Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam kobietki
Mam problem Obudziłam się dziś w nocy o 1 trochę pogadaliśmy ale nie wstawałam z łóżka, trochę pogadaliśmy a mi się przypomniało o tempce no to zmierzyłam i 36,15 później poserduszkowaliśmy i poszliśmy spać. Pobudka 5:30 i tak jak zwykle mierzenie 36,67 i powiedzcie mi czy warto w ogóle zapisywać którąś temke na wykresie? Bo miał mi wyznaczyć na owulkę niedługo ale spierdzieliłam pomożecie? bo nie wiem czy ten wykres u mnie będzie miał sens, chyba będzie stracony. Nawaliłam ;( -
Karolina2787 wrote:Witam kobietki
Mam problem Obudziłam się dziś w nocy o 1 trochę pogadaliśmy ale nie wstawałam z łóżka, trochę pogadaliśmy a mi się przypomniało o tempce no to zmierzyłam i 36,15 później poserduszkowaliśmy i poszliśmy spać. Pobudka 5:30 i tak jak zwykle mierzenie 36,67 i powiedzcie mi czy warto w ogóle zapisywać którąś temke na wykresie? Bo miał mi wyznaczyć na owulkę niedługo ale spierdzieliłam pomożecie? bo nie wiem czy ten wykres u mnie będzie miał sens, chyba będzie stracony. Nawaliłam ;(
Ja niestety niewiele Ci tu pomogę, bo nie mam zielonego pojęcia jak tą sprawę ugryźć Powiedz mi proszę jak długie masz cykle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 09:36
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Nie wiem czy owu bede miec w tym cyklu. Niby jakies tam dziwne pobolewanie w jajcorze jest, i OF zielone światło dal. Ale z racji moich krótkich cykli nie wiadomo czy owulation występuje. A i wiek swoje robi
Glowa do góry. My jesteśmy wiecznie młode, kto zwraca uwagę na wiekDaj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu
-
Karolina2787 wrote:Cykle 26 dniowe dziś 14dc owulacja jeszcze nie wykryta według kalendarzyka wczoraj wypadła, ale ja już nie wiem sama wczoraj i dziś ból podbrzusza ale wcześniej już jajniki bolały także hmmm...
Może faktycznie wczoraj była? Hmmm...
Mnie też temp. skacze jak szalona Dzisiaj mam 7 dc, temp. 36,1
Wczoraj (nd) miałam 36,3, a w sb. 36,2, w pt. 36,1Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Witam kobietki
Mam problem Obudziłam się dziś w nocy o 1 trochę pogadaliśmy ale nie wstawałam z łóżka, trochę pogadaliśmy a mi się przypomniało o tempce no to zmierzyłam i 36,15 później poserduszkowaliśmy i poszliśmy spać. Pobudka 5:30 i tak jak zwykle mierzenie 36,67 i powiedzcie mi czy warto w ogóle zapisywać którąś temke na wykresie? Bo miał mi wyznaczyć na owulkę niedługo ale spierdzieliłam pomożecie? bo nie wiem czy ten wykres u mnie będzie miał sens, chyba będzie stracony. Nawaliłam ;(Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulka też tak myśle po cichu a wyczytałam że godzina poranna jest bardziej wiarygodna co do tempki niż ta nocna, więc jeśli przespałam około 3 godzin do tej drugiej pobudki to mam zaznaczyć tą właśnie temperaturę czyli 36,67 ale to aż taki skok by był?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:07
-
Ja wczoraj wróciłam do poprzedniego termometru, bo ten co sobie ostatnio kupiłam to daremny. Mierzył mi jakieś cuda niewidy także i tak w tym cyklu nie patrzę za bardzo na początek wykresu, bo przez to dziadostwo jest nie taki jaki powinien być.
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:kozamonia jakim teraz mierzysz?
To kupiłam sobie jakiś taki owulacyjny, do dwóch miejsc po przecinku, to jak dwa razy pod rząd zmierzyłam w tym samym miejscu to miałam 2 różne wyniki -
Ja mam to samo z moim nowym termometrem Mierzyłam rtęciowym i było ok, kupiłam w piątek owulacyjny i jakieś pomiary z kosmosu, co 5 min inna tempka mi wychodzi Jakiś nawiedzony ten termometr Nawet nie wpisywałam na wykres temperatury z nowego bo by jakaś masakra wyszła. Chyba ten termometr za czuły jak dla mnie bo chyba zmiennocieplna jestem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Może faktycznie wczoraj była? Hmmm...
Mnie też temp. skacze jak szalona Dzisiaj mam 7 dc, temp. 36,1
Wczoraj (nd) miałam 36,3, a w sb. 36,2, w pt. 36,1
Anula nie jest źle. Utrzymuje się mniej więcej na takim samym poziomie. Przed owulacja takie zmiany są całkiem normalne