Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Ja juz się szykuje do
jutro 1300km drogi nas czeka. Oby bez problemów
dzisiejszy wieczorku, ja
wcześniej bo mój poszedł na nocke a ja mam wolne ..
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Hej LILITH sinęłam na test owu i druga krecha jaśniejsza niź po południu czyli podsumowując 9 -10-11-12 dc druga kreska ledwo widoczna dziś o 14 druga dużo ciemniejsza niż w poprzednich dniach ale jaśniejsza od kontrolnej a dziś o 21 juże jaśniejsza niż popołudniu to już sama nie wiem czy owu była gdzieś teraz czy faktycznie w 9 dc ,zobaczę jaka będzie dziś temperatura27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:U mnie dziś 20dc czyli po
Ale już czuję oddech Fr@ncy na plecach ( ból piersi.. jajniki...) - raczej nie licze na cud
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 21:50
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Hej Dziewczyny, widzę że wszystkie
Odzywam się mało bo w trakcie przeprowadzki jestem ale podglądam jak tylko mam chwilę. Wróciłam do termometru, jakoś dziwnie mi było bez niego
i dzisiaj pokazał ładną temperaturę, zobaczymy jutro. Rano biegnę powtórzyć progesteron. Dobrej nocki wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 22:13
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBella_Bella wrote:Hej Dziewczyny, widzę że wszystkie
Odzywam się mało bo w trakcie przeprowadzki jestem ale podglądam jak tylko mam chwilę. Wróciłam do termometru, jakoś dziwnie mi było bez niego
i dzisiaj pokazał ładną temperaturę, zobaczymy jutro. Rano biegnę powtórzyć progesteron. Dobrej nocki wszystkim
Cześć Piękna !
A Ty co się obijasz? Do chłopa !a raczej ... na chłopa !
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny