Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Violet Rozumiem. To faktycznie, myślę, że w ciągu 2-3 dni maksymalnie powinna być @, albo dwie krechy na teście
Testy owu niestety nie pokazują samej owulacji, tylko wyrzut hormonu przed nią. Więc owulacja powinna być 24-36h od pozytywnego testu -
Dzezabella wrote:Ja nadal w pracy, szef mnie opieprzył za brak przepływu informacji, które powinny wyjść od niego do mnie i nie dotarły
Brzuch nadal boli.
Bella implantacja?
Chciałabym
W zeszłym cyklu trzy dni przed @ zaczęło mi się plamienie i obawiam się, że to może być powtórka. -
Witajcie Dziewczyny
Właśnie się zarejestrowałam i miło mi dołączyć do Was. Zaczynam swoją przygodę ze staraniem się, pierwszy cykl za mną i na dniach okaże się, czy coś się udało
Jutro termin @. Ciało podpowiada mi, że mnie nawiedzi z całą pewnością, pierwsze nadzieje zostaną wtedy zawiedzione, bo bardzo wnikliwie obserwowałam wszystko co się dzieje i dużo symptomów podpowiadało mi, że coś może być na rzeczy
Teraz już raczej te nadzieje odeszły, bo robiłam test..
Cóż, w każdym razie wsparcie innych kobiet w podobnej sytuacji z pewnością się przyda,dlatego jestem i już teraz życzę Wam upragnionego małego, wielkiego cudubbee, Kim87 lubią tę wiadomość
Dreams come true.. -
nick nieaktualny
-
Yellow wrote:Witajcie Dziewczyny
Właśnie się zarejestrowałam i miło mi dołączyć do Was. Zaczynam swoją przygodę ze staraniem się, pierwszy cykl za mną i na dniach okaże się, czy coś się udało
Jutro termin @. Ciało podpowiada mi, że mnie nawiedzi z całą pewnością, pierwsze nadzieje zostaną wtedy zawiedzione, bo bardzo wnikliwie obserwowałam wszystko co się dzieje i dużo symptomów podpowiadało mi, że coś może być na rzeczy
Cóż, w każdym razie wsparcie innych kobiet w podobnej sytuacji z pewnością się przyda,dlatego jestem i już teraz życzę Wam upragnionego małego, wielkiego cudu
Witam -
Bella_Bella wrote:Chciałabym
W zeszłym cyklu trzy dni przed @ zaczęło mi się plamienie i obawiam się, że to może być powtórka.
U mnie emocje już sięgają zenitu... jutro powinna przyjść ta wredna małpa @. wykres niby ładnie wygląda, objawy są, nie ma PMSu, lekkie bóle miesiączkowe, nie takie jak typowe jak zawsze. Piersi mam takie jakby osinaczone od biustonosza, ale nie takie bolące jak zawsze przed @. Ale nic nie wiadomo, co to będzie, mój mózg potrafi świetnie oszukiwać. Mogę mieć chociaż nadzieję, że @ nie przyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 18:03
-
Dzezabella wrote:Nawet jeśli było wcześniej w poprzednim cyklu, to teraz chyba wyjątkowo wcześnie...
Ale dopóki nie będziesz testować, to się nie dowiesz, niestety.
Mam nadzieję, że @ nie przyjdzie i dane mi będzie testować w tym cykluNastępny jest luzacki więc jak teraz się nie uda to następna szansa w październiku.
-
bbee wrote:trzymam kciuki by to była implantacja!
U mnie emocje już sięgają zenitu... jutro powinna przyjść ta wredna małpa @. wykres niby ładnie wygląda, objawy są, nie ma PMSu, lekkie bóle miesiączkowe, nie takie jak typowe jak zawsze. Piersi mam takie jakby osinaczone od biustonosza, ale nie takie bolące jak zawsze przed @. Ale nic nie wiadomo, co to będzie, mój mózg potrafi świetnie oszukiwać. Mogę mieć chociaż nadzieję, że @ nie przyjdzie.
Zapowiada się piękniePrzypomnij mi, który to Twój cykl starań?
-
Bella_Bella wrote:Zapowiada się pięknie
Przypomnij mi, który to Twój cykl starań?
Właśnie to jest najgorsze, że ten wykres się tak ładnie zapowiada, mózg oszukuje objawami, jeszcze gorzej niż miesiąc temu. Rozczarowanie będzie jeszcze większe -
A ja mam jeszcze pytanie do dziewczyn które brały luteinę (zwłaszcza dowcipnie
).
Miałyście plamienia w trakcie, czy @ przychodziła dopiero po skończeniu 'kuracji'? Jakie są wasze doświadczenia? -
Yellow wrote:Witajcie Dziewczyny
Cóż, w każdym razie wsparcie innych kobiet w podobnej sytuacji z pewnością się przyda,dlatego jestem i już teraz życzę Wam upragnionego małego, wielkiego cuduMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
bbee wrote:Niby drugi, ale przy pierwszym w zasadzie nie wiem nawet czy nie zaczęliśmy się starać jak już dni płodne się kończyły... bo to była taka spontaniczna decyzja.
Właśnie to jest najgorsze, że ten wykres się tak ładnie zapowiada, mózg oszukuje objawami, jeszcze gorzej niż miesiąc temu. Rozczarowanie będzie jeszcze większe;*
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzezabella wrote:A ja mam jeszcze pytanie do dziewczyn które brały luteinę (zwłaszcza dowcipnie
).
Miałyście plamienia w trakcie, czy @ przychodziła dopiero po skończeniu 'kuracji'? Jakie są wasze doświadczenia?
Nie pomogę bo ja tylko proga w ciąży brałemMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat