Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A czy któraś z was ma dodatnie ANA 1 ? przeciwciała przeciw jądrowe..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:o kurczę ;)może a nas przyjdzie czas we wrześniu
mam nadzieję ..A ty dostałaś już @ ???jak nie to może a nóż będziesz sierpnióweczką
mnie dziś piersi bolą ;( nie wiem czemu , przed @ prawie w ogóle ale jak się @ pojawi to bolą cały czas a dziś 6dc ;(
19Biedroneczka91 wrote:Za tydzien testuje:) i niech miesiaczka nie wazy sie przychodzic:**
ooo biedroneczko może Ty nam przyniesiesz szczęście i za fasolkujeszbędę cały czas dmuchała żeby @ nie przyszła
19Biedroneczka91, Dzezabella lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
19Biedroneczka91 wrote:Ja tez tak mialam w tym cyklu zaraz po miesiaczce. Jeden dzien i przeszlo
mnie już bolą z 4 dni ;( no nic zobaczę co wyjdzie w tym cyklu jak nic to idę na badania może coś z prolaktyna;/27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
LILITH.P wrote:nie ma dwóch miejsc po przecinku, to prawda, ale u mnie się bardzo dobrze sprawdzał w pierwszych cyklach z mierzeniem
spadki i wzrosty było widać idealnie
Dobrze, ze jestescie obcykane laskiatrasznie duzo dowiaduje sie czytajac to co piszecie. Bo ja w temacie jestem totalny laikiem. Zadawalam juz to pytanie,ale zadam raz jeszcze
Zawsze mierze temp ok.10 (zaraz po przebudzeniu) rano, a dzis zmierzylam wyjatkowo o 8... Zaraz po przebudzeniu, bo wyjatkowo spac nie moglam. I myslicie, ze taka rozbierznosc godzin mogla wplynac na spadek tenpki? Czy to raczej niemozliwe???
Sorki, za bledy pisze na telefonie :*
Buzi kochane! Jak dla mnie to jestescie jak kopalnia wiedzy<3 ciesze sie, ze tutaj trafilam :*****Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
MMadziula wrote:W sumie biedroneczki przynoszą szczęście
Liczymy na Ciebie
dokładnieLokokoko, 19Biedroneczka91 lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Lokokoko wrote:Dobrze, ze jestescie obcykane laski
atrasznie duzo dowiaduje sie czytajac to co piszecie. Bo ja w temacie jestem totalny laikiem. Zadawalam juz to pytanie,ale zadam raz jeszcze
Zawsze mierze temp ok.10 (zaraz po przebudzeniu) rano, a dzis zmierzylam wyjatkowo o 8... Zaraz po przebudzeniu, bo wyjatkowo spac nie moglam. I myslicie, ze taka rozbierznosc godzin mogla wplynac na spadek tenpki? Czy to raczej niemozliwe???
Sorki, za bledy pisze na telefonie :*
Buzi kochane! Jak dla mnie to jestescie jak kopalnia wiedzy<3 ciesze sie, ze tutaj trafilam :*****Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 10:32
19Biedroneczka91 wrote:W ogole 10 to troche pozno na mierzenie, bo mysle, ze czesto bedziesz sie szybciej budzic, a w ponoc najlepiej w okolicach 7. Ja nastawiam codziennie budziczek na 6:30 a jak mam wolne to po mierzeniu ide spac dalej:) no ale sa dziewczyny, ktore mierza po nockach i w roznym czasie, wiec chyba wszystko jest do przejscia;)
Tak, tyle ze czekam na wyniki egzaminow-mam wakacje to wlasnie przewaznie budze sie kolo 10. Wrecz zawsze :-d i zastanawiam sie czy taka jednorazowa zmiana godziny mogla wplynac na to, ze temoka spadla o 0,1.. Czy to raczej oznaka ze w tym cyklu nici z boboKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Dzień dobry wszystkim!
No właśnie jak wasze nastroje, bo mój nie najlepszy, strasznie jestem rozdrazniona, łatwo mnie zdenerwować, jak kiedyś przy @, ale jeszcze zostało mi 6 dni... Mam nadzieję, że jednak go nie będzieLokokoko lubi tę wiadomość
-
Lokokoko wrote:Tak, tyle ze czekam na wyniki egzaminow-mam wakacje to wlasnie przewaznie budze sie kolo 10. Wrecz zawsze :-d i zastanawiam sie czy taka jednorazowa zmiana godziny mogla wplynac na to, ze temoka spadla o 0,1.. Czy to raczej oznaka ze w tym cyklu nici z bobo
Lokokoko lubi tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:W ogole 10 to troche pozno na mierzenie, bo mysle, ze czesto bedziesz sie szybciej budzic, a w ponoc najlepiej w okolicach 7. Ja nastawiam codziennie budziczek na 6:30 a jak mam wolne to po mierzeniu ide spac dalej:) no ale sa dziewczyny, ktore mierza po nockach i w roznym czasie, wiec chyba wszystko jest do przejscia;)
ja zazwyczaj mierze o 00.30 bo o tej wstaję no chyba że mam inna zmianę , ale temp napewno niższa bo najniższa niby jest od 23 do 3 w nocy ..jak czasem sobie mierze tak o 6 -7 to wyższa jest.. ale ważne że pokazuje kiedy jest spadek a kiedy następuje wzrost ,, no i przy takim mierzeniu udało mi się zajść w ciąże 2 razy ..Lokokoko lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Violet146 wrote:Dzień dobry wszystkim!
No właśnie jak wasze nastroje, bo mój nie najlepszy, strasznie jestem rozdrazniona, łatwo mnie zdenerwować, jak kiedyś przy @, ale jeszcze zostało mi 6 dni... Mam nadzieję, że jednak go nie będzieViolet146 lubi tę wiadomość
Dobra zmykam chociaz udawac, ze pracuje:) szefostwo dzis juz na urlopie to troche bimbam:) ale cos trzeba zrobic. Caluje:*:* wracam kolo 15:)
19Biedroneczka91 wrote:Kochana, jedna kreska to nie spadek:) cykl nie jest stracony:) ale tak roznica godzin mogla wplynac na zmiane temperatury:)
Dziekuje kochane, sliczne dziewczatka! Eh... Juz sama nie wiem
Bylo mi tak bardzo smutno jal zobaczylam ten nizszy pomiarale wszystko sie okaze! Oby wszystko bylo dobrze. Dla was rowniez dziewczynki! Tzymam kciuki za kazda z was z osobna!!!:-*:-*
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
19Biedroneczka91 wrote:Moj termin @ tez przypada na 25.08. I tez zaklinam rzeczywistosc zeby nie przyszla:) a co do rozdraznienia, ja wczoraj nakrzyczalam na patelnie, bo sie przypalila:) ale w koncu na poczatku ciazy tez sa wahania nastroju:)
Obyś miała rację, że to są wahania nastroju spowodowane ciąża - oby!!!
-
Violet146 wrote:No właśnie ja już od wczoraj jestem taka rozdrazniona.
Obyś miała rację, że to są wahania nastroju spowodowane ciąża - oby!!!
Na pewno lask!!!!!
Trzeba wierzyc. Waiara gory przenosi
Hah. A ta historia z patelnia totalnie mnie rozbawila.
19Biedroneczka91 You made my dayViolet146 lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Dziekuje kochane, sliczne dziewczatka! Eh... Juz sama nie wiem
Bylo mi tak bardzo smutno jal zobaczylam ten nizszy pomiarale wszystko sie okaze! Oby wszystko bylo dobrze. Dla was rowniez dziewczynki! Tzymam kciuki za kazda z was z osobna!!!:-*:-*
2 godziny różnicy może dać inny pomiar niż zwykle. Ale 0,1 to jeszcze nic strasznego, na temperaturę wpływa wiele czynników i normalne że jednego dnia może być troszkę wyższa, a drugiego niższa. Głowa do góry!Lokokoko lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
MMadziula wrote:Hej wszystkim, mam pytanie.
Wczoraj wzięłam pierwszą dawkę dupka, i dostałam śpiączki. Byłam tak senna, że zaspałam dziś. Przyznam się, że walnęłam sobie wczoraj 2 tabletki na raz bo nie chciałam tracić dnia. Dziś wezmę je w jakimś rozsądnym odstępie
Miał ktoś coś takiego ?
Ja wzięłam dziś pierwszą tabletkę, mam brać jedną dziennie. Mam nadzieję, że nie będą doskwierały nam skutki uboczne! :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Ja wzięłam dziś pierwszą tabletkę, mam brać jedną dziennie. Mam nadzieję, że nie będą doskwierały nam skutki uboczne! :*
Trzymam za Nas kciuki