Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Dzień dobry
Temperatura wzrasta
Już 11 dzień wysokich temperatur.
Dzisiaj chciałam zrobić test owulacyjny z ciekawości co mi pokaże. Tylko nie wiem czy też robić rano, traktując go jak "niby" ciążowy? Chociaż wiem, że to nie zawsze się sprawdza. -
dzień dobry dziewczynki
Jakaś masakra normalnie wczoraj of wyznaczył mi że owu powinna być w 9dc no i to mogłoby się zgadzać bo miałam śluz jak białko jaja , ból jajnika ale test negatywny był ale mógł 8dc wyjść pozytywny a wtedy nie robiłam ..
po dzisiejszym wpisaniu temperatury przeskoczyło mi na 11dc ale 11 dc test negatywny w sumie 10 i 12 dc też - teraz nie wiem kurcze totalnie zgłupiałam hehe ;)nigdy mi tak nie przeskakiwałoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 07:05
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
bbee wrote:U mnie to samo
Dzisiaj chciałam zrobić test owulacyjny z ciekawości co mi pokaże. Tylko nie wiem czy też robić rano, traktując go jak "niby" ciążowy? Chociaż wiem, że to nie zawsze się sprawdza.
Ja myślę, że najlepiej rano. Stężenie hormonu ciążowego jest najwyższe w porannych godzinach. Pierwszy mocz -
bbee wrote:U mnie to samo
Dzisiaj chciałam zrobić test owulacyjny z ciekawości co mi pokaże. Tylko nie wiem czy też robić rano, traktując go jak "niby" ciążowy? Chociaż wiem, że to nie zawsze się sprawdza.
Ja bym nie robiła testu owu. Bo to że wyjdzie pozytywny nie znaczy, że jesteś w ciąży -
czarnulka24 wrote:dzień dobry dziewczynki
Jakaś masakra normalnie wczoraj of wyznaczył mi że owu powinna być w 9dc no i to mogłoby się zgadzać bo miałam śluz jak białko jaja , ból jajnika ale test negatywny był ale mógł 8dc wyjść pozytywny a wtedy nie robiłam ..
po dzisiejszym wpisaniu temperatury przeskoczyło mi na 11dc ale 11 dc test negatywny w sumie 10 i 12 dc też - teraz nie wiem kurcze totalnie zgłupiałam hehe ;)nigdy mi tak nie przeskakiwało
Dzisiaj miałaś bardzo duży spadek, może owu jeszcze nie było?czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Ja bym nie robiła testu owu. Bo to że wyjdzie pozytywny nie znaczy, że jesteś w ciąży
tak na serio, bez specjalnego przywiązywania się do wyniku chciałam zrobić, nawet jeśli to nie ma sensu. Nie będzie mnie korcić by sikać na ciążowy, bo wolałabym czekać aż @ nie przyjdzie. Taki trik psychologiczny na samej sobie.ewa231 lubi tę wiadomość
-
bbee wrote:wiem, ale mam przemożną ochotę na coś nasikać ;P
tak na serio, bez specjalnego przywiązywania się do wyniku chciałam zrobić, nawet jeśli to nie ma sensu. Nie będzie mnie korcić by sikać na ciążowy, bo wolałabym czekać aż @ nie przyjdzie. Taki trik psychologiczny na samej sobie.
Jak masz chęć na coś siknąć to idź i napisz za chwilę co ujrzalas -
Bella_Bella wrote:Dzisiaj miałaś bardzo duży spadek, może owu jeszcze nie było?
ania122 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny