Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Jak masz chęć na coś siknąć to idź i napisz za chwilę co ujrzalas
co kompletnie nic nie oznacza
ale przynajmniej sobie siknęłam i teraz wytrzymiem do wtorku
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane, śliczny mam dzień
ja na poczatku dnia ujrzałam temp. 36.96 i program przesunął mi ovu z 22 na 24, co w sumie wychodzi mi na dobre bo z mężem serduszkowalismy dwa dni przed i w samą ovu. Testuje dopiero 10 września, a jestem tak niecierpliwa
-
Hej jestem i ja
My już produkcjęzakończyliśmy i czekamy na efekty. Na wykresie póki co tempka skacząca i OF jeszcze owulacji nie zaznaczył, ba! ja same nie wiem dokładnie kiedy była i czy w ogóle była. A jeśli była to obstawiam 12dc. Przez parę dni lewy jajcor bolał.
Przed wczoraj i wczoraj wzięłam no-spę bo czułam skurcze macicy.
A dziś tempka wreszcie poszła w górę 36,9.
Mój mąż 7 września idzie do szpitala na operację a ja na ten dzień mam wyliczoną @ ale testuję dopiero dzień po. Ciekawe czy będę miała dla niego niespodziankę po powrocie ze szpitalaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 10:42
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
ania122 wrote:Cześć kochane, śliczny mam dzień
u mnie też piękna pogoda, słoneczko przygrzewa od samego rana.
Muszę się ogarnąć i iść na zakupy bo w lodówce tylko światło
Śmiać mi się chciało z syna, bo otworzył lodówkę i mówi "patrz mamo tata wszystko wyżarł"
A to fakt mój mąż potrafi dużooo zjeść, a najgorsze że podjada w nocya później narzeka że nie wie od czego ma wystający brzuch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 10:43
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:u mnie też piękna pogoda, słoneczko przygrzewa od samego rana.
Muszę się ogarnąć i iść na zakupy bo w lodówce tylko światło
Śmiać mi się chciało z syna, bo otworzył lodówkę i mówi "patrz mamo tata wszystko wyżarł"
A to fakt mój mąż potrafi dużooo zjeść, a najgorsze że podjada w nocya później narzeka że nie wie od czego ma wystający brzuch
Oj u nas tez pustki, nawet światła nie mawyłączyli nam prąd i mają zamiar włączyć go dopiero po 17... Masakra.
A ile synek obserwator ma lat? -
Ale cisza
U nas na szczęście ciepło ale nie ma upału, strasznie mi się nie chce jechać na wesele... nie czuję się za dobrze, a jak patrzę w lustrze na siebie to mam taką oponkę na podbrzuszu i biodra jakby pełniejszedało mi się we znaki, że za dużo siedzę, mało ćwiczę i ciągle wszystko w biegu, zamiast spacerek to samochodem, bo szybko, szybko...
W każdym razie samopoczucie i samoakceptacja - dno.
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:hej hej
hej LILITH
pamiętasz pisałam wczoraj że jak robiłam test o 14 to kreska druga ciemniejsza niż w poprzednie dni ale jeszcze negatyw i zrobiłam jak mówiłaś powtórzyłam test wieczorem o 21 ale negatyw , ale dziś znów zrobiłam o 14 i chyba mogę uznać za pozytyw możesz zerknąć ?
https://naforum.zapodaj.net/64379091a582.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 14:33
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:hej LILITH
pamiętasz pisałam wczoraj że jak robiłam test o 14 to kreska druga ciemniejsza niż w poprzednie dni ale jeszcze negatyw i zrobiłam jak mówiłaś powtórzyłam test wieczorem o 21 ale negatyw , ale dziś znów zrobiłam o 14 i chyba mogę uznać za pozytyw możesz zerknąć ?
https://naforum.zapodaj.net/64379091a582.jpg.html
no tak z 14dc najlepszaprzypuszczam, że można uznać za pozytyw
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:no tak z 14dc najlepsza
przypuszczam, że można uznać za pozytyw
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:czyli wczoraj jeszcze o 21 był negatyw czyli od teraz za jakies 24h powinna być owu ? to najlepiej po serduszkować dziś czy jutro
zależy jak czułe masz testy i jaki rzut hormonu, może być i dzisiaj, jutro i pojutrze. Ja bym dzisiajczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:zależy jak czułe masz testy i jaki rzut hormonu, może być i dzisiaj, jutro i pojutrze. Ja bym dzisiaj27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:no chyba idę zaraz po serduszkować bo później jedziemy do znajomych i będziemy nocować niby wczoraj serduszkowałam bo co 2 dni więc dziś mogę po serduszkować ale to będzie odstęp jednego dnia , wolałabym jutro rano no ale nie będę miała jak więc dziś do dzieła
Jak jutro nie można, to lepiej dziś, niż wcaleczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:no chyba idę zaraz po serduszkować bo później jedziemy do znajomych i będziemy nocować niby wczoraj serduszkowałam bo co 2 dni więc dziś mogę po serduszkować ale to będzie odstęp jednego dnia , wolałabym jutro rano no ale nie będę miała jak więc dziś do dzieła
Nie kalkuluj takidź kiedy masz ochotę
-
nick nieaktualnyhej,
dziewczyny ja bylam u lekarza starego dziś niestety nic konkretnego się nie dowiedziałam tylko, że wyniki męża są kiepskie a moje AMH akceprotwalne ale niep takie idealne jak powinnam mieć w swoim wieku.
Odpuszczam mierzenie temp itp
Mąż pójdzie do androloga i sie posupleentuje
Ja sprawdzę tylko czy mam owulacje w tym cyklu i dalej nie wiem co z nami będzie.
Może inseminacja, nie wiem...
Trzymajcie się powodzenia wszytkim
I suplementujie swoich panów od początku starań a jak u was jest owu a przez długii czas nie ma ciąży to zbadajcie panów!
Buziaki