Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:oho o wilku mowa, małżu wrócił
idem
Bara bara bara riki tikiViolet146 lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:a ja się przyznam szczerze, że czasem wolę spać sama. A to dlatego że mój po 1. często i gęsto chrapie po 2. strasznie się rozpycha na wyrku, włazi na moją połówkę i mnie spycha
-
Dzezabella wrote:Czarnulka ja pracuję w systemie 12h, raz na dzień, raz na noc... I dało mi teraz do myślenia - temperaturę mierzę zawsze po śnie (min. 6h) przed wstaniem z łóżka. Po dniówce to wypada rano, a po nocce automatycznie po południu/wieczorem... Czy postępując w ten sposób wyniki są miarodajne?
ja też mierze po przebudzeniu czy ta temp jest miarodajna do końca pewnie nie na 100% ale ja przy takim mierzeniu prawie zawsze na wykresie widzę spadek na owu i skok , lepiej tak niż wcale , u mnie jest problem że jak zaczynam prace np o 22,30 to czasem kompletnie nie mogę spać no ale leże odpoczywam i mierzę temp ale wtedy ona nie jest tak do końca miarodajna, ale mimo to pokrywa mi się na wykresie z resztą godzin..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 21:45
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim87 wrote:Szatynka ja mam to co ty. Ledwo dzisiaj żyję. Masakra jakaś. Kupiłam nowego tel dzisiaj to trochę mi zejdzie zanim ogarnę
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Ło pani a jak mój sie rozwala to nawet nie mówię. Wyro 2x220 a ja śpię na rancie lóżka bo tak sie pcha
ufff na wieczór trochę dolegliwości przestały dokuczać. Chyba mnie coś trafi jak tak będzie co miesiąc i będzie to świadczyć o moich urojeniach tylko i wyłącznie -
bbee wrote:u nas z tym raczej nie ma problemu, czasem się rozepcha trochę, ale go tryknę i się składa ładnie
ufff na wieczór trochę dolegliwości przestały dokuczać. Chyba mnie coś trafi jak tak będzie co miesiąc i będzie to świadczyć o moich urojeniach tylko i wyłącznie -
Justyś91 wrote:Ja mam z tym problem ja jestem "mała" a on "duży" i nie mam szans go przepchać
też by mi ciężko było go przesunąć, bo niewiele mniejsza jestem, ale jednak
ale mi się nie chce iść samej spać... -
Ja tak na chwilę. Co do wizyty u gin, owu była w sobotę czyli tak jak test wyszedł pozytywny. Mam nadzieję, że serduszka z piątku wystarczą bo ani w sobotę ani w niedzielę nic się nie działo. Jajo się uwolnilo. Endometrium się zmienia na to odpowiednie. Ciałko żółte jest. Ciężko było znaleźć bo jajnik dorodny i policystyczny ale się znalazło. Doktorek nakazał testować w 16 dniu po o ile @ nie przyjdzie. W związku z tym muszę Cię Kimi prosić o kolejne przesunięcie mojego terminu testowania, tym razem na 6 września. Jeśli się nie uda w tym cyklu to muszę iść przy następnej owu na test pct. Poinformowałam już o tym mojego, wytlumaczylam mu, że chodzi o sprawdzenie czy mój śluz nie jest groźny dla jego żołnierzykow, nic nie odpowiedział ale chyba przyjął do wiadomości.
Buziaki Babeczki
Uciekam spaćJustyś91, Kim87 lubią tę wiadomość
-
bbee wrote:ja mojego tylko trykam w łokieć, a on przez sen się grzecznie przesuwa
też by mi ciężko było go przesunąć, bo niewiele mniejsza jestem, ale jednak
ale mi się nie chce iść samej spać... -
bbee wrote:ja Kod Da Vinci oglądam ;P byleby coś tam leciało i jakoś czas leciał...
-
Bella_Bella wrote:Ja tak na chwilę. Co do wizyty u gin, owu była w sobotę czyli tak jak test wyszedł pozytywny. Mam nadzieję, że serduszka z piątku wystarczą bo ani w sobotę ani w niedzielę nic się nie działo. Jajo się uwolnilo. Endometrium się zmienia na to odpowiednie. Ciałko żółte jest. Ciężko było znaleźć bo jajnik dorodny i policystyczny ale się znalazło. Doktorek nakazał testować w 16 dniu po o ile @ nie przyjdzie. W związku z tym muszę Cię Kimi prosić o kolejne przesunięcie mojego terminu testowania, tym razem na 6 września. Jeśli się nie uda w tym cyklu to muszę iść przy następnej owu na test pct. Poinformowałam już o tym mojego, wytlumaczylam mu, że chodzi o sprawdzenie czy mój śluz nie jest groźny dla jego żołnierzykow, nic nie odpowiedział ale chyba przyjął do wiadomości.
Buziaki Babeczki
Uciekam spać
Bella to są same dobre wiadomości!! Owu była,były, mężczyzna przyjął do wiadomości kwestię badań. Chyba możesz położyć się ze spokojną głową
Trzymam kciuki Kochana żebyś nie musiała opuszczać naszego wątku, no chyba że na fioletową stronę
Bella_Bella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Justyś91 wrote:Kim kochana możesz mnie zapisać na testowanie na 30 sierpnia. A tak w ogóle to co to u Ciebie kochana?
a u mnie dobrze utlopuje jeszcze i sexuje
na luzie
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dzezabella wrote:Ja akurat w moim mieście mam niewielu znajomych, ale moi rodzice mieszkają za ścianą i mama lubi czasem wpaść po coś, to aż głupio mi wtedy nie zaproponować kawy czy herbaty.
No i wnuk jak najbardziej, ale chyba nie chcę, żeby Mama wiedziała, że nie jestem tak płodna jak ona (kilka dni po ślubie okres, a potem już nie...)...No, także ten... Kiedyś chowało się prezerwatywy, a teraz testy
To ja tak o Kupno nie muszę się martwić bo w stolicy o anonimowość łatwiej.
Ale wczoraj przypadkowo przyjechali do nas moi rodzice i chowalam kwas foliowy żeby się nie domysliliDzezabella lubi tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Ło pani a jak mój sie rozwala to nawet nie mówię. Wyro 2x220 a ja śpię na rancie lóżka bo tak sie pcha
ja śpię od strony ściany ileż ja razy w nią przypierniczyłam głową przez sen bo ten mój się tak na mnie pchał że ja łup w ścianęmarciaa lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Justyś91 wrote:Ja mam z tym problem ja jestem "mała" a on "duży" i nie mam szans go przepchać
to samo jest u mnie. Czasem jak go szturchnę to się odsunie ale po chwili znów się ryje na moją połowę wyrka.09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙