Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w kościach już czuję @, ale według zaleceń gina dopiero w piątek odstawienie duphastonu. Więc cykl się wydłuży. I czekać trzeba.
Od początku wykres mi się nie podobał, wysokie temperatury w fazie niskich, choroba, nie spieszący się do pęknięcia pęcherzyk, mały skok a teraz wariujące temperatury. Chyba od początku miał być spisany na stratyprzynajmniej psychicznie przygotowana na powitanie fr@ncy!
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
MMadziula
Jak po odstawieniu dupka? @@ brak? :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kurczę, dziewczyny, ciągle tylko więcej pytań niż odpowiedzi
Temperatura nic do końca nie powie, śluz też nie, @ się spóźnia i dalej nic nie wiadomo, jajniki bolą i nie wiesz na co
No zwariować idzie!
Ja się w końcu trochę wzięłam za dom, ale dziecko za to nie chce swojego pokoju posprzątać... a kuzyni do niej przychodzą, więc mogłaby ten burdel ogarnąć. -
Pączek wrote:Patrzac na mój wykres też mi się po cichu wydawało że 13 może 14 dzień a tu dziś jak mi walnęło 12 i przesunęło @ z 27 na 24 dzien to zdziwienie byłoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
LILITH.P wrote:znajoma zaszła w drugą ciążę.... w 1 cyklu starań, z 1 dzieckiem też 1 cykl i się udało
odstawiła tabsy i już jest groszekMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Indywidualna rzecz Zołzol
jak blisko owu to na owu bądź po owu. Ja tam mam.
W ciąży jak jesteś to z tego co pamiętam było rwanie kilkusekundowe. Przed okresem nie wiem nie miewamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 10:16
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Parsleyek wrote:MMadziula
Jak po odstawieniu dupka? @@ brak? :*
Tak, narazie cisza , chociaż wolałabym żeby już przyszła -
Parsleyek wrote:Jak jutro wpiszesz znów wysoką temperaturę to powinno Ci przesunąć owulację. Mi kiedyś tak ze 3 dni przesuwało
hej z tym of to cyrki . mi w tym cyklu całkowicie system świruje albo owu nie może się zdecydować i będzie bezowulacyjny, pierwsze of wyznaczył dzień owu na 9dc śluz jak białko jaja, bardzo mocny ból jajnika to by się zgadzało , ale kilka dni później przestawił mi na 11 dc no ale że testy wychodziły negatywne to kontynuowałam testowanie i co 14dc pozytywny , 15 dc praktycznie tylko ciut jaśniejsza kreska niż w 14 czy jakby negatywny, najlepsze to że mimo zaznaczenia pozytywnego testu owu system nie przesunął mi owu na 14dc jak na razie możecie luknąć na mój wykres ? z góry dziękuję . pierwszy raz mi się tak stało że mi tak przesuwa27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Ja kocham się kiedy mam ochotę. Raz dziennie czasem częściej. Gin mi powiedziała że raz na dwa dni wystarczy w dni płodne. Z witamin biorę folic i vitotal dla kobiet. Mój bierze vitotal dla facetów. Do tego wiesiolek do owu i magnez.
Po sexie nogi do góry biorę i tak leżę sobie spokojnie
Ale magnez do ovu czy cały cykl