Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Kobietki, do mnie @ zbliża się wielkimi krokami... Moje nadzieję zostały rozwiane przez standardowe plamienie i zmniejszającą się co dzień temperaturę. Chwilowo jest dla mnie ciężko przeżywać szczęście innych bez zazdrości więc muszę odejść z forum na jakiś czas... Będę prowadzić wykres, jak chcecie to piszcie na priv, ale na razie odpuszczam. Dzięki za wszystko
Bella kochanie trzymaj się i zbieraj siły. Jesteśmy na podobnym etapie starań, wiem co czujesz. Trzeba przetrwać dołek, wstać i walczyć dalej. Odpocznij ale nie poddawaj się. Trzymam mocno za Ciebie kciuki29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyBella_Bella wrote:Kobietki, do mnie @ zbliża się wielkimi krokami... Moje nadzieję zostały rozwiane przez standardowe plamienie i zmniejszającą się co dzień temperaturę. Chwilowo jest dla mnie ciężko przeżywać szczęście innych bez zazdrości więc muszę odejść z forum na jakiś czas... Będę prowadzić wykres, jak chcecie to piszcie na priv, ale na razie odpuszczam. Dzięki za wszystko
Bella siedź na dupie !
Pisze Ci to weteranka tego Forum !
Razem razniej... :*Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Młoda19 wrote:Dziewczyny widze ze mocno trzymalyscie kciuki
jest druga bladziutka kreska ale bardzo dobrze widoczna!!! Jezu jak sie ciesze ze to w koncu sie udalo
Serdecznie Gratuluję ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 08:54
-
nick nieaktualny
-
Czesc Zołzita i czesc reszta ekipy
Wiecie co... prawdą jest, ze jak sie rok szkolny zaczyna to dzieci nie chcą wstac...moj Filip zawsze na nogach 7-7.30 a dzis go obudzilam po 8.30
co prawda dziś tylko rozpoczęcie roku a od jutra juz przedszkole na maxa... ale mlody zwietrzyl co sie dzieje...
Ja dziś nie pracuje... ide na to rozpoczecie roku a pozniej na pogrzeb... wujek umarł, nie bylam z nim zzyta, ale nie wypada nie pójsc... poza tym młody facet... ledwo 50 lat.. ;/Zołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Kobietki, do mnie @ zbliża się wielkimi krokami... Moje nadzieję zostały rozwiane przez standardowe plamienie i zmniejszającą się co dzień temperaturę. Chwilowo jest dla mnie ciężko przeżywać szczęście innych bez zazdrości więc muszę odejść z forum na jakiś czas... Będę prowadzić wykres, jak chcecie to piszcie na priv, ale na razie odpuszczam. Dzięki za wszystko
-
hej
No i mamy wrzesień, także tego ten kochane życzę aby ten miesiąc był obfity w groszki.
młoda gratulacje, pięknie otworzyłaś naszą listę
bella odpocznij i wracaj do nas jak najszybciej.
parsleyek nie lubię Twojej @
Lili udanego wypoczynku
Ja młodego odstawiłam do przedszkola, stres u mnie mega. Młody totalny luz w doopie. Mam nadzieję że ten rok szkolny będzie lepszy od poprzedniego, choć patrząc na młodego zachowanie zaczynam wątpić w to
daga_00 wrote:Wiecie co... prawdą jest, ze jak sie rok szkolny zaczyna to dzieci nie chcą wstac...moj Filip zawsze na nogach 7-7.30 a dzis go obudzilam po 8.30
co prawda dziś tylko rozpoczęcie roku a od jutra juz przedszkole na maxa... ale mlody zwietrzyl co sie dzieje...
mój wczoraj wcześnie poszedł spać bo nie chciał dziś zaspać, a dziś wstał punkt 7.30 poszedł do łazienki, umył zęby, buzię, ubrał ubrania jakie mu naszykowałam, włożył buty i gotowy
Ok. kawa wypita, trzeba uderzyć na miasto bo multum spraw do załatwienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 09:03
Parsleyek lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Bella_Bella wrote:Kobietki, do mnie @ zbliża się wielkimi krokami... Moje nadzieję zostały rozwiane przez standardowe plamienie i zmniejszającą się co dzień temperaturę. Chwilowo jest dla mnie ciężko przeżywać szczęście innych bez zazdrości więc muszę odejść z forum na jakiś czas... Będę prowadzić wykres, jak chcecie to piszcie na priv, ale na razie odpuszczam. Dzięki za wszystkoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
szatynka wrote:hej
No i mamy wrzesień, także tego ten kochane życzę aby ten miesiąc był obfity w groszki.
młoda gratulacje, pięknie otworzyłaś naszą listę
bella odpocznij i wracaj do nas jak najszybciej.
parsleyek nie lubię Twojej @
Lili udanego wypoczynku
Ja młodego odstawiłam do przedszkola, stres u mnie mega. Młody totalny luz w doopie. Mam nadzieję że ten rok szkolny będzie lepszy od poprzedniego, choć patrząc na młodego zachowanie zaczynam wątpić w to
Ok. kawa wypita, trzeba uderzyć na miasto bo multum spraw do załatwienia.a co jest nie tak z zachowaniem Młodego? Luz w dupie u dziecka to chyba dobry objaw
teraz im sie skonczy laba, bo sie zmienila podstawa programowa i trza sie juz uczyc..
no i nam rodzicom dojdzie wiecej obowiazkow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 09:03
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Od dziś zaczęłam mierzyć temp. Ale nie mogę jej zapisać, również nie dam rady poprawić dzień @ bo jest zapisana na 26 a przyszła 29 sierpnia i na poprzedniej @ pokazuje ze trwała 5 dni a trwała 3 dni nie wiem jak to poprawić próbowałam i nic... Pomóżcie świezakowi
-
nick nieaktualny