Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:To ja musze zacząć brac vit C - cały cykl ją się bierze ?
ja też biorę od początku cyklu wit. C i mam zamiar brać do końcaKim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
ja luuuzuje od września
teraz się już pomierzę, czuję i tak, że będzie @
podczasdzisiaj czułam walenie w szyjkę już na początku, czyli to znak, że jest franca nisko i będzie @ za 2-3 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 12:02
-
nick nieaktualnyCześć, dołączam do forum staraczek, które rozumieją co to znaczy, kiedy nie udaje sie za pierwszym razem.
Wokół wszystkie koleżanki w ciąży, teściowa marudząca o wnuka i to wieczne dopytywanie "a wy kiedy?"
Kilka wizyt u gina i niby wszystko jest dobrze, letrox od dwóch tygodni na zbicie tsh bo trochę zqa wysokie na zajście podobno i miesiące starań bez efektu.
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
Gąsior wrote:Cześć, dołączam do forum staraczek, które rozumieją co to znaczy, kiedy nie udaje sie za pierwszym razem.
Wokół wszystkie koleżanki w ciąży, teściowa marudząca o wnuka i to wieczne dopytywanie "a wy kiedy?"
Kilka wizyt u gina i niby wszystko jest dobrze, letrox od dwóch tygodni na zbicie tsh bo trochę zqa wysokie na zajście podobno i miesiące starań bez efektu.
witaj w naszym gronie, rozgość się i czuj jak u siebie
my tu walczymy i walczymy...
ja mam tsh na górnej granicy i na euthyroksie od kilku tygodni, niedługo będzie miesiąc i zobaczymy, jak efekty -
Gąsior wrote:Cześć, dołączam do forum staraczek, które rozumieją co to znaczy, kiedy nie udaje sie za pierwszym razem.
oj dziewczyny, ja luzuje, luzuje i tak potem się stresuję
Ta głowa to mnie strasznie męczy, dawno mnie tak nie bolała. Nie nadążam za Waszymi postami ;P -
Zołza:) wrote:A ja nawet nie wiem co tam u mnie w "kanale"
Jakoś nie mogę się przemoc do wkladania palucha :p
ja se wsadzam od paru dniale tylko po to aby lactovaginal se zapodać. Mogłabym przy okazji pomacać jak tam szyjka się miewa ale dałam se z tym spokój.
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Kto się ze mną kawki napije?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2110721d577d.jpgDzezabella, Kim87 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Kto się ze mną kawki napije?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2110721d577d.jpgja stawiam ciacho. Pieklam wczoraj:*
Parsleyek lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:ja luuuzuje od września
teraz się już pomierzę, czuję i tak, że będzie @
podczasdzisiaj czułam walenie w szyjkę już na początku, czyli to znak, że jest franca nisko i będzie @ za 2-3 dni
Właśnie wracam z wc... skusiłam się... paluch poszedł na zwiady...
Nisko i twardo.
No i po temacie. -
nick nieaktualnyGąsior wrote:Cześć, dołączam do forum staraczek, które rozumieją co to znaczy, kiedy nie udaje sie za pierwszym razem.
Witaj
Czuj się jak u Siebie -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Właśnie wracam z wc... skusiłam się... paluch poszedł na zwiady...
Nisko i twardo.
No i po temacie.
przybij pionę!
jutro czeka mnie zajeb... spadek temp. wyjściową mam w tym cyklu 36jak z reguły spadało z 36,9 na 36,3 to teraz? będzie się działo
Zołza:) lubi tę wiadomość