Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
19Biedroneczka91 wrote:Wiem, że łatwo nie będzie, ale jeśli to to, jeśli dlatego Marysia odeszła, byśmy dali szczęście i Miłość jakiemuś niekochanemu dziecku, to tak właśnie będzie, pokonamy wszystkie przeszkody, mamy przecież wsparcie z góry. Gdy zaczynam myśleć o adopcji, od razu przypomina mi się ta przeczytana opowieść: http://bebzol.com/pl/Rozmowa-z-aniolem-strozem.146490.html . Wtedy płaczę i zbieram siły:* a z Waszym wsparciem będzie jeszcze łatwiej:***
Biedroneczko, trzymam kciuki:***
A w jakim jesteście wieku ? -
marciaa wrote:A ja kebaba zamówiłam. Po pracy się należy
a ja sajgonki + smażony makaron ryżowy z warzywami + surówka
19Biedroneczka91 wrote:Ja mam prawie 25 lat, a mój mężulo prawie 26:*
ok ja już mykam, trza młodego ogarnąć do snu a i mi samej powieki się kleją
dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 21:20
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Szaron wrote:Dziewczyny mam pytanie, może będziecie wiedzieć - czy mi się przywidziało, czy jest możliwość dwóch owulacji w cyklu (albo prób owulacji)? Miałam w 13dc śluz płodny przy negatywnych testach owulacyjnych, a potem śluz płodny nagle wrócił w 22dc i test wyszedł pozytywny. Mega to było dziwne, szczególnie że za tym drugim razem było to z zaskoczenia i trwało niecałą dobę. Nie mierzę temperatury, pewnie powinnam zacząć..
czasem się zdarza choć rzadko. Czasem masz śluz ale do owu nie dochodzi a czasem tak
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Zołza:) wrote:Fak !
Wyczerpałam całego neta w tel...
Także... będzie na jakiś czas ode mnie spokój ( w tle słychać oklaski i okrzyki)
Szaron Witaj!
Zołza:) lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
19Biedroneczka91 wrote:Ale pognalyscie z tematem:*;* witam nowe staraczki:* my zaczynamy ,,walke na dwoch frontach". W srode rozmowa w Osrodku Adopcyjnym. Licze na kciuki i modlitwy:):* prooooosze:*Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat