Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
bylam tu dawno temu, jak bylam jeszcze mloda, jedrna i piekna(stary nick: flaming
) - usunelam OF z powodu drugiej cb aaale powrocilam ...
nie bede wam wchodzic w parade aaaale przeczytalam post Dzezabelli iiiii kurde
Dzezabella: w ktorym dniu cyklu lekarz stwierdzil cykl bezowulacyjny? bo jak dla mnie owu mogla byc pozniej tego 29-32 cyklu (zobacz jaki mialas spadek tempki)
Bella - niektore dziewczyny maja piekny progesteron, ponad norme w drugiej fazie cyklu i cionzuni z tego nie ma a niektore dziewczyny wlasnie na tej podstawie sprawdzaja cionzunietrzymam kciuki!
Kimi, Zolzolina :*Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Mloda - jezeli nie mialas nigdy wielu cb, nie masz trombozy czy jak to tam sie zwie to szalej
co prawda orgazm powoduje mikro skurcze macicy ale jak ma byc ciaza to i tak bedzie
edit: dodam tylko, ze ja zeby wywolac @ jak sie spoznia to wtedy uprawiam duzo sportu i duzo szeksubo u mnie seks przyspiesza @ wiec aktualnie jestem ostrozna z tym bara bara coby dziedzic sie dobrze zagniezdzil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 12:19
-
śmietanko w 31 dc.
Nigdy nie miałam takich długich cykli, poza jednym cyklem w kwietniu, który trwał ponad 70dni i dostałam duphaston na wywołanie. Kolejne cykle były normalne, ale z dupkiem, no i teraz jak miał być "naturalny" to jest jaki jest...
edit: w tą owulację 29-30dc nie wierzę zbytnio, bo temperatura podniosła mi się od luteiny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 12:25
-
Dzezabella wrote:śmietanko w 31 dc.
Nigdy nie miałam takich długich cykli, poza jednym cyklem w kwietniu, który trwał ponad 70dni i dostałam duphaston na wywołanie. Kolejne cykle były normalne, ale z dupkiem, no i teraz jak miał być "naturalny" to jest jaki jest...
a jak u ciebie z prolaktyna? na jakies podstawie masz stwierdzone PCOS? badalas AMH?
jak bedziesz pewna, ze to nie ciaza (A zycze tobie ciazuni!! ) to proponuje maraton na silowni i maraton seksu - wtedy przyjdzie skubany okres
i 31dc nie widzial zadnego pecherzyka? ani plynu poowoluacyjnego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 12:25
-
to zycze tobie, zebys sie @ doczekala za kilkanascie miesiecy a w tym czasie, zeby sie groszek ladnei rozwijal i przyszedl na swiat
natomiast jak groszka nie ma i przyjdzie @ to zbadaj prolaktyne, zacznij lykac niepokalanka i lec po bromka do gina
-
bita_smietana wrote:to zycze tobie, zebys sie @ doczekala za kilkanascie miesiecy a w tym czasie, zeby sie groszek ladnei rozwijal i przyszedl na swiat
natomiast jak groszka nie ma i przyjdzie @ to zbadaj prolaktyne, zacznij lykac niepokalanka i lec po bromka do gina
Dziękuję kochana!
Gdyby groszka nie było, to taki był plan żeby wszystko pobadać i z wynikami iść do gina, ale przeciąga się cholerstwo
A niepokalanek i bromek na co? (jeszcze nie ogarniam wszystkich leków i wspomagaczy)
-
Dzezabella wrote:Dziękuję kochana!
Gdyby groszka nie było, to taki był plan żeby wszystko pobadać i z wynikami iść do gina, ale przeciąga się cholerstwo
A niepokalanek i bromek na co? (jeszcze nie ogarniam wszystkich leków i wspomagaczy)
na prolaktyne, tzn. na jej zbicieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 12:46
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Wczoraj napisalyscie mi że jeśli się przesunęła owulacja to okres tez się przesunie, czyli po owulacji do @ zawsze musi być 14 dni? - Jeśli tak to @ powinna się pojawić dziś lub jutro skoro owulacja była chyba 14 sierpnia?
Drugie pytanie to czy przed @ szyjka macicy nie powinna się obniżyć?, bo mi sie cały czas utrzymuje bardzo wysoko...
Normalnie to ja zawsze czuje, że ma przyjść @, bo dzień przed@ pobolewa mnie podbrzusze. A teraz pobolewa mnie od kilku dni raz mocniej raz miej raz wogole, czasem inaczej niż zwykle, raz kręgosłup boli..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 14:20
-
Violet książkowo właśnie około 14 dni powinna trwać faza lutealna.
Ale co organizm to różnica, dlatego warto się obserwować. A jesteś pewna, że owulacja Ci się przesunęła? Miałaś monitoring? -
Dzezabella wrote:Violet książkowo właśnie około 14 dni powinna trwać faza lutealna.
Ale co organizm to różnica, dlatego warto się obserwować. A jesteś pewna, że owulacja Ci się przesunęła? Miałaś monitoring? -
bita_smietana wrote:hej dziewczyny
bylam tu dawno temu, jak bylam jeszcze mloda, jedrna i piekna(stary nick: flaming
) - usunelam OF z powodu drugiej cb aaale powrocilam ...
nie bede wam wchodzic w parade aaaale przeczytalam post Dzezabelli iiiii kurde
Dzezabella: w ktorym dniu cyklu lekarz stwierdzil cykl bezowulacyjny? bo jak dla mnie owu mogla byc pozniej tego 29-32 cyklu (zobacz jaki mialas spadek tempki)
Bella - niektore dziewczyny maja piekny progesteron, ponad norme w drugiej fazie cyklu i cionzuni z tego nie ma a niektore dziewczyny wlasnie na tej podstawie sprawdzaja cionzunietrzymam kciuki!
Kimi, Zolzolina :*
Lof ju end mis juMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Violet Rozumiem. To faktycznie, myślę, że w ciągu 2-3 dni maksymalnie powinna być @, albo dwie krechy na teście
Testy owu niestety nie pokazują samej owulacji, tylko wyrzut hormonu przed nią. Więc owulacja powinna być 24-36h od pozytywnego testuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 14:35
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1961a8b8321e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
6.07 - Madera2000 - pozytywny
12.07 - Cherry_Blossom - pozytywny
14.07 - Nutka88 - pozytywny
16.07 - Evelin - pozytywny
27.07 - Magdama - pozytywny
29.07 - KingaJulia91 - pozytywny
19.08 - Lokokoko - pozytywny
22.08 - Worldbyme - pozytywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b16f1eb471c.jpg
TESTUJĄ
30.08 - Justyś91
31.08 - Wvmvw, Katie31
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce3ce1601ce9.jpg
TESTUJĄ
2.09 - Parsleyek
6.09 - Bella_Bella
8.09 - Szatynka
12.09 - Czarnulka24
14.09 - Kim87
15.09 - Ewa231
20.09- Mayes
25.09 - Msiaq
Im się udało
Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg
Sylwia91 - TP -> 30.10.2016
Duśka:) - TP -> 27.11.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
eveli_na - TP -> 26.12.2016
Anula1986 - TP -> 28.12.2016
szuflada - TP -> 29.12.2016
Allmita - TP > 09.01.2017
Sandrula - TP -> 03.02.2017
Nats - TP -> 05.02.2017
KlaudyŚ - TP -> 13.02.2017
Tuliska - TP -> 06.03.2017
Elunia
Cherry_Blossom -TP -> 21.03.2017
Evelin - TP -> 23.03.2017
ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,123.html
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Młoda19 wrote:Dziewczyny mam pytanie
Jak to jest u Was z seksem po owulacji? Bo slyszalam ze nie powinno sie kochac zeby nie przeszkodzic w zagniezdzieniu zarodkaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Mayes wrote:Kim kochana ja bede testowac 20 wrzesnia. W sierpniowym cyklu sie nie udalo.Dostalam okres dwa dni przed testowaniem
(( Moze wrzesień bedzie łaskawy. Zycze nam wszystkim tego...
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat