Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa231 wrote:ojejjjj... słodkiego masz tego swojego męża!!!
ehhh... mój zero romantyzmu... wrrr normalnie nóż się sam otwiera w kieszeni. Minimum starania a jaką przyjemność można komuś zrobić
W nocy jak mam silne bóle to nie śpi tylko czuwa przy mnie przynosi ciepłą herbatkę robi termofory i masuje brzuszekdobuska, Kim87 lubią tę wiadomość
-
czytałyście o diecie dr Ewy Dąbrowskiej??
http://www.poradnikzdrowie.pl/diety/odchudzajace/dieta-dabrowskiej-zasady-efekty-diety-warzywno-owocowej-dr-dabrowskiej_41939.html
dla kogo??
dla osób z problemami natury hormonalnej, np. cierpiące na zaburzenia miesiączkowania, dolegliwości związane z menopauzą, niedoczynność i guzki tarczycy, nadmiar estrogenów czy prolaktyny, torbiele jajników, mięśniaki macicy;
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Ojej. Nie ma mnie kilka godzin, a tu takie rewolucje:* dziewczyny @ nas nie zalamie, wrzesień bedzie nasz:*:* jutro nowy miesiac, nowe nadzieje:* nowe jajeczka i plemniczki:* Zołzusia, ale szybko sie starzejesz. W jakims filmie to kiedys widziałam:)
czarnulka24 lubi tę wiadomość
LILITH.P wrote:czytałyście o diecie dr Ewy Dąbrowskiej??
http://www.poradnikzdrowie.pl/diety/odchudzajace/dieta-dabrowskiej-zasady-efekty-diety-warzywno-owocowej-dr-dabrowskiej_41939.html
dla kogo??
dla osób z problemami natury hormonalnej, np. cierpiące na zaburzenia miesiączkowania, dolegliwości związane z menopauzą, niedoczynność i guzki tarczycy, nadmiar estrogenów czy prolaktyny, torbiele jajników, mięśniaki macicy;
oooo... zaraz będę czytać , nie zależy mi na figurze bo mam odpowiednią . ale prolaktyna, torbiele , zaburzenia hormonalne to coś dla mnie .. bo chyba mam problem z prolaktyna a owoce uwielbiami sałatki warzywne więc dieta odpowiednia
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
A co do rozmowy. Napisalismy podanie, wypisalismy oswiadczenia i pozostalo czekac... Na razie na termin szkolenia... Kobitka chciala nas jawnie zniechęcić, nie wiem czy to jeden z elementow ich postepowania... Powiedziała, ze jestesmy bardzo mlodzi i jest tak duzo ludzi, ktorzy nie maja innego wyjscia poza adopcja... Hmmm ciekawe dlaczego, jesli ponoc jest tylu chetnych rodzicow, tak wiele dzieci przevmbywa w ddomach dziecka, pogotowiach opiekunczych itd.
oooo nawet jest przy stwierdzonych chorobach autoimmunologicznych , i polepsza jakość snu
coś dla mnie
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czesc laski...
Wrocilam z roboty, masakra... zaczyna się rok szkolny i bhp-owiec potrzebny wszedzie i na juz...
Justyś tule Cie mocno i tak jak dziewczyny napisaly, 2 minusy w sierpniu muszą dać plus we wrześniu :)Dobrze, ze Mąż Cie wspiera i sie Tobą opiekuje..Lubie to
Kim87 lubi tę wiadomość
-
aha odnośnie grejpfrutów i soków grejpfrutowych uwielbiam je ale teraz nie piję bo kiedyś czytałam że wpływa na niektóre leki tzw może podwoić ich działanie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
19Biedroneczka91 wrote:A co do rozmowy. Napisalismy podanie, wypisalismy oswiadczenia i pozostalo czekac... Na razie na termin szkolenia... Kobitka chciala nas jawnie zniechęcić, nie wiem czy to jeden z elementow ich postepowania... Powiedziała, ze jestesmy bardzo mlodzi i jest tak duzo ludzi, ktorzy nie maja innego wyjscia poza adopcja... Hmmm ciekawe dlaczego, jesli ponoc jest tylu chetnych rodzicow, tak wiele dzieci przevmbywa w ddomach dziecka, pogotowiach opiekunczych itd.
możliwe, że to takie podejście taktyczne... zabronić Wam nie mogą starać się o adpocjestaracie się o maleństwo, czy starszego dzieciaczka?
-
czarnulka24 wrote:aha odnośnie grejpfrutów i soków grejpfrutowych uwielbiam je ale teraz nie piję bo kiedyś czytałam że wpływa na niektóre leki tzw może podwoić ich działanie
ja po urlopie wystartuje z dietką
żal mi jedynie chlebka, choć go nie jem wiele i serów ;(
bez mięsa mogę funkcjonować
już widzę, jak wciągam puree z kalafiora i selera z koperkiem i górą surówek, dużo zup kremów i zakiszę buraczki na sok i będę pićczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Chcielibysmy Malenstwo. Ale w sumie preferencje podaje sie dopiero po szkoleniu. No nic zobaczymy. To nie zmienia faktu, ze walcze wraz z Wami by wrzesień byl szczesliwy. W tamtym roku byl...
czarnulka24, Violet146 lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Chcielibysmy Malenstwo. Ale w sumie preferencje podaje sie dopiero po szkoleniu. No nic zobaczymy. To nie zmienia faktu, ze walcze wraz z Wami by wrzesień byl szczesliwy. W tamtym roku byl...
ja we wrześniu stawiam na spontanicznei bez mierzenia, sikania na testy owu
urlop przed nami, podobno w górach zawsze zwiększa się płodność
daga_00, Bella_Bella, misiaq lubią tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Chcielibysmy Malenstwo. Ale w sumie preferencje podaje sie dopiero po szkoleniu. No nic zobaczymy. To nie zmienia faktu, ze walcze wraz z Wami by wrzesień byl szczesliwy. W tamtym roku byl...
u mnie był listopad szczęśliwy bo wtedy I raz zaciążyłam , mam nadzieję że teraz wrzesień nam przyniesie szczęście ..
trzymam kciuki ;* za wszystkie abyśmy za fasolkowałydaga_00 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
LILITH.P wrote:ja po urlopie wystartuje z dietką
żal mi jedynie chlebka, choć go nie jem wiele i serów ;(
bez mięsa mogę funkcjonować
już widzę, jak wciągam puree z kalafiora i selera z koperkiem i górą surówek, dużo zup kremów i zakiszę buraczki na sok i będę pić
Sama wiem po sobie. Eliminacja niektorych produktow moze powodować efekt jojo w przyszłości. Sukcesem nie jest zrzucić, ale utrzymac wagęNa stałe warto wyrzucić typową smieciowke... ale wiadomo, ze czasem i człowiek ma na to ochote
Ja schudlam z 70 kg na 55 kg
tym sposobem
-
LILITH.P wrote:ja we wrześniu stawiam na spontaniczne
i bez mierzenia, sikania na testy owu
-
ja mieszkam w górach ;/ mam je za oknem heh
ale oby Tobie przyniosły szczęście ;* ja już długo w górach to na mnie nie działają ale Ty zmieniając klimat jak najbardziej korzystnie może wpłynąć27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
daga_00 wrote:Ja wychodzę z założenia, że lepiej jeść wszystko, ale z umiarem
Sama wiem po sobie. Eliminacja niektorych produktow moze powodować efekt jojo w przyszłości. Sukcesem nie jest zrzucić, ale utrzymac wagęNa stałe warto wyrzucić typową smieciowke... ale wiadomo, ze czasem i człowiek ma na to ochote
Ja schudlam z 70 kg na 55 kg
tym sposobem
ja np. nie jem żadnych kupnych wędlin, sama robię szyneczki, piekę pasztetycierpię jednak na brak ruchu i gubią mnie słodkości
daleki znajomy polecił mi raz na tydzien wciągnąć co się tylko lubi, a tak się mocno pilnować, taki dzień rozpusty przyspiesza metabolizm
kiedyś ogladałam jakiś program o żywieniu i niby są badania, że wszelkiego rodzaju głodówki są wskazane medyczne, regulują przemianą materii, wpływają na cholesterol, hormony. Wystarczy 1 dzień w tygodniu na samej wodzie
W sumie nie o schudnięcie chodzi, bo wolę ruch, ale jestem ciekawa wpływu na wyniki tarczycowenp. w samej niedoczynności zaleca się ograniczenie nabiału i węglowodanów