Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
wvmvw wrote:Czemu nie? Tez staram sie nie robic tego zbyt czesto ale za bardzo mnie korci... A sluzu u mnie nic, no prawie odrobina bialego..
Nie dotyka się szyjki po owulacji, żeby nie doprowadzić do jakiejś infekcji, która może skutkować poronieniem. Najlepiej badać szyjkę do owutak mi się przynajmniej wydaje, że ogranicza się dostęp bakterii
Witam się sobotnio
Skończyło mi się premium, mam szarości -
LILITH.P wrote:ja robiłam na własną rękę, płaciłam za badania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 09:33
-
hej dziewczyny
Wróciłam
Witam nowe koleżanki
Lokokoko a test jest tej samej firmy co wczorajszy? Chodzi mi o ten co wczoraj pięknie drugą kreskę pokazywał?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 09:34
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
bbee wrote:A mnie program wkurzył, bo zaczął mi bez sensu przesuwać owulację...
a mnie wkurzają moja tempka bo zamiast utrzymywać się na niskim poziomie to ona od 5dc rośnie do góry, z każdym dniem jest coraz to wyższa, dziś np. 36,77.
Test owulacyjny wczoraj negatywny, dziś o 16.00 powtórzę. Do tej pory lewy jajnik lekko ćmił ale przestał, za to odczuwam teraz prawy, kuje, momentami dość mocno, że aż w pachwinie czuję.
Boję się że skoro dziś mam 9dc i tak wysoką tempkę to może będzie to cykl bez owulacyjny. Kurcze poprzedni cykl był piękny, na początku niskie temperatury a potem ewidentny skok + ból prawego jajnika + plamienie w 12dc no wykres bajka, ale cóż jak nie było stranek bo byłam na lekach. EhhWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 09:47
-
szatynka wrote:hej dziewczyny
Wróciłam
Witam nowe koleżanki
Lokokoko a test jest tej samej firmy co wczorajszy? Chodzi mi o ten co wczoraj pięknie drugą kreskę pokazywał?
Hejwczoraj mialam bobo tost- ale robilam go z moczu popoludniowego i kreska wyrazna.
Dzisiaj robilam pink test z moczu popoludniowego i jest bladzioch.
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Hej
wczoraj mialam bobo tost- ale robilam go z moczu popoludniowego i kreska wyrazna.
Dzisiaj robilam pink test z moczu popoludniowego i jest bladzioch.
a widzisz dwa różne testy i jak najbardziej mogą być różnice w intensywności drugiej kreski. Także głowa do góry będzie dobrze i proszę się nie stresować bo grochu tego nie lubi.
Jak chcesz to możesz idź na betę a po 48h powtórzyć ją aby sprawdzić czy jest dobry przyrost.
Wierzę że jest wsio ok -
wvmvw wrote:Dzien dobry kobietki!
Lokoko a moze testy maja inna czulosc? Mnie od rana nieprzyjemnie gniecie/ciagnie w brzuchu az mnie to nieprzyjemne odczucie obudzilo.
Wiec moze cos sie szykuje...
Ja pamietam jak raz tez mnie obudzil straszny bol brzucha.
Juz po owulce i zaczelam cos podejrzewac.
A dzisiaj np zeby bylo ciekawie obudzil mnie straszny bol krzyza i piersiKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Wiec moze cos sie szykuje...
Ja pamietam jak raz tez mnie obudzil straszny bol brzucha.
Juz po owulce i zaczelam cos podejrzewac.
A dzisiaj np zeby bylo ciekawie obudzil mnie straszny bol krzyza i piersi. Zrib jak Szatynka radzi to najrozsadniejsze rozwiazanie.
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
Lokokoko wrote:https://zapodaj.net/00483d527fb01.jpg.html
Witam
Dzisiaj sytuacja u mnie wyglada tak kreska blada... ;. Slabsza niz wczoraj. Hormon spada.
Nie ważne, że jest blada ważne jest druga.
Ja przy pierwszej ciąży nie wytrzymałam i zrobilam test 2-3 dni przed spodziewanym @ i pojawiła się bardzo blada kreska,aż patrzyłam na test kilka razy przyglądając się czy jest na pewno,później robiłam testy jeszcze przez 5 dni podziwiając jak pomału, pomału ale kreska robiła się coraz ciemniejsza. Bedzie dobrzeLokokoko lubi tę wiadomość
-
karola391 wrote:No wlansie chciałabym zrobić prywatnie. Czyli Poprostu idę i mówię o co mi chodzi i bez problemu robią badania;tak? Nie potrzebuje żadnych skierowan ? Ile kosztują takie badania?
mówisz co chcesz,płacisz. Zależy jakie badania, za hormony tarczycowe to tak od 15-25 zl. Zależy, gdzie
-
Violet146 wrote:Ja przy pierwszej ciąży nie wytrzymałam i zrobilam test 2-3 dni przed spodziewanym @ i pojawiła się bardzo blada kreska,aż patrzyłam na test kilka razy przyglądając się czy jest na pewno,później robiłam testy jeszcze przez 5 dni podziwiając jak pomału, pomału ale kreska robiła się coraz ciemniejsza. Bedzie dobrze
ja przy pierwszej ciąży (2009r) zrobiłam tylko dwa testy, jeden w dniu w którym przypadała @ i jeden dzień podo dziś mam oba testy zachowane
Przy drugiej ciąży zrobiłam dokładnie 5 testów, przez pięć dni dzień po dniu je robiłam, na każdym dwie piękne grubachne krechy, niestety ciąża się nie utrzymała a ja dalej te testy mam. Jakoś nie potrafię je od tak sobie wyrzucić do koszaczekam na okres grzewczy, wtedy pojadę z nimi do taty i je spalę w piecu.