Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny te które dostały @ kiedy następne testowanie ?? mi wypada 12 września27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:no niby około 5-7 dni po owu jest implantacja ,, no tak tylko pytam bo wcześniej miałam długie cykle więc to mnie nie zastanawiało .. hihi
bbee a co tam u ciebie ???
U mnie faza urojeń w pełni, rozpiera mnie w jajnikach coś, tak kłujeTemperatura podgorączkowa, strasznie mnie gorąco uderza... Zaraz mąż córkę na plac zabaw zabierze, a ja się chyba położę i może zasnę...
czarnulka, a obfita @ nie np. od leków przeciwbólowych? bo ja brałam przy @ kwas acetylosalicylowy czyli etopirynę/kopirynę i się doczytałam, że powoduje krwawienia ;/czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
pietruszkanatki wrote:A mialas monitoring?
nie nie miałam , u mnie wszytko było b.dobrze. ale po II poronieniu @ nie mogła przyjść czekałam 65 dni i w końcu przyszła ze wzmożoną mocą 6 dni mocnego krwawienia, teraz tez długo trwa tylko już mniej obfita 3 dni mocne krwawienie 2 lekkie a dziś plamienie chwilami ,, o to endo zapytałam bo myślałam że jak są krótkie cykle i szybko owu to endo się nie zdarzy odbudować , ale skoro dobrze krwawię to chyba nie mam z tym problemu27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
bbee wrote:U mnie faza urojeń w pełni, rozpiera mnie w jajnikach coś, tak kłuje
Temperatura podgorączkowa, strasznie mnie gorąco uderza... Zaraz mąż córkę na plac zabaw zabierze, a ja się chyba położę i może zasnę...
czarnulka, a obfita @ nie np. od leków przeciwbólowych? bo ja brałam przy @ kwas acetylosalicylowy czyli etopirynę/kopirynę i się doczytałam, że powoduje krwawienia ;/
biorę ACARD ;/ może od tego?
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
LILITH.P wrote:pewnie widzialaś, ale podsyłam
http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=9456nie googlowalam od razu wszystkiego, ale zaraz sobie poczytam
-
bbee wykresik ładny widzę pnie się w górę
odpoczywaj kochana
ściskam
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
bbee wrote:na endometrium acard niby dobry
ale na krwawienia nie wiem jak wpływa
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:ja mam zalecenia brać acard miesiąc przed ciąża ale trochę wcześniej zaczęłam i już biorę prawie 2 mies.
ja dzis przysiade do wina, nie pijam od roku bo ciagle myslalam ze lepiej nie skoro sie staramy a tu prosze!^^
-
LILITH.P wrote:wpływa na mocniejsze krwawienie, rozrzedzając krew
do tego jak się dowiem że jestem w ciąży to mam brać clexane27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:do tego jak się dowiem że jestem w ciąży to mam brać clexane
do przeżycia
wnioskuję zatem, iż mam problemy z krzepliwością krwi, a właściwie zakrzepicąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 16:29
-
LILITH.P wrote:do przeżycia
wnioskuję zatem, iż mam problemy z krzepliwością krwi, a właściwie zakrzepicą
robiłam badania niby na zespół anty fosfolipidowy , toczeń , przeciwciała przeciw kardiolipinie, przeciw beta-2 glikoproteinie , cytomegalia , toxo i wiele innych i wyszedł mi wynik dodatni przy przeciwciałach przeciw jądrowych Ana 1 - to są takie przeciwciła że atakują komórki własnego organizmu nawet te zdrowe np płód, clexane mam brać zapobiegawczo nie wiem czy pomoże , dziewczyny z innego forum pisały że na te przeciwciała stosuje się ENCORTON lek sterydowy , ale dużo lekarzy nie chce go przepisywać, wolą dać pierwsze clexane, dziewczyny pisały że clexane pewnie nie pomoże jak to są przeciwciła, bo one brały i poraniały ..
choć coś z krzepliwością też mogę mieć bo mi zimno non stop, i na nogach mam dużo małych krwinek popękanych i kilka takich dużych żył w okolicy kolan tylko od tyłu na zgięciu takie grube wystające a jestem chuda to normalnie mieć nie powinnamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 16:42
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:robiłam badania niby na zespół anty fosfolipidowy , toczeń , przeciwciała przeciw kardiolipinie, przeciw beta-2 glikoproteinie , cytomegalia , toxo i wiele innych i wyszedł mi wynik dodatni przy przeciwciałach przeciw jądrowych Ana 1 - to są takie przeciwciła że atakują komórki własnego organizmu nawet te zdrowe np płód, clexane mam brać zapobiegawczo nie wiem czy pomoże , dziewczyny z innego forum pisały że na te przeciwciała stosuje się ENCORTON lek sterydowy , ale dużo lekarzy nie chce go przepisywać, wolą dać pierwsze clexane, dziewczyny pisały że clexane pewnie nie pomoże jak to są przeciwciła, bo one brały i poraniały ..
w sumie nie dziwię się, że lepiej działa encorton, to w końcu steryd, działa na układ immunologiczny...
może jak pojawi się groszek, lekarz zmieni zdanie, tak czy siak po receptę musisz się udaćczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:
choć coś z krzepliwością też mogę mieć bo mi zimno non stop, i na nogach mam dużo małych krwinek popękanych i kilka takich dużych żył w okolicy kolan tylko od tyłu na zgięciu takie grube wystające a jestem chuda to normalnie mieć nie powinnam
może to kwestia genetyki??czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czarnulka, mam ten encorton na astmę oskrzelową, to znaczy w razie jakbym miała jakiś atak, ale brałam tylko raz jak mi gardło spuchło całe, ze nie mogłam tchu złapać. Skutków ubocznych dużo, wolę unikać.
Tyle matka odpoczęła ;/ Przyszli moi z placu zabaw, córka cała w błocie... Zanurkowała z huśtawki w kałużę, bo było "zobacz potrafię jedną ręką". Do wanny ją od razu wrzuciliśmy, rozebraliśmy, nawet majtki w błocie, a mała w płacz "to były moje ostatnie majtki"Nie ma jak odpoczynek, spieranie błota... ciekawe czy zejdzie
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:może to kwestia genetyki??
może mama też ma żyłki, takie jak ja, dlatego może doktorka zleciła też acard, no nic zobaczymy mam nadzieję że z clexane się uda'27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity