Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:zmieniłam sobie awatarka, Buka byla pechowa, miala odstraszać @, a...wiadomo...
19Biedroneczka91 wrote:Poszlam po pracy po jakis drobiazg na grobek mojej Córeczki... Kupiłam wiatraczek, Biedroneczke:( Pani powiedziała mi ze dziecku na pewno sie spodoba:( i taki mnie placz zlapal:( moja Krolewna skończyła by 3 miesiace w niedziele:(
Wspieram Cię Kochana myślami19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
karola391 wrote:Czy żeby zbadać hormony ,potrzebuje skierowania? Jeśli tak to do kogo się po takie udać ? Mieszkam za granicą i wybieram się teraz do Pl wiec przy okAzji chcialabym sie przebadać.
ja robiłam na własną rękę, płaciłam za badania -
wvmvw wrote:Hej laski!!!
u mnie faza urojen w pelni
kluje mnie w brzuchu, zupa nie smakuje, szyjka zamknieta tylko jakos nisko na pewno tak bo to ciaza... Sama ze soba nie moge wytrzymac...
Znam to uczucie, bo sama nie raz tak mam, że wszystko to co się dziwnego dzieje to pewnie oznacza że chyba jestem w ciąży.. - Oby nasze urojenia okazały się słuszne..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 21:38
-
Dziewczyny mam pytanie a w sumie 2 pytania
1- Czy mimo nie pewności co do ciąży pozwalacie sobie czasem na alkohol?
2- Jak to jest z tą szyjka macicy, w dni nie płodne nisko i zamknięta a w dni płodne wysoko i otwarta i jeżeli dojdzie do zapłodnienia to się będzie utrzymywać wysoko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 21:44
-
wvmvw wrote:Hej laski!!!
u mnie faza urojen w pelni
kluje mnie w brzuchu, zupa nie smakuje, szyjka zamknieta tylko jakos nisko na pewno tak bo to ciaza... Sama ze soba nie moge wytrzymac...
19Biedroneczka91 wrote:ja szyjki nie dotykam, bo Kim zabroniła:):)ale temperatura duża, pełno białego śluzu i lekkie rwanie w dole brzucha:* więc też faza urojeń
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 23:05
-
Bella_Bella wrote:Powinna być dziś lub jutro wg gin i zawsze tak była, test nawet nie ciemnieje wiec chyba się nie zanosi
Nie chcena siłę a teraz nie wiem kiedy będzie