Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Małżonek miał dziś wolne to nas wziął na małą wycieczkę i wróciłam b. zmęczona, w dodatku jednak do mnie przyszła franca @
.
Dziewczynki a skoro już przyszła to co mogę zacząć mierzyć temperature od jutra ( dziś nie mogłam bo przyszła koło 9a wstałam o 7)i gdzie najlepiej mierzyć, bo słyszałam że najlepszym miejscem jest pochwa..?
No i przyznam szczerze że trochę jestem Ciemna w tym bo nigdy nie mierzyłam sobie temperatury, i nigdy mi sie nie spóźnił @ dlatego nie wiem jak mam teraz to mniej więcej wyliczyć...tzn owulacje.. I jeszcze jedno skoro wszystko się przesunęło i okres i @ jak nigdy to czy oznacza coś nie tak, czy parę dni opóźnieniea są w normie..? - pomożecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 22:17
-
Szaron wrote:Dziewczyny mam pytanie, może będziecie wiedzieć - czy mi się przywidziało, czy jest możliwość dwóch owulacji w cyklu (albo prób owulacji)? Miałam w 13dc śluz płodny przy negatywnych testach owulacyjnych, a potem śluz płodny nagle wrócił w 22dc i test wyszedł pozytywny. Mega to było dziwne, szczególnie że za tym drugim razem było to z zaskoczenia i trwało niecałą dobę. Nie mierzę temperatury, pewnie powinnam zacząć..
Organizm w jednym cyklu może podchodzić do owu kilka razy. Może za pierwszym razem coś było nie tak i zrezygnował -
Violet146 wrote:Małżonek miał dziś wolne to nas wziął na małą wycieczkę i wróciłam b. zmęczona, w dodatku jednak do mnie przyszła franca @
.
Dziewczynki a skoro już przyszła to co mogę zacząć mierzyć temperature od jutra ( dziś nie mogłam bo przyszła koło 9a wstałam o 7)i gdzie najlepiej mierzyć, bo słyszałam że najlepszym miejscem jest pochwa..?
No i przyznam szczerze że trochę jestem Ciemna w tym bo nigdy nie mierzyłam sobie temperatury, i nigdy mi sie nie spóźnił @ dlatego nie wiem jak mam teraz to mniej więcej wyliczyć...tzn owulacje.. - pomożecie?Violet146 lubi tę wiadomość
wvmvw wrote:@@@@
Nie lubię!Wspieram :*
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Violet146 wrote:Małżonek miał dziś wolne to nas wziął na małą wycieczkę i wróciłam b. zmęczona, w dodatku jednak do mnie przyszła franca @
.
No i przyznam szczerze że trochę jestem Ciemna w tym bo nigdy nie mierzyłam sobie temperatury, i nigdy mi sie nie spóźnił @ dlatego nie wiem jak mam teraz to mniej więcej wyliczyć...tzn owulacje.. I jeszcze jedno skoro wszystko się przesunęło i okres i @ jak nigdy to czy oznacza coś nie tak, czy parę dni opóźnieniea są w normie..? - pomożecie?
I też @ !?Ściskam
Violet146 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Dziewczynki a dopisałam w poście - chyba za późno jak to jest z tym opóźnieniem owulacji i @ czy jeśli się spóźniały to znaczy że coś jest nie tak, czy do paru dni jest to dopuszczalne, - pytam bo nigdy nie miałam wcześniej z tym problemu? I jeszcze jedno w związku z opoznieniem i owulacji i @ nie wiem kiedy zacząć testować owulacje..?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 22:48
-
U mnie faza urojeń w pełni i pierwszy raz!
Wysoka temperatura, wczoraj jednorazowe plamienie w postaci niteczek krwi w śluzie, ból głowy, ból brzucha, senność (musiałam zdrzemnac się po pracy a nigdy tego nie robię
). Także tego
Nawet własnemu organizmowi tyle da się wmówić19Biedroneczka91, misiaq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33e16c878796.jpg
nie wiem czy widać bladziocha, na żywo było widać całkiem całkiem, ale na zdjęciu słabo.
Rozpłakałam się ze szczęścia.Pączek, Bella_Bella, Parsleyek, 19Biedroneczka91, misiaq, Zołza:), Kim87, Dzezabella, daga_00 lubią tę wiadomość
-
bbee wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33e16c878796.jpg
nie wiem czy widać bladziocha, na żywo było widać całkiem całkiem, ale na zdjęciu słabo.
Rozpłakałam się ze szczęścia.
Widaaaaać!!!! Cudnie! Gratuluję!!!bbee lubi tę wiadomość
-
Serio, teraz nie wiem co ze sobą zrobić. Jestem równocześnie w takim szoku i taka szczęśliwa, że zgłupiałam
Miałam tyle objawów na tą ciążę, że myślałam, że wpadłam w jakąś paranoję.
Nie wiem czy iść na betę czy nie, może poczekać na wizytę u lekarza, za 3 tyg. Chyba że będzie się coś działo. Sama nie wiem.