Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:Justys dzięki, że pytasz :* u nas ok, maleństwo miało tydzień temu 2,21 cm, 6.09 mamy prenatalne
a tak to zmęczenie i bóle brzucha. Innych objawów brak
Buziaki dla mamusi i maluszkaCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Aaaaaaa... kuku!
-
Justyś91 wrote:Dawno temu brałam ale po 1 tabletce a teraz dostałam 2 bo po biochemicznej jajniki nie ruszyły
Aha.. teraz rozumiem. W takim razie trzymam kciuki by zaczęły produkcję jak najszybciej!! :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:A taki tam miałam kryzys... jeden z wielu w ciągu dnia
Coś mnie tu przyciągaZołza:) lubi tę wiadomość
-
Coś mnie tu przyciągaZołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co to sie stało z całym towarzystwem nie ma tutaj nikogo ????
-
nick nieaktualny
-
Chyba tak
Raczej nie inaczej -
A ja znów sama moj znów pojechał po towar na noc nie lubię tego
-
-
-
-
Coś mnie tu przyciągaa tak się źle cały dzień czułam przez mdłości i temperaturę, że nie wiedziałam co pisać. Faktycznie gdzieś część dziewczyn dziś wywiało... Mój mąż dzisiaj poszedł na nockę pierwszy dzień po urlopie
nienawidzę spać sama, w ogóle znów tyle czasu spędzać oddzielnie, chyba jestem jak bluszcz bo po 12 latach bym ciągle na tym moim mężu wisiała
nie nudzi mi się on...
-
bbee wrote:To tak jak mnie, ja cały dzień czytam, w przerwach pracy
a tak się źle cały dzień czułam przez mdłości i temperaturę, że nie wiedziałam co pisać. Faktycznie gdzieś część dziewczyn dziś wywiało... Mój mąż dzisiaj poszedł na nockę pierwszy dzień po urlopie
nienawidzę spać sama, w ogóle znów tyle czasu spędzać oddzielnie, chyba jestem jak bluszcz bo po 12 latach bym ciągle na tym moim mężu wisiała
nie nudzi mi się on...
-
Zołza:) wrote:Bara bara bara...
... riki tiki tak, jeśli masz ochotę daj mi jakiś znak
mój chłopina doszedł do siebie ale poszedł do znajomego coś mu tam w czymś pomóc, powiedział że postara się szybko wrócić, wziąć kąpiel i kto wiea nóż widelec będzie bara bara
tylko ino ja ledwie na oczy patrzę tak mnie śpioch męczy
Parsleyek lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Justyś91 wrote:Ja za moim strasznie tęsknię jak tylko wyjeżdża na noc z domu to dostaję pypcia do głowy nie na widzę sama spać w domu
a ja się przyznam szczerze, że czasem wolę spać sama. A to dlatego że mój po 1. często i gęsto chrapie po 2. strasznie się rozpycha na wyrku, włazi na moją połówkę i mnie spycha09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙