Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Chyba że lubisz... kolesiów z figurą Anki Rubik ;P ale już twarzą niekoniecznie
z długimi tłustym włosami...
Sam sex
Tak wygląda co drugi studentPączek lubi tę wiadomość
-
dobry wieczór dziewczyny !
jestem dzisiaj miło zaskoczonaja tu wstaje a tempka w górę hihi , i co się okazało że owu przesunęło mi z 11dc na 15
hihi normalnie super bo teraz się wszystko zgadza test owu wyszedł mi dokładnie w 14dc praktycznie identyczne krechy
a ja zawsze miałam tak że of zaznaczał mi owu dzień po pozytywnym teście . także teraz testy i temp potwierdza owu , oczywiście nie ma się 100% pewności czy owu była no ale bynajmniej temp , testy owu, śluz się zgadzają czyli możliwe że owu była i nie trapi mnie już że mógł być cykl bezowulacyjny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 00:37
Dzezabella, Kim87 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny widze ze mocno trzymalyscie kciuki
jest druga bladziutka kreska ale bardzo dobrze widoczna!!! Jezu jak sie ciesze ze to w koncu sie udalo
Dzezabella, LILITH.P, Pączek, Kim87, Parsleyek, misiaq, MMadziula, daga_00, Justyś91, dobuska, bbee, Josephine lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Dziewczyny widze ze mocno trzymalyscie kciuki
jest druga bladziutka kreska ale bardzo dobrze widoczna!!! Jezu jak sie ciesze ze to w koncu sie udalo
Super!! Pięknie się nam zaczął wrzesień -
Młoda19 wrote:Dziewczyny widze ze mocno trzymalyscie kciuki
Cudownie! Gratuluję!:*
Poka zdjecie! -
Haaaj
Kurna - przestawiło mi dzis owulacje to 3 albo nawet i 4 raz - no nic - wiem ze to aplikacja i tak działa dziwacznie
Dziewczyny
Ja wysyłam wam wszystkim buziaki - jade sie zrelaksować
W miare możliwości bede was czytać
Pakuje sie i sruuuu....Mazury Welcome
Ściskam ❤️Dzezabella, Kim87, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Haaaj
Kurna - przestawiło mi dzis owulacje to 3 albo nawet i 4 raz - no nic - wiem ze to aplikacja i tak działa dziwacznie
Dziewczyny
Ja wysyłam wam wszystkim buziaki - jade sie zrelaksować
W miare możliwości bede was czytać
Pakuje sie i sruuuu....Mazury Welcome
Ściskam ❤️
udanego wypoczynku!! :*:*:* -
Pączek wrote:Dziewczyny moze to głupie pytanie ale....chciałam zobaczyc jaka mam szyjkę...ja tam palec a w srodku gorąco
Czy to normalne ? Miała któraś z was tak ?
Boje sie czy przypadkiem to nie poczatek jakiejs infekcjiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Zołza:) wrote:Haj Girls
!
W końcu i na mnie przyszedł Fit czasBo oprócz cyckow skakał ze mną brzuch podczas marszu
I tak dziś bylam pierwszy raz od baaaardzo dawna na siłowni... bieżni...
Polecam ! Odcielam sie na chwile od wszystkiego... wywietrzylam pokój miedzy uszami
A jutro pewnie nie wstane z łóżkaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO