Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale widzisz Zołzol. Ptasiek się wkur... zlikwidował konto pojechał na wakacje dobrze wysexował męża i zadziałało. Może to jest metoda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 11:03
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Ale widzisz Zołzol. Ptasiek się wkur... zlikwidował konto pojechał na wakacje dobrze wysexował męża i zadziałało. Może to jest metoda.
Jakiś kasowania kont itp
Ani mi się ważcie !bita_smietana, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Ale widzisz Zołzol. Ptasiek się wkur... zlikwidował konto pojechał na wakacje dobrze wysexował męża i zadziałało. Może to jest metoda.
Metoda na pewno... tylko tym co już zegar biologiczny coraz głośniej tyka trochę trudniej taka metode stosować.. -
Pączek wrote:Ej ej bez takich mi tu
Jakiś kasowania kont itp
Ani mi się ważcie !bita_smietana, Pączek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Metoda na pewno... tylko tym co już zegar biologiczny coraz głośniej tyka trochę trudniej taka metode stosować..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Zolzol - jaki zegar biologiczny - no az slysze tutaj jak tyka
TIK TIK TIK BUM BUM BUM
zajdziesz! obiecuje ! zajdziesz! kazda z was zajdzie!!! proponuje zbadanie hormonow, duuuza dawke wit C iiiiiii luz!!! luuuuuz w duuuuuupie
nie wiem co u mnie bedzie...ale widze, ze luz pomaga....i duzo smiechu....my codziennie smiechy, chichy i zarty...a na kilka dni przed pozytywnym testem tanczylismy do beatelsow o polnocy w kuchninie nastawialam sie, ze sie teraz uda ale sie udalo...na jak dlugo nie wiem...oby na 9miesiecy.........
bbee, Pączek, Parsleyek, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
bbee wrote:
Pączek, ovu też się myli, także nic nie wiadomo.
Mi chyba ktoś musi zabrać kabel od laptopa (na baterii nie pociągnie), bo inaczej Was tu będę zadręczaćW domu roboty masa, potem jeszcze dodatkowo dzieci siostry pod opiekę. A mi się w głowie kręci strasznie i słabo jak wstaje, możliwe, że od spadku progresteronu na @? Tak sobie pomyślałam, że to może być od tego. Bóle mam już trochę jak na @, więc już raczej pozamiatane i głowa boli, a mnie przed @ zawsze boli.
Bardzo dobry objaw ból głowy u mnie to byl.jeden z objawowZołza:), bbee lubią tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:Zolzol - jaki zegar biologiczny - no az slysze tutaj jak tyka
TIK TIK TIK BUM BUM BUM
zajdziesz! obiecuje ! zajdziesz! kazda z was zajdzie!!! proponuje zbadanie hormonow, duuuza dawke wit C iiiiiii luz!!! luuuuuz w duuuuuupie
nie wiem co u mnie bedzie...ale widze, ze luz pomaga....i duzo smiechu....my codziennie smiechy, chichy i zarty...a na kilka dni przed pozytywnym testem tanczylismy do beatelsow o polnocy w kuchninie nastawialam sie, ze sie teraz uda ale sie udalo...na jak dlugo nie wiem...oby na 9miesiecy.........
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Zołzol a przybliz mi jak u ciebie sytuacja? Hormony ok? Wyrownalo sie wszystko ?Bierzesz coś?
Jade na bromku cały czas. Tak ginka kazała.
Nie wiem kiedy była owulka.. nie mierze.. nie sikam.. nie wnikam
Mam pare podejrzeń co do ewentualnych powodów niepowodzenia i po @ uderzam na monitoring i rozmowe -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Jade na bromku cały czas. Tak ginka kazała.
Nie wiem kiedy była owulka.. nie mierze.. nie sikam.. nie wnikam
Mam pare podejrzeń co do ewentualnych powodów niepowodzenia i po @ uderzam na monitoring i rozmoweMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny