Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:a czemu masz doła??? Biedroneczko, co Ci??
Lokokoko wrote:Ale teraz boje sie, E bedzie to puste jajo plodowe, albo cos Lego sie stanie.
Lokokoko lubi tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Poszlam po pracy po jakis drobiazg na grobek mojej Córeczki... Kupiłam wiatraczek, Biedroneczke:( Pani powiedziała mi ze dziecku na pewno sie spodoba:( i taki mnie placz zlapal:( moja Krolewna skończyła by 3 miesiace w niedziele:(
Biedroneczko Kochana, Twojego ogromnego bólu zapewne nie zrozumie żadna z nas, żadna która nie przeżyła tego co Ty... Ale wspieramy Cię tu mocno, nie trać wiary, nie poddawaj się. Pamiętaj, że masz tam swojego Aniołka na górze, który na pewno na Ciebie codziennie spogląda i nie chce byś się smuciła.
Przesyłam trochę pozytywnej energii i uśmiechuTrzymaj się dzielnie :*
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
19Biedroneczka91 wrote:Poszlam po pracy po jakis drobiazg na grobek mojej Córeczki... Kupiłam wiatraczek, Biedroneczke:( Pani powiedziała mi ze dziecku na pewno sie spodoba:( i taki mnie placz zlapal:( moja Krolewna skończyła by 3 miesiace w niedziele:(
tulę mocno!!!
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Lokokoko wrote:Ale teraz boje sie, E bedzie to puste jajo plodowe, albo cos Lego sie stanie.
Lokokoko ciesz się tą chwilą i nie zamartwiaj się!!! Teraz musisz dbać o WAS :*Lokokoko lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
hej dziewczyny a ja jeszcze chciałam o coś zapytać, może wiecie. przeczytałam post użytkownicznki pietruszkanatki i pisała coś że w 11 dc endo cieniutkie i tak mnie zastanawia jedna rzecz , wcześniej miałam 3 dniowe krwawienia owu około 13 dnia i @ w 27 dniu , ostatni cykl miałam krwawienie 6 dniowe owu w 11 dc a @ przyszł w 23 dc,
i moje pytanie to czy jak krwawienie trwa 6 dni a owu jest w 11 dc to czy w te 5 dni endometrium jest w stanie się odbudować na tyle by przyjąć zarodek ??tzw by jajo się zagnieździło ??
wcześniej miałam dłuższe cykle więc mnie to nie zastanawiałoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 15:55
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nie masz wpływu na to co dalej, więc po co się martwić.
Biedroneczko, <tuli> nie smuć się już.
Mam temperaturę podgorączkową w tej chwili i przez to ledwo żyję ;/ zawsze jak mam tylko podwyższoną temperaturę to mnie zaczyna rozkładaćLokokoko lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:hej dziewczyny a ja jeszcze chciałam o coś zapytać, może wiecie. przeczytałam post użytkownicznki pietruszkanatki i pisała coś że w 11 dc endo cieniutkie i tak mnie zastanawia jedna rzecz , wcześniej miałam 3 dniowe krwawienia owu około 13 dnia i @ w 27 dniu , ostatni cykl miałam krwawienie 6 dniowe owu w 11 dc a @ przyszł w 23 dc,
i moje pytanie to czy jak krwawienie trwa 6 dni a owu jest w 11 dc to czy w te 5 dni endometrium jest w stanie się odbudować na tyle by przyjąć zarodek ??tzw by jajo się zagnieździło ??
wcześniej miałam dłuższe cykle więc mnie to nie zastanawiało
owu jest 11 dc, ale zagnieżdżenie najwcześniej 4 dni później, czasami chyba jeszcze dłużej to trwa -
czarnulka24 wrote:i moje pytanie to czy jak krwawienie trwa 6 dni a owu jest w 11 dc to czy w te 5 dni endometrium jest w stanie się odbudować na tyle by przyjąć zarodek ??tzw by jajo się zagnieździło ??
endometrium rośnie 1-2 mm na dobę
na samo endo warto jeść dużo orzechów i popijać je czerwonym winkiem
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:i moje pytanie to czy jak krwawienie trwa 6 dni a owu jest w 11 dc to czy w te 5 dni endometrium jest w stanie się odbudować na tyle by przyjąć zarodek ??tzw by jajo się zagnieździło ??
endometrium rośnie 1-2 mm na dobę
na samo endo warto jeść dużo orzechów i popijać je czerwonym winkiem
-
Dziekuje Wam dziewczyny:*Parsleyek masz racje Córeczka nie chce bym plakala, ale czasami dzieje sie cos co mnie rozklada na lopatki:*bbee ja mam teraz 37.8 to u mnie niewiarygodne. Mam nadzieje ze to dobry znak:*
Pewnie wszystko zalezy od tego jak przyrasta endp i jakoe masz miesiaczki, ale lepiej, by wypowiedzial sie ktpa madry.
Ja na przyklad juz chyba wiem czemu mam tak bardzo skape @, endo cieniutenkie to i nie ma sie co zluszczac wiec sie tak zapetla. We wtorek ide znowu monitorowac, zobaczymy -
bbee wrote:owu jest 11 dc, ale zagnieżdżenie najwcześniej 4 dni później, czasami chyba jeszcze dłużej to trwa
no niby około 5-7 dni po owu jest implantacja ,, no tak tylko pytam bo wcześniej miałam długie cykle więc to mnie nie zastanawiało .. hihi
bbee a co tam u ciebie ???27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
pietruszkanatki wrote:Pewnie wszystko zalezy od tego jak przyrasta endp i jakoe masz miesiaczki, ale lepiej, by wypowiedzial sie ktpa madry.
Ja na przyklad juz chyba wiem czemu mam tak bardzo skape @, endo cieniutenkie to i nie ma sie co zluszczac wiec sie tak zapetla. We wtorek ide znowu monitorowac, zobaczymy
kup sobie dobre orzeszki, ziemne, pistacje, nerkowce, co lubiszi winko czerwone, rybki, to są najlepsze rzeczy na endometrium
-
LILITH.P wrote:endometrium rośnie 1-2 mm na dobę
na samo endo warto jeść dużo orzechów i popijać je czerwonym winkiemorzechy lubię mniam mniam
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
pietruszkanatki wrote:Pewnie wszystko zalezy od tego jak przyrasta endp i jakoe masz miesiaczki, ale lepiej, by wypowiedzial sie ktpa madry.
Ja na przyklad juz chyba wiem czemu mam tak bardzo skape @, endo cieniutenkie to i nie ma sie co zluszczac wiec sie tak zapetla. We wtorek ide znowu monitorowac, zobaczymy
to ja właśnie teraz i poprzednio miałam bardzo obfita ,, lało się ze mnie jak z kranu27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
LILITH.P wrote:kup sobie dobre orzeszki, ziemne, pistacje, nerkowce, co lubisz
i winko czerwone, rybki, to są najlepsze rzeczy na endometrium
-
pietruszkanatki wrote:Kupilam kilo migdalow i od miesiaca jem po kilkanascie dziennie ale poki co nie pomaga widac. Z winem zobacze, maz wlasnie dostal takie dobre 1,5 litra francuskie^^ byle by za jednym podejsciem nie wypic :p
pewnie widzialaś, ale podsyłam
http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=9456