Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
bbee wrote:Czarnulka, mam ten encorton na astmę oskrzelową, to znaczy w razie jakbym miała jakiś atak, ale brałam tylko raz jak mi gardło spuchło całe, ze nie mogłam tchu złapać. Skutków ubocznych dużo, wolę unikać.
Tyle matka odpoczęła ;/ Przyszli moi z placu zabaw, córka cała w błocie... Zanurkowała z huśtawki w kałużę, bo było "zobacz potrafię jedną ręką". Do wanny ją od razu wrzuciliśmy, rozebraliśmy, nawet majtki w błocie, a mała w płacz "to były moje ostatnie majtki"Nie ma jak odpoczynek, spieranie błota... ciekawe czy zejdzie
no tez własnie dziewczyny mówiły że encorton to dużo skutków ubocznych ale jak clexane nie pomoże to będę następny raz chciała spróbować..
o kurczę z dziećmi , ale bez nich jeszcze gorzej ;/ tak już bym chciała mieć maleństwo27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lokokoko wrote:Jest taka nalo widoczna...
/
stężenie hormonu może się zmieniać w ciągu dnia, jesteś jeszcze przed @, jak nieco wypiłaś płynów, to mogło się nieco "rozrzedzić"
najlepiej powtórz rano! i nie dołuj!czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
bbee wrote:ważne, że jest
nie musi być wyraźna. Jeszcze widocznie stężenie hormonu hcg jest małe
dokładniezrób z porannego moczu wtedy będziesz miała pewność
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
ciekawe jak tam nasze urlopowiczki ;)ktoś wie kiedy kim87 kończy urlop?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nie wiem czy wiecie ale taka ciekawostka wyczytałam kiedyś w gazecie, Jedna filiżanka kawy wypita przez mężczyznę przed staraniem się zmobilizuje plemniczki do akcji. Ponoć też chłodny prysznic bezpośrednio przed serduszkowaniem wpływa dobrze na plemniki bo chłodzi je bo one nie lubią tak ciepła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 17:43
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:nie wiem czy wiecie ale taka ciekawostka wyczytałam kiedyś w gazecie, Jedna filiżanka kawy wypita przez mężczyznę przed staraniem się zmobilizuje plemniczki do akcji. Ponoć też chłodny prysznic bezpośrednio przed serduszkowaniem wpływa dobrze na plemniki bo chłodzi je bo one nie lubią tak ciepła
wiemy, wiemyKim sprzedała już to info
kawa lub coca cola, generalnie kofeina
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:wiemy, wiemy
Kim sprzedała już to info
kawa lub coca cola, generalnie kofeina
ooo..hehe bo ja niedawno wyczytałam , wcześniej nie wiedziałam27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
idę kochane tak o 20 spać , bo tylko jutro mam wolne to trzeba korzystać , a muszę rano wstać , dziś w nocy pobutka o 00,30 na mierzenie temp bo codziennie o tej prawie mierze bo tak wstaję do pracy , . Życzę wam udanej nocki piątkowej
Dobranoc ..;*
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:idę kochane tak o 20 spać , bo tylko jutro mam wolne to trzeba korzystać , a muszę rano wstać , dziś w nocy pobutka o 00,30 na mierzenie temp bo codziennie o tej prawie mierze bo tak wstaję do pracy , . Życzę wam udanej nocki piątkowej
Dobranoc ..;*
ja o północy życie zaczynam, bo mąż wraca z pracy. A dziś szczypiorniści grają 0 1:30 to w ogóle pojde spać koło 3:)