Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
kozamonia wrote:Ja robiłam w zeszłym cylku test z sody i mi się pienila jak szalona ta soda a ciąży nie było
A widzisz Kozamonia a wtedy człowiek myśli czy wszystko zrobił dobrze w odpowiednich proporcjach..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Buuuuuu.. Zrobiłam test i wyszedł negatywny, także nie mam co wstawiać. Ale póki nie ma @ jest nadzieja. Wkręcam sobie, że po prostu 11 dpo to jeszcze za wcześnie..
Aaaa! Dodam, że temperatura płata figle mimo wszystko, bo skoczyła do 37,1.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 07:16
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Cześć Dziewczyny pisałam do Was kilka dni temu czytam Was caly czas ale za bardzo jeszcze sie tak na tym wszystkim nie znam dlatego sie nie udzielam chociaz od lipca nie zabezpieczamy sie liczylismy ze sie uda ale niestety cykl zaczal mi sie 29 stycznia wiec powinnam dzis dostac @ nie ma.. nie ma tez plamien ktore zawsze ja uprzedzaly mam cicha nadzieje ze może sie udało owu miałam ok 21-23 niby za pozno ale tak bym chciala zeby sie udalo poszlam dzisiaj zbadac krew beta HCG i progesteron chyba progesteron powie czy doszlo do zaplodnienia czy nie moze za szybko moze jeszcze wieczorem dostane @ ale nie moglam wysiedziec brzuch nie boli mnie jak na @ tylko pojedyncze klucie w jajnikach przewaznie w prawym ktory bolal tez przy owulacji jak myslicie jest jakis cien nadzieji
-
91patka91 wrote:Cześć Dziewczyny pisałam do Was kilka dni temu czytam Was caly czas ale za bardzo jeszcze sie tak na tym wszystkim nie znam dlatego sie nie udzielam chociaz od lipca nie zabezpieczamy sie liczylismy ze sie uda ale niestety cykl zaczal mi sie 29 stycznia wiec powinnam dzis dostac @ nie ma.. nie ma tez plamien ktore zawsze ja uprzedzaly mam cicha nadzieje ze może sie udało owu miałam ok 21-23 niby za pozno ale tak bym chciala zeby sie udalo poszlam dzisiaj zbadac krew beta HCG i progesteron chyba progesteron powie czy doszlo do zaplodnienia czy nie moze za szybko moze jeszcze wieczorem dostane @ ale nie moglam wysiedziec brzuch nie boli mnie jak na @ tylko pojedyncze klucie w jajnikach przewaznie w prawym ktory bolal tez przy owulacji jak myslicie jest jakis cien nadzieji
Kochana dostaniesz wynik beta i będzie jasne.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Caro wrote:Buuuuuu.. Zrobiłam test i wyszedł negatywny, także nie mam co wstawiać. Ale póki nie ma @ jest nadzieja. Wkręcam sobie, że po prostu 11 dpo to jeszcze za wcześnie..
Aaaa! Dodam, że temperatura płata figle mimo wszystko, bo skoczyła do 37,1.
Może beta by Ci wyszła..Caro lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
test zrobilam sobie wczoraje wieczorem bo tez juz nie moglam wytrzymac ale nic nie wykazal wiec ew moge sprobowac jeszcze jutro z rannego moczu a wyniki jutro po 14 a jak do tego czasu dostane @ co chwile tylko do łazienki latam i sprawdzam mierzylam sobie temperature ale za bardzo nie biore jej pod uwage bo nie mierzylam wczesniej dopiero zaczelam jak sie tu zapisalam czyli juz po owulacji