Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
19Biedroneczka91 wrote:Ja temp mierzyc bede bo sie uzaleznilam:) ale tez planuje wyluzowac. Mamy bardzo bogaty w wydarzenia wrzesien, wiec mysle ze troche mniej bede myslec i analizowac. Bedzie co ma byc:*
ja temp też będę mierzyć bo dość nisko temp w II fazie cyklu i jak się to powtórzy to muszę iść na konsultacje ,, ale testów chyba nie będę robić .. odpuszczę tym razem ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:ja mieszkam w górach ;/ mam je za oknem heh
ale oby Tobie przyniosły szczęście ;* ja już długo w górach to na mnie nie działają ale Ty zmieniając klimat jak najbardziej korzystnie może wpłynąć
to się zamieńmy na kolejne cykle i płodne
WY nad morze, my w gory -
czarnulka24 wrote:ja temp też będę mierzyć bo dość nisko temp w II fazie cyklu i jak się to powtórzy to muszę iść na konsultacje ,, ale testów chyba nie będę robić .. odpuszczę tym razem ..
może odbije
dziwne te sierpniowe wykresy
ja z reguły mam 36,8 w II fazie, a teraz jak wyskoczyło 37,7 i szok. Wszystko w okolicy 36 -
LILITH.P wrote:to się zamieńmy na kolejne cykle i płodne
WY nad morze, my w gory
ooo fajnie by było poleżeć na plażybyłam tylko 3 razy nad morzem w kołobrzegu , świnoujściu i międzyzdrojach ...
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
LILITH.P wrote:może odbije
dziwne te sierpniowe wykresy
ja z reguły mam 36,8 w II fazie, a teraz jak wyskoczyło 37,7 i szok. Wszystko w okolicy 36
nio nie wiem co się dzieje w tym sierpniu
ja zawsze miałam w II fazie w okolicy 36,5 max nawet w ciąży 37,0 na owu około 35,8 max 36,1
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
daga_00 wrote:Ja tak samo... nawet cięzko nazwać ten cykl u mnie "staraniowy"... kupilam karnet na silkę i przewiduje @
daga_00 u Ciebie podobnie jak u mnie kilka dni po owu temp niska a ty masz zawsze taka niską w drugiej fazie czy ten cykl jest pierwszym z taką temp? bo widziałam twój wykresWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 15:41
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Komu winogronko?
mi.. mniam mniam .. a białe czy fioletowe ??27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:daga_00 u Ciebie podobnie jak u mnie kilka dni po owu temp niska a ty masz zawsze taka niską w drugiej fazie czy ten cykl jest pierwszym z taką temp? bo widziałam twój wykres
W tym cyklu pełen luzWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 15:49
-
idę wnet spać bo o 00.00 trzeba wstać. życzę udanego wieczoru , przyciśnijcie dziś w łóżeczku tam swoich mężusiów hihi27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
daga_00 wrote:Czarnulka ja w tym cyklu nie mierze tepmeratury... oglądałaś pewnie poprzedni... powiem Ci ze za bardzo doswiadczenia nie mam bo tylko jeden cykl mierzylam.. ale na niskie temperatury pewnie mialo wpływ to, ze mierzyłam w ustach... kiedyś sobie rano zrobilam pomiar w ustach i w pochwie i roznie były duze... jeśli jeszcze kiedys bede mierzyc to juz w pochiwe... nie w ustach
W tym cyklu pełen luz
yhy , ja też zawsze ustach mierzę pod językiem w tym samym miejscu no możliwe że widziałam stary cykl27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
daga_00 wrote:Czarnulka ja w tym cyklu nie mierze tepmeratury... oglądałaś pewnie poprzedni... powiem Ci ze za bardzo doswiadczenia nie mam bo tylko jeden cykl mierzylam.. ale na niskie temperatury pewnie mialo wpływ to, ze mierzyłam w ustach... kiedyś sobie rano zrobilam pomiar w ustach i w pochwie i roznie były duze... jeśli jeszcze kiedys bede mierzyc to juz w pochiwe... nie w ustach
W tym cyklu pełen luz
ja w ustach miałam w poprzednich cyklach na poziomie 36,9
w ciągu dnia jak sobie poleżałam w spokoju i ciszy dobrą godzinkę nawet 37'4
temp. nie musi być wysoka, ma być wyższa od tych w 1 fazieanalogicznie, jak dopochwowo po owu masz wyższą, to i przed tak będzie
chodzi tylko o to, by widzieć przebieg temp.
czarnulka24 lubi tę wiadomość