Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, od jakis dwóch dni pobolewa mnie prawy jajnik. Szczególnie jak chodzę.. Lekkie rwanie, kucie, ale też nie zawsze.
Czy to torbiel?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Nie o Tobie Bejbe mowa :p
Głupia ja !!!
Moja Lucy się nazywa w fimie ale Lucy czy LiLi jeden czort
Mówie no takie ma tam z tyłu wycienioniowane na biało jak by jasnosc z nieba na nią spadała - mówie no o mnie jak nic
Hahaha a tu nie
Oj mądra jaZołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPączek wrote:Hahahah to padłam no padłam
Głupia ja !!!
Moja Lucy się nazywa w fimie ale Lucy czy LiLi jeden czort
Mówie no takie ma tam z tyłu wycienioniowane na biało jak by jasnosc z nieba na nią spadała - mówie no o mnie jak nic
Hahaha a tu nie
Oj mądra ja
Możesz sobie pierdyknac Maryjke na Ava :p
Może nastapi poczęcie od razuKim87 lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Patrząc na sam wykres - skok temperatury wydawałoby się, że of dobrze wyznaczył owulację. Ale może Twoje odczucia śluzu czy bólu jajników wskazują, że wcześniej, więc i tak mogło być.
Cieszę się, że mogłaś wznowić starania i owulka się pojawiła. Trzymam kciuki!
dzięki
nawet nie wiesz jak bardzo czekałam na zielone światełkowreszcie się doczekałam ... a to czekanie było najgorsze.
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Najmłodsza_staraczka wrote:Dziewczyny, od jakis dwóch dni pobolewa mnie prawy jajnik. Szczególnie jak chodzę.. Lekkie rwanie, kucie, ale też nie zawsze.
Czy to torbiel?
Może być owulacja -
Zołza:) wrote:Jak to właściwie jest z tymi jajnikami?
Bolą na .. owulke ? po owulce ? Na zagniezdzenie ? Na okres? ;P
Kurna... bo się gubie powoli
mnie lewy jajcor napieprzał przez kilka dni i sama zgłupiałam.
Teraz znowu skurcze i rozpulchnienie macicy i też się zastanawiam czy to groszek sobie ścielę wyrko czy cuś innego jest na rzeczy.
LILI coś Ty nagrzeszyła, że z Matki Bożej diablicą się stałaś09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualnyszatynka wrote:mnie lewy jajcor napieprzał przez kilka dni i sama zgłupiałam.
Teraz znowu skurcze i rozpulchnienie macicy i też się zastanawiam czy to groszek sobie ścielę wyrko czy cuś innego jest na rzeczy.
LILI coś Ty nagrzeszyła, że z Matki Bożej diablicą się stałaś
A ja nawet nie wiem co tam u mnie w "kanale"Jakoś nie mogę się przemoc do wkladania palucha :p
-
szatynka wrote:mnie lewy jajcor napieprzał przez kilka dni i sama zgłupiałam.
LILI coś Ty nagrzeszyła, że z Matki Bożej diablicą się stałaś
zrezygnowałam z idei zawsze dziewica -
Kim87 wrote:Tez mam taką co od razu zaszła w obie ciążę. Bez wysiłku. Nic a nic. Nie kumam
moja siostra ma dwójkę dzieci ze złotego strzału.
Chciała aby między nimi była różnica 5 lat no i ma a dokładnie 5 lat i 8 dniFarciara
A co najśmieszniejsze syna urodziła w Prima AprilisWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 11:48
Kim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualny
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Dziewczyny, od jakis dwóch dni pobolewa mnie prawy jajnik. Szczególnie jak chodzę.. Lekkie rwanie, kucie, ale też nie zawsze.
Czy to torbiel?Zołza:) lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny