Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Co tam dziewczynki
U mnie się wypogodziło przed chwilką wróciłam z firmy musiałam dokończyć robotę papierkową -
Dzisiejszy test owu z godz. 13.00 podsechł i teraz tak patrze i porównuje i na moje oko ten nocny mocniejszy.
Tylko teraz mam problem z zaznaczeniem go na wykresie, bo testy owu z 10dc z godz. 13.00 i 21.00 negatywy, dopiero ten z nocy z 10 na 11dc o 2.00 kiedy to zbudził mnie silny ból lewego jajnika jest zdecydowanie mocniejszy od poprzednich a ten z 11dc z godz 13.00 słabszy od tego nocnego. No i teraz tak myślę kiedy wstawić plus czy przy 10dc czy przy 11dc ... ale chyba 10dc skoro nad ranem obudziłam się z paroma kroplami krwi na bieliźnie. Zrobię jeszcze test o 21.0009.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
A zapomniałam wam powiedzieć w tym cyklu dzieje się cos dziwnego ciągle mam bardzo dużo wydzieliny śluzowej takiej przezroczysto-mlecznej. Dodam że nic mnie nie swędzi ani nie piecze i nie ma przykrego zapachu. Miała któraś z Was tak?
-
szatynka wrote:Dzisiejszy test owu z godz. 13.00 podsechł i teraz tak patrze i porównuje i na moje oko ten nocny mocniejszy.
Tylko teraz mam problem z zaznaczeniem go na wykresie, bo testy owu z 10dc z godz. 13.00 i 21.00 negatywy, dopiero ten z nocy z 10 na 11dc o 2.00 kiedy to zbudził mnie silny ból lewego jajnika jest zdecydowanie mocniejszy od poprzednich a ten z 11dc z godz 13.00 słabszy od tego nocnego. No i teraz tak myślę kiedy wstawić plus czy przy 10dc czy przy 11dc ... ale chyba 10dc skoro nad ranem obudziłam się z paroma kroplami krwi na bieliźnie. Zrobię jeszcze test o 21.00 -
Justyś91 wrote:A zapomniałam wam powiedzieć w tym cyklu dzieje się cos dziwnego ciągle mam bardzo dużo wydzieliny śluzowej takiej przezroczysto-mlecznej. Dodam że nic mnie nie swędzi ani nie piecze i nie ma przykrego zapachu. Miała któraś z Was tak?
u mnie jak zaczynały się dni płodne to miałam taki rzadki biały a w nim pojedyńcze nitki przezroczystego rozciągliwego, później tego przezroczystego było więcej i strasznie się rozciągał, takie gluty. Teraz już go nie ma, ale pojawił się kremowy09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:u mnie jak zaczynały się dni płodne to miałam taki rzadki biały a w nim pojedyńcze nitki przezroczystego rozciągliwego, później tego przezroczystego było więcej i strasznie się rozciągał, takie gluty. Teraz już go nie ma, ale pojawił się kremowy
-
Justyś91 wrote:Ja mam tyle tego ze wkładkę zmieniam co godzinę masakra jakaś to jest. A dodam że w tym cyklu brałam clostilbedgiet
Brałaś clo i nie miałaś monitoringu? To mój drugi cykl z tymi tabletkami, ale u mnie nigdy za dużo śluzu nie było29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Brałaś clo i nie miałaś monitoringu? To mój drugi cykl z tymi tabletkami, ale u mnie nigdy za dużo śluzu nie było
-
Justyś91 wrote:Nie miała monitoringu. Ja właśnie ja tez nigdy nie miałam obfitego śluzu a przy domniemanej przeze mnie owu to pływałam
Widzę, że brałaś aż po dwie tabletki. To Twój pierwszy cykl z clo? Bo może zostałaś przestymulowana...29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Wracam do was na fioletowym wątku dziś mało się dzieje
Bella_Bella lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Cherry_Blossom wrote:Tu generalnie zawsze się dzieje najwięcej07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Parsleyek wrote:Widzę, że brałaś aż po dwie tabletki. To Twój pierwszy cykl z clo? Bo może zostałaś przestymulowana...