X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Parsleyek Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Kobietki, do mnie @ zbliża się wielkimi krokami... Moje nadzieję zostały rozwiane przez standardowe plamienie i zmniejszającą się co dzień temperaturę. Chwilowo jest dla mnie ciężko przeżywać szczęście innych bez zazdrości więc muszę odejść z forum na jakiś czas... Będę prowadzić wykres, jak chcecie to piszcie na priv, ale na razie odpuszczam. Dzięki za wszystko <3

Bella kochanie trzymaj się i zbieraj siły. Jesteśmy na podobnym etapie starań, wiem co czujesz. Trzeba przetrwać dołek, wstać i walczyć dalej. Odpocznij ale nie poddawaj się. Trzymam mocno za Ciebie kciuki <3

29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
    l22nkrhmpu973w26.png
    "Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Kobietki, do mnie @ zbliża się wielkimi krokami... Moje nadzieję zostały rozwiane przez standardowe plamienie i zmniejszającą się co dzień temperaturę. Chwilowo jest dla mnie ciężko przeżywać szczęście innych bez zazdrości więc muszę odejść z forum na jakiś czas... Będę prowadzić wykres, jak chcecie to piszcie na priv, ale na razie odpuszczam. Dzięki za wszystko <3

Bella siedź na dupie ! :P
    Pisze Ci to weteranka tego Forum !
    Razem razniej... :*

Bella_Bella lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry Bry :D !

• daga_00 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Dziewczyny widze ze mocno trzymalyscie kciuki :) jest druga bladziutka kreska ale bardzo dobrze widoczna!!! Jezu jak sie ciesze ze to w koncu sie udalo :D
    Gratulcaje :D

zem3anlixz38accb.png
    Pracujemy nad rodzeństwem...
  • stokrotka666 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BRYYYYYYY!!!!!:) jezu jak mniie sutki bola:)

Zołza:) lubi tę wiadomość

0d1yqqmzw64bbzm4.png
  • Violet146 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kobietki

1 dzień Września i już dobre Wiadomości miejmy nadzieję, że już będzie taki caly wrzesień, tylko podwójne krechy - dziewczynki do boju....!!!

daga_00 lubi tę wiadomość

557ce75d7107a881ae504f8a4118ec67.png
  • Violet146 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Dziewczyny widze ze mocno trzymalyscie kciuki :) jest druga bladziutka kreska ale bardzo dobrze widoczna!!! Jezu jak sie ciesze ze to w koncu sie udalo :D

Serdecznie Gratuluję ... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 08:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka666 wrote:
    BRYYYYYYY!!!!!:) jezu jak mniie sutki bola:)

Mam to samo od 2tyg... dziś dodatkowo jakieś skurcze w pi... :P
    Fr@nca nadciąga !

emidomi lubi tę wiadomość

• daga_00 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Zołzita i czesc reszta ekipy :D

Wiecie co... prawdą jest, ze jak sie rok szkolny zaczyna to dzieci nie chcą wstac... :P moj Filip zawsze na nogach 7-7.30 a dzis go obudzilam po 8.30 ;) co prawda dziś tylko rozpoczęcie roku a od jutra juz przedszkole na maxa... ale mlody zwietrzyl co sie dzieje... ;)

Ja dziś nie pracuje... ide na to rozpoczecie roku a pozniej na pogrzeb... wujek umarł, nie bylam z nim zzyta, ale nie wypada nie pójsc... poza tym młody facet... ledwo 50 lat.. ;/

Zołza:) lubi tę wiadomość

zem3anlixz38accb.png
  • stokrotka666 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Mam to samo od 2tyg... dziś dodatkowo jakieś skurcze w pi... :P
    Fr@nca nadciąga !
    mnie od wczoraj bola ale wczoraj mialam tak spuchniete rece ze az bolaly

0d1yqqmzw64bbzm4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BELLA !! BELLA !!
    Proszona do tablicy ! :P

• daga_00 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Bella trzymaj sie.. ja Cie rozumiem... czasem trzeba zniknąc i sie wyciszyc, wyluzowac... Wszystkie dziewczyny tutaj sa kochane ale wiem po sobie, ze jak sie wiecznie gada o tej ciazy, to sie nie wyłaczy myslenia... ;/ Sciskam Cie mocno i dawaj znac co u Ciebie... <3

zem3anlixz38accb.png
  • szatynka Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    No i mamy wrzesień, także tego ten kochane życzę aby ten miesiąc był obfity w groszki.

młoda gratulacje, pięknie otworzyłaś naszą listę

bella odpocznij i wracaj do nas jak najszybciej.

parsleyek nie lubię Twojej @

Lili udanego wypoczynku

Ja młodego odstawiłam do przedszkola, stres u mnie mega. Młody totalny luz w doopie. Mam nadzieję że ten rok szkolny będzie lepszy od poprzedniego, choć patrząc na młodego zachowanie zaczynam wątpić w to :(
    daga_00 wrote:
    Wiecie co... prawdą jest, ze jak sie rok szkolny zaczyna to dzieci nie chcą wstac... :P moj Filip zawsze na nogach 7-7.30 a dzis go obudzilam po 8.30 ;) co prawda dziś tylko rozpoczęcie roku a od jutra juz przedszkole na maxa... ale mlody zwietrzyl co sie dzieje... ;)

mój wczoraj wcześnie poszedł spać bo nie chciał dziś zaspać, a dziś wstał punkt 7.30 poszedł do łazienki, umył zęby, buzię, ubrał ubrania jakie mu naszykowałam, włożył buty i gotowy :)

Ok. kawa wypita, trzeba uderzyć na miasto bo multum spraw do załatwienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 09:03

Parsleyek lubi tę wiadomość

09.06.2010r. - 💙

18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze <3

07.06.2017r - 💙
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Kochana buziam cie .

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • daga_00 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szatynka wrote:
    hej
    No i mamy wrzesień, także tego ten kochane życzę aby ten miesiąc był obfity w groszki.

młoda gratulacje, pięknie otworzyłaś naszą listę

bella odpocznij i wracaj do nas jak najszybciej.

parsleyek nie lubię Twojej @

Lili udanego wypoczynku

Ja młodego odstawiłam do przedszkola, stres u mnie mega. Młody totalny luz w doopie. Mam nadzieję że ten rok szkolny będzie lepszy od poprzedniego, choć patrząc na młodego zachowanie zaczynam wątpić w to :(

Ok. kawa wypita, trzeba uderzyć na miasto bo multum spraw do załatwienia.
    Hej Szatynka :) a co jest nie tak z zachowaniem Młodego? Luz w dupie u dziecka to chyba dobry objaw ;) teraz im sie skonczy laba, bo sie zmienila podstawa programowa i trza sie juz uczyc.. :) no i nam rodzicom dojdzie wiecej obowiazkow :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 09:03

zem3anlixz38accb.png
  • daga_00 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co.. tez mam cos takiego, ze jak się dowiem, ze jakas dziewczyna w ciazy jest to czuje takie uklucie zazdrosci... :P strasznie dziwne ale chyba dla staraczki normalne... ;)

zem3anlixz38accb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daga_00 wrote:
    Wiecie co.. tez mam cos takiego, ze jak się dowiem, ze jakas dziewczyna w ciazy jest to czuje takie uklucie zazdrosci... :P strasznie dziwne ale chyba dla staraczki normalne... ;)

Ja np siwa już jestem z zazdrości :P

• daga_00 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Ja np siwa już jestem z zazdrości :P
    Czyli to normalne ;) nie jestem sama :D

zem3anlixz38accb.png
  • Violet146 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Od dziś zaczęłam mierzyć temp. Ale nie mogę jej zapisać, również nie dam rady poprawić dzień @ bo jest zapisana na 26 a przyszła 29 sierpnia i na poprzedniej @ pokazuje ze trwała 5 dni a trwała 3 dni nie wiem jak to poprawić próbowałam i nic... Pomóżcie świezakowi

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daga_00 wrote:
    Czyli to normalne ;) nie jestem sama :D

Nie :D

‹‹ 3028 3029 3030 3031 3032 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ