Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Haaaaj
Jestem znowu w niedoczasie i chyba nie dam rady was dzis nadrobić
Mam tylko nadzieje ze nic złego po drodze sie nie stało
Ja nie trafiłam....znowu....z serduszkowaniemdopiero wczoraj nam sie udało a było to 48h po owu bo dzis system pokazał mi ze owu było 12 dnia a my wczoraj 14 - do tego system przestawił mi @ z 27 na 24 co jest bardzo ciekawe
No nic - pożyjemy zobaczymy
Nadziei nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 08:29
-
Kim87 wrote:U mnie to zdało egzamin zaszłam po trzymaniu nóg w gorze
Kim87 lubi tę wiadomość
Hej
marciaa wrote:Dziewczyny czy infekcja pochwy może wpłynąć negatywnie na starania ?
W sensie ze zapłodnienie jest niemożliwe możliwe ?
Ja również mam takie same zdanie jak dziewczyny Najpierw wyleczyć infekcję. Lek powinni oboje partnerów przyjmować. A to oznacza że trzeba niestety przerwać starania i wznowić dopiero po wyleczeniu. Chyba pamiętasz, że ja w tym roku zaszłam mając infekcję, która utrzymywała się długo i niestety poroniłam w 6tc. Być może z powodu infekcji.
Poszłam na badania ja i mąż dostaliśmy leki, starania zawiesiliśmy i wzięliśmy się za leczenie.
Także z własnego doświadczenia wiem, że jak się ma infekcję intymną to pierwsze co to ją wyleczyć a potem starać się o dziecko.09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Hej dziewczyny
U mnie jeszcze @ nie przyszła, ale tempka się lekko osunęła, tylko nie wiem czy wiarygodna temperatura bo się w nocy wychłodziłam, cała się zgrzałam, musiałam się odkryć, ranek się chłodny zrobił i cała chłodna się obudziłam. Na razie objawów na @ dalej nie ma. -
bbee wrote:Hej dziewczyny
U mnie jeszcze @ nie przyszła, ale tempka się lekko osunęła, tylko nie wiem czy wiarygodna temperatura bo się w nocy wychłodziłam, cała się zgrzałam, musiałam się odkryć, ranek się chłodny zrobił i cała chłodna się obudziłam. Na razie objawów na @ dalej nie ma.
Bella_Bella wrote:Przestań sprawdzać szyjke
tylko się stresujesz niepotrzebnie i możesz nabawic infekcji.
Święte słowa
biedroneczko tulam mocno, następny cykl Twój
witaj daga dawno Cię tu nie było, zaglądaj częściej
A mnie od rana lekko brzuch pobolewa jak na @ chyba no-spę wezmę bo chyba przy ewentualnym zagnieżdżeniu takie skurcze nie są chyba dobre.
OF wyznaczył mi owu, ale moim zdaniem była wcześniej. Możecie luknąć na mój wykres.
A jeśli chodzi o trzymanie nóg do góry po seksie to też nie uważam tego za paranoję. Sama ten trik stosowałam przy staraniach o pierwsze dziecko i bardzo szybko się udało, jest syn. Teraz też ten trik zastosowałam, juz nie długo okaże się czy pomogło. Koleżance o tym trzymaniu nóg do góry powiedziałam bo coś się jej starania nie udawały a po dwóch miesiącach zaszła, ma syna. Także coś w tej akrobacji jestWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 07:40
daga_00 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:Święte słowa
biedroneczko [/] tulam mocno, następny cykl Twój
witaj daga dawno Cię tu nie było, zaglądaj częściej
A mnie od rana lekko brzuch pobolewa jak na @ chyba no-spę wezmę bo chyba przy ewentualnym zagnieżdżeniu takie skurcze nie są chyba dobre.
OF wyznaczył mi owu, ale moim zdaniem była wcześniej. Możecie luknąć na mój wykres.
A jeśli chodzi o trzymanie nóg do góry po seksie to też nie uważam tego za paranoję. Sama ten trik stosowałam przy staraniach o pierwsze dziecko i bardzo szybko się udało, jest syn. Teraz też ten trik zastosowałam, juz nie długo okaże się czy pomogło. Koleżance o tym trzymaniu nóg do góry powiedziałam bo coś się jej starania nie udawały a po dwóch miesiącach zaszła, ma syna. Także coś w tej akrobacji jest
Moim zdaniem trzymanie nóg w górze po stosunku, na pewno nie zaszkodzi
ja staram się zawsze potrzymać
Dzięki za kciukiPostaram się czymś zająć, ale nie wiem czy dam radę nie myśleć. Znając @ i tak się pojawi tak jak będzie chciała.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki luknijcie na mój wykres, OF wyznaczył mi owulację na 15dc ale ja myślę że była wcześniej, a Wy jak myślicie?
Cykle mam regularne 26 dni (czasem 25, 27).
Ja się zbieram i idę na targWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 08:43
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
S@ti wrote:Hej dziewczyny
Wraz z mężem staramy się o dziecko.Więc chce was popytać czy używacie jakiś witamin dodam że cykl Mann co 30dni równo w zegarku.Czy sądzicie ze nogi do góry po stosunku to paranoja??Czy od razu biegać do toalety.Czy pozycja ma jakieś znaczenie??I co ile się kochacie ??Raz dziennie czy częściej.CZy w dni płodne codziennie czy z przerwami.
Po sexie nogi do góry biorę i tak leżę sobie spokojnieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:Haaaaj
Jestem znowu w niedoczasie i chyba nie dam rady was dzis nadrobić
Mam tylko nadzieje ze nic złego po drodze sie nie stało
Ja nie trafiłam....znowu....z serduszkowaniemdopiero wczoraj nam sie udało a było to 48h po owu bo dzis system pokazał mi ze owu było 12 dnia a my wczoraj 14 - do tego system przestawił mi @ z 27 na 24 co jest bardzo ciekawe
No nic - pożyjemy zobaczymy
Nadziei nie mamMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO