Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
bbee wrote:Niby drugi, ale przy pierwszym w zasadzie nie wiem nawet czy nie zaczęliśmy się starać jak już dni płodne się kończyły... bo to była taka spontaniczna decyzja.
Właśnie to jest najgorsze, że ten wykres się tak ładnie zapowiada, mózg oszukuje objawami, jeszcze gorzej niż miesiąc temu. Rozczarowanie będzie jeszcze większe
Jak dopiero 2cs to nie ma co się martwić -
Hej dziewczyny
Wraz z mężem staramy się o dziecko.Więc chce was popytać czy używacie jakiś witamin dodam że cykl Mann co 30dni równo w zegarku.Czy sądzicie ze nogi do góry po stosunku to paranoja??Czy od razu biegać do toalety.Czy pozycja ma jakieś znaczenie??I co ile się kochacie ??Raz dziennie czy częściej.CZy w dni płodne codziennie czy z przerwami.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:-) ja dzisiaj na basenie odkrytym byłam
ah sobie popływałam
co do starań pełen luz
w tym cyklu to bardzo mało serduszkek więc nie ma co sobie nadziei robić
Ostatnio oglądałam wypowiedź lekarza w programie "Pytaniu na śniadaniu" o staraniach że duzo kobiet ma blokadę psychiczną że jak się bardzo czegoś chce to się nie uda i że najlepiej próbować sobie odpuścić troche. -
Czesc dziewczyny:* u mnie @ w pelni sie rozkrecila:* mam nadzieje, ze wrzesien dla nas wszystkich bedzie szczesliwy. Chociaz zycze dwoch kreseczek jeszcze tym testujacym w sierpniu. Przytulam mocno. Spokojnej nocki:*
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Czesc kochane
Witam na chwilę.... trochę mnie nie było...dostalam @ w cyklu, gdzie mega myslalam, ze sie udalo, wiec teraz mam wszystko w d....
Nie ma sexu bo owulka tylko dlatego, ze mamy ochote...
nie mierzę tempki w tym cyklu... dzis tylko zrobilam test owu i wyszedl pozytywny.. generalnie mam to gdzies
Gratuluję nowym zafasolkowanym..i bardzo mi przykro odnosnie Tuliskamam nadzieje, ze sie szybko pozbierasz... tulę i trzymam kciuki... !
Bede Was podczytwyac i trzymam kciuki za grochy :*Kim87 lubi tę wiadomość
-
S@ti wrote:Hej dziewczyny
Wraz z mężem staramy się o dziecko.Więc chce was popytać czy używacie jakiś witamin dodam że cykl Mann co 30dni równo w zegarku.Czy sądzicie ze nogi do góry po stosunku to paranoja??Czy od razu biegać do toalety.Czy pozycja ma jakieś znaczenie??I co ile się kochacie ??Raz dziennie czy częściej.CZy w dni płodne codziennie czy z przerwami.
Dziewczynki czy przed @ szyjka macicy powinna być nisko otwarta? Ja mam cały czas wysoko i zamknięta,ledwo ja dosięgnąć. Ok 2 godz temu sprawdzając jej położenie na palcu zostało troszkę śluzu zabarwione bardzo lekko na czerwono, ale okresu dalej brak i brzuch narazie przestał boleć teraz jakbym lekko czuła jajniki...co myślicie? Ja chyba zwarjuje...
-
Violet146 wrote:Dziewczynki czy przed @ szyjka macicy powinna być nisko otwarta? Ja mam cały czas wysoko i zamknięta,ledwo ja dosięgnąć. Ok 2 godz temu sprawdzając jej położenie na palcu zostało troszkę śluzu zabarwione bardzo lekko na czerwono, ale okresu dalej brak i brzuch narazie przestał boleć teraz jakbym lekko czuła jajniki...co myślicie? Ja chyba zwarjuje...
19Biedroneczka91 wrote:Hej:) ja nie uwazam, ze nogi w gore to paranoja. Ja leze z poduszka pod pupa i czytam lub ogladam okolo pol godziny:) co do pozycji niby najlepiej w tych ktorym pomaga grawitacja czyli misjonarskiej i od tylu, ale my stawiamy na spontanicznosc, staramy sie przytulac co drugi dzien ale bez wiekszej presji, jak mamy ochote czesciej to nie czekamy, a jak w jakis dzien nie chcemy to odpoczywamy.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
daga_00 wrote:Czesc kochane
Witam na chwilę.... trochę mnie nie było...dostalam @ w cyklu, gdzie mega myslalam, ze sie udalo, wiec teraz mam wszystko w d....
Nie ma sexu bo owulka tylko dlatego, ze mamy ochote...
nie mierzę tempki w tym cyklu... dzis tylko zrobilam test owu i wyszedl pozytywny.. generalnie mam to gdzies
Gratuluję nowym zafasolkowanym..i bardzo mi przykro odnosnie Tuliskamam nadzieje, ze sie szybko pozbierasz... tulę i trzymam kciuki... !
Bede Was podczytwyac i trzymam kciuki za grochy :*głową do góry zajdziesz szybko
daga_00 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Violet146 wrote:Dziewczynki czy przed @ szyjka macicy powinna być nisko otwarta? Ja mam cały czas wysoko i zamknięta,ledwo ja dosięgnąć. Ok 2 godz temu sprawdzając jej położenie na palcu zostało troszkę śluzu zabarwione bardzo lekko na czerwono, ale okresu dalej brak i brzuch narazie przestał boleć teraz jakbym lekko czuła jajniki...co myślicie? Ja chyba zwarjuje...
Przestań sprawdzać szyjketylko się stresujesz niepotrzebnie i możesz nabawic infekcji.
-
Violet146 wrote:Dziewczynki czy przed @ szyjka macicy powinna być nisko otwarta? Ja mam cały czas wysoko i zamknięta,ledwo ja dosięgnąć. Ok 2 godz temu sprawdzając jej położenie na palcu zostało troszkę śluzu zabarwione bardzo lekko na czerwono, ale okresu dalej brak i brzuch narazie przestał boleć teraz jakbym lekko czuła jajniki...co myślicie? Ja chyba zwarjuje...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat