Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Też już patrzyłam na wykres Sylwia. Heh.. Poleżałam chwilę, nawet zasnelam. Obudziłam się, lekko jeszcze bolał, pobulgotało mi wręcz w brzuchu i teraz aktualnie nie boli. Przeszło całkowicie.. Niech ta wredota nie przyłazi.
Oby do Ciebie wredota nie przyszła Moja wredota pomału się kończy. Uff, na szczęście
-
Witam. Wczoraj byłam nie aktywna ale sledzilam wasze rozmowy.
Widzę ze każda z nas ma jeszcze dodatkowe przyjemności z naszym organizmem
Mnie też wysiadł kręgosłup - śliczna rwa kulszowa i coś tam jeszcze. Ogólnie rzecz biorąc odcinek lędźwiowy do wymianyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 12:03
Daj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, w mnie temp też delikatnie spadła ale utrzymuje się wciąż wysoko. Wykres wydlada jak schody..
Waldi, Caro macie naprawdę eleganckie wykresy pObyt coś się wykluo z tego serduszkowania
Waldi, ale nam się trafiło, owulka w tym samym czasie mniej więcej i termin @ obie mamy na przyszły weekend
Ja nie testuję w tym mies, co będzie to będzie
Nawet szyjki i śluzu itp nie sprawdzam i nie zapisuję.
Jedynie wczoraj zaznaczylam śluz kremowy bo mnie tak zalalo w ciągu dnia ze myślałam że okresu dostałamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 11:24
Caro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Klaudys a może jednak Ty miałaś już tą owulacje 11dc.. Bo skoro testy robią,się jaśniejsze .. Może było to tego dnia gdy kreska była najciemniejsza?
A jakiej czułości masz testy?
Czesto jest tak ze progesteron jest za niski dlatego testy wychodza malo wyrazne.
Tissaia mnie tez sluz kremowy wczoraj zalal.. Ja bede bete robic w czwartek albo piatek. A Coebie podzowiam za to ze nie chcesz testowac.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Tissaia no ja też nie testuje w tym miesiącu bo piątek to już marzec.. He he he
w tym miesiacu, mialam na mysli ten cykl zle sie wyrazilam
hahaa... ja sobie postanowilam na poczatku tego cyklu ze nie bede testowac ani zadnych objawow notowac i poki co mocno sie tego trzymam to jest moja taka mala terapia zeby stopniowo wyluzowywac
-
Tissaia wrote:w tym miesiacu, mialam na mysli ten cykl zle sie wyrazilam
hahaa... ja sobie postanowilam na poczatku tego cyklu ze nie bede testowac ani zadnych objawow notowac i poki co mocno sie tego trzymam to jest moja taka mala terapia zeby stopniowo wyluzowywac
No no. Fajne postanowienie. Wytrwałości życzę no i oby.Tissaia lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny !
Czy mogę dołączyć?
To mój pierwszy cykl starań.
Niestety ale nie jestem zbyt obeznana we wszystkich pojęciach jakich tu używacie ale na bieżąco podczytuję i się edukuję.
13 lutego - 1 dzień cyklu
obserwowałam tylko śluz który pojawił się między 24 a 26. Wczoraj dostałam gorączki 38s i czułam się fatalnie. Dzisiaj już lepiej.
bardzo bym chciała by się udało !
-
ŻonaMę wrote:Hej Dziewczyny !
Czy mogę dołączyć?
To mój pierwszy cykl starań.
Niestety ale nie jestem zbyt obeznana we wszystkich pojęciach jakich tu używacie ale na bieżąco podczytuję i się edukuję.
13 lutego - 1 dzień cyklu
obserwowałam tylko śluz który pojawił się między 24 a 26. Wczoraj dostałam gorączki 38s i czułam się fatalnie. Dzisiaj już lepiej.
bardzo bym chciała by się udało !
Witamy i mam nadzieję że z nami lepiej zrozumiesz swój cykl i szybciutko zajdziesz.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.