Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
bbee wrote:Ja się chyba za słabo na tym znam
Ale program oznacza ovu według następnych wyższych temperatur, a to niekoniecznie tak musiało być, szczególnie, że nie masz codziennie temperatur mierzonych, spadek mógł być wtedy kiedy nie mierzyłaś temp i wtedy ovu mogła być wcześniej.
A no to jak owu mogła być wcześniej wtedy kiedy nie mierzyłam temp to już w tym miesiącu jest po zawodach -
nick nieaktualny
-
Hej, dziewczynki mega dawno mnie z Wami nie było.
Dzisiaj trapi mnie na maxa pytanie- może ktoś wie i pomoże...
Spóźnia mi się okres..
W piątek robiłam test i był biały- wydawało mi się momentami pod światło, że może coś widzę, ale raczej to moja wyobraźnia była. Włożyłam go w kalendarz w pracy. Dzisiaj przyszłam i mam 2 kreski. Ta druga mega cieniutka, ale bez wyginania i cudowania, po prostu jest, widoczna.
Czy mogę mieć nadzieję, czy po prostu takie coś może się pojawić na teście jak poleży mimo braku ciąży? Jestem strasznie zestresowana, przerażona po prostu. Narobiłam sobie wielkiej nadziei, boję się potwornie zawodu.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Hej, dziewczynki mega dawno mnie z Wami nie było.
Spóźnia mi się okres..
W piątek robiłam test i był biały- wydawało mi się momentami pod światło, że może coś widzę, ale raczej to moja wyobraźnia była. Włożyłam go w kalendarz w pracy. Dzisiaj przyszłam i mam 2 kreski. Ta druga mega cieniutka, ale bez wyginania i cudowania, po prostu jest, widoczna.
Czy mogę mieć nadzieję, czy po prostu takie coś może się pojawić na teście jak poleży mimo braku ciąży? Jestem strasznie zestresowana, przerażona po prostu. Narobiłam sobie wielkiej nadziei, boję się potwornie zawodu.
Kasiek siknij dzisiaj na inny i bedziesz miała odp -
Pączek wrote:A no to jak owu mogła być wcześniej wtedy kiedy nie mierzyłam temp to już w tym miesiącu jest po zawodach
temp. nie jest jedynym wyznacznikiem owu - szczyt śluzu, po nim może być owulacja, a pamiętam, że po którymś bieganiu zdziwiła Cię ilość śluzu, ból jajników, samopoczucie, itp. Nie ma się co nastawiać negatywnie, bo of to tylko system, bazujący na temp,mający jakiś zakodowany algorytm, a człowiek to człowiek -
Kasia1987 wrote:Hej, dziewczynki mega dawno mnie z Wami nie było.
Spóźnia mi się okres..
Czy mogę mieć nadzieję, czy po prostu takie coś może się pojawić na teście jak poleży mimo braku ciąży? Jestem strasznie zestresowana, przerażona po prostu. Narobiłam sobie wielkiej nadziei, boję się potwornie zawodu.
Heej
Sikaj jutro rano -
LILITH.P wrote:temp. nie jest jedynym wyznacznikiem owu - szczyt śluzu, po nim może być owulacja, a pamiętam, że po którymś bieganiu zdziwiła Cię ilość śluzu, ból jajników, samopoczucie, itp. Nie ma się co nastawiać negatywnie, bo of to tylko system, bazujący na temp,mający jakiś zakodowany algorytm, a człowiek to człowiek
Tak tak było dużo po bieganiu alenie było
tylko kilka dni później więc uznaje że ten miesiąc poszeeeeedł i trzeba czekać na kolejny
-
Spóźnia mi się okres..
Czy mogę mieć nadzieję, czy po prostu takie coś może się pojawić na teście jak poleży mimo braku ciąży? Jestem strasznie zestresowana, przerażona po prostu. Narobiłam sobie wielkiej nadziei, boję się potwornie zawodu.Zołza:), Pączek lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Spóźnia mi się okres..
Siknij na testa i dowiesz się prawdy!!
Ja niestety miałam taką sytuację, że dzień po testowaniu, test mi się odbarwił i była 2 kreska, ale...nie spóźniała mi się miesiączka, więc mam nadzieję, że u Ciebie będzie zupełnie inaczej!!Zołza:) lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:Dziewczynki luknijcie na mój wykres, OF wyznaczył mi owulację na 15dc ale ja myślę że była wcześniej, a Wy jak myślicie?
Cykle mam regularne 26 dni (czasem 25, 27).
Ja się zbieram i idę na targ
Patrząc na sam wykres - skok temperatury wydawałoby się, że of dobrze wyznaczył owulację. Ale może Twoje odczucia śluzu czy bólu jajników wskazują, że wcześniej, więc i tak mogło być.
Cieszę się, że mogłaś wznowić starania i owulka się pojawiła. Trzymam kciuki!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Pączek wrote:Patrzac na mój wykres też mi się po cichu wydawało że 13 może 14 dzień a tu dziś jak mi walnęło 12 i przesunęło @ z 27 na 24 dzien to zdziwienie było
Jak jutro wpiszesz znów wysoką temperaturę to powinno Ci przesunąć owulację. Mi kiedyś tak ze 3 dni przesuwało29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
nick nieaktualny
-
Spóźnia mi się okres..
Czy mogę mieć nadzieję, czy po prostu takie coś może się pojawić na teście jak poleży mimo braku ciąży? Jestem strasznie zestresowana, przerażona po prostu. Narobiłam sobie wielkiej nadziei, boję się potwornie zawodu. -
Zołza:) wrote:Jak to właściwie jest z tymi jajnikami?
Bolą na .. owulke ? po owulce ? Na zagniezdzenie ? Na okres? ;P
Kurna... bo się gubie powoli
Dobre pytanie29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
nick nieaktualny