Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tak, macie rację Dziewczyny
Ja już sama nie wiem co we mnie siedzi, czy to już fasolka czy jednak @ która się ze mną droczy.
Ale postanowiłam, że jutro rano zrobię test. Oczywiście jak wredna małpa mnie szybciej nie dorwie..początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Oj tak, macie rację Dziewczyny
Ja już sama nie wiem co we mnie siedzi, czy to już fasolka czy jednak @ która się ze mną droczy.
Ale postanowiłam, że jutro rano zrobię test. Oczywiście jak wredna małpa mnie szybciej nie dorwie..Fabian Cyprian Tymuś -
Tissaia wrote:Klaudys a może jednak Ty miałaś już tą owulacje 11dc.. Bo skoro testy robią,się jaśniejsze .. Może było to tego dnia gdy kreska była najciemniejsza?
A jakiej czułości masz testy?
Wiesz co nie wiem muszę poczytac w rossmanie kupowalam -
Hek dziewczyny! Witam kolejną nową koleżankę
Waldi czekam na Twoje testowanie, wykres wygląda bardzo ładnie i obiecująco
Mnie męczą mdłości codziennie od 15 porażka...
Caro kiedy testujesz bo nie doczytałam? (już wiem, głupol ze mnie ) trzymam kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 18:09
-
Ale postanowiłam, że jutro rano zrobię test. Oczywiście jak wredna małpa mnie szybciej nie dorwie..
Czekam z niecierpliwością na wieściDaj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu
-
Caro! Spadek temp 7dpo to idealny czas na zagnieżdżenie! nie chcę nakrecac Ciebie i siebie przy okazji bo przeżywam Wasze cykle jak swoje hehe ale baaaardzo obiecująco to wygląda! ja miałam dodatkowo ślady krwi to wiedziałam już co jest grane, ale one rzadko występują także nie martw się jeżeli tego u Ciebie nie było
-
Ale postanowiłam, że jutro rano zrobię test. Oczywiście jak wredna małpa mnie szybciej nie dorwie..
Na pewno nie dorwie Cię małpiszon Rób jutro test i poinformuj Nas co Ci wyszło
-
Dziewczyny! ale Wy jesteście kochane!
Mam nadzieję, że ta @ się nie pojawi.. W ogóle dzisiaj jestem taka rozbita. Ta temperatura daje mi tyle nadziei, sama jestem w szoku, że tak się utrzymuje.. Zrobię jutro rano test i Was poinformuje. Może będzie za wcześnie.. Sama nie wiem. To będzie 11 dpo.
Mierze też przez co chwilę temperaturę, mój Małż stwierdza, że robię to co 10 min , i temperatura przez cały dzień utrzymuje się 37,1.
Sylwia, teoretycznie termin @ mam na czwartek, ale tak stwierdziłam, że zrobię jutro test, bo dzisiaj tak mnie pobolewa brzuch i nie chce się stresować, aż do czwartku..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 20:29
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
KlaudyŚ wrote:Caro kiedyś wspominałyśmy na forum o pewnej metodzie na sodzie .
Sikasz do kubeczka wsypujesz 3 łyżeczki lub 2 do kubeczka i jak się piana pokaże to jesteś w ciąży (taka babcina metoda) ale warto sprawdzićFabian Cyprian Tymuś -
ana1122 wrote:Ten wykres to masz podobny to naszej Sylwii
No wiem że podobny..
Ale test z sody nie wyszedł...może za wcześnie bo dopiero 8 dpo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 21:17
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.