaminki , ale dobrze wiedzieć że takie są
wydaje mi się, że w przypadku niezbyt dobrych wyników żołnierzyków, to może i warto rozważyć, ale tak w ciemno bez badań kupować... jakbyśmy musieli, to pewnie, kasa jest